• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka kızlar için sürekli yalan söyleyen koca...

Evet biz bir de bosanma eşiğinden döndük. Adam güven sağlayacağı yerde hala neler yapıyor.
Abisiyle biraz paylaşmış eski mevzulari, o da eltimle paylaşmış. Geçen gün eltimle ilk defa bu konuları anlattım. Ağzı açık dinledi. Ben sadece basit ufak tefek canimli çocuklu konuşmalar olduğunu sanıyordum ama senin eşin gerçekten aşmış olayı, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum dedi. Abisiyle konuşayım ben bir cekiduzen versin kardeşine dedi

Telefonunu nasıl dinliyorsunuz ? Ayrıca bunun suç olduğunun farkındamısız ?
Ya dedektiflik oynamayı bırakın yada bu adamı bırakın :işsiz:

Bence siz bu evliliği böyle sürdürün dert etmeyin kendinize ben önceki konunuzu çok iyi hatırlıyorum bu konunun hemen hemen aynisiydi. Şans vermissiniz iyi hos ama şans verilen durumlarda şans verilen adamın değişmiş olması lazım ama zerre değişme yok esinizin tel görüşmeleri bile aynı hala şakaları flortlesmeleri hersey aynı. Bosamicam demişsiniz o zaman bu flörtöz adamı böyle kabul edip Deveyi gütmeye devam ediceksiniz yapcak bişey yok. Kendinize sorun ve dürüstçe cvp verin bu adamla ömür boyu kadın muhabbetleri çekip yasayasiniz var mı ??

Yaptırıyorum. Ben yapsam bunu naparsin diyorum, julideeeee kaşınıyorsun sen diyor.

biraz daha kaşının.. eşiniz bırakıncaya kadar kaşının ama sadece sözle değil, kız erkek karışık arkadaşlarınızla çıkın.. normalde asla yapmam ve tavsiye etmem ama eşinizin durumu anlaması gerekir

bir de madem boşanmayacaksınız neden takip ediyorsunuz? e adam sizin sözünüzü dinlemiyor ki telefon konuşmalarını dinleseniz ne dinlemeseniz ne?

yani genel de bu tür araştırmalara giren kadınlar gururlarına yediremeyip ayrılırlar... ayrılmıyorsanız boşuna dedektifçilik oynamayın, kendinize zarar. oturun evinizde

Başta her şey normal geldi bana basit bir kahve içmekte ne sakınca olabilir ki diye ama sonlara doğru eşiniz mıçmış sıvamış yani. Aklımı başımdan aldınlar felan.
Çok yorucu olur ya naptı ne etti kimle konuştu sinir krizlerine girer insan.

Bu adam her defasında sadece flört le mi kalacak sanıyorsunuz hoş onun da aldatmadan farkı yok ama! Fırsatını bulduğunda kesin aldatır. Siz hayatınız boyunca hafiyelik yaparsınız lakin adamdan vazgeçemediğiniz için de kabul edip anca iç dökmek için burda konu açarsınız ama bilin ki sadece kendinize yaparsınız!! Bu arada adamda sizi kaybederim korkusu yok

Neden bilinclenmiyorsunuz?
Bunu gercekten merak ediyorum artik.
Aldatilmak, durmadan ve sure grlen..
Hosunuza mi gidiyor, mazoşist misiniz anlamiyorum.
Ben esimin yanimda olmadigi zamanlarda acaba suan kimle be yapiyor diye dusunmekten veya agzindan cikan her cumleye acaba gercekten dogrumu diye kafa patlatmaktan yorulurdum bence.
Su vajina sevdalilatina deger verdiginiz kadar ayni degerin ucte birini kendinize vermiyorsunuz efendim veremiyorsunuz.
Adamda seytan tuyu varmis
Hayir efendim sen fazla neyse

Kk da yorunlarimda nadir sert bir uslup takinirim. Sizin durumunuza su an yapacagim gibi.
Bosan demeyecegim bu adama bosanmak dokunmaz eli iste gozu oynasta ozgurluk iyi gelir. Bu adami rezil et. Herkes gorsun karakterini. Hicbir sey emanet edilmez bu adama. Ve sen... Hala ayni cati altinda yasayip seytan tuyu falan demen yazamayacagim kadar abes. Seytan asistani kalir kocanin yaninda.

Ben boşandım. Ayrılık sebebim aldatılma falan değildi ama evli olsaydım eşim kız arkadaşıymış iş arkadaşıymış bilmem kimmiş oturup kahve falan içemezdi. Tutucu falan değilsin. Anormallik bunu normal karşılayan eşinizde. İyi niyetli bile olsa evli bir erkeğin bekar ya da evli bir kadınla evli bir kadının da bekar ya da evli bir erkekle başbaşa herhangi bir yerde kahve içmesi doğru değil. Çok eski bir arkadaştır belkii ama onda da eşlerin önceden haberi olmalı eşlerde davet edilmeli gelemiyorsa tek görüşmek için müsadesi olmalı diye düşünüyorum. Bence eşiniz çok rahat. Evlilik kurumuna da saygısı yok.

Back