- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
Evet şüpheyle yaşamak çok zor. Ağzından çıkan her laf yalan. Ona da dedim, sen bana artık Allah birdir desen tövbe hâşâ ben ona bile inanmam dedim. Zaten parası kendine zor yetiyor. Ben evin tüm ihtiyaçlarını karşıladığım halde üç beş kurusum kalıyor kenara atıyorum .iyi kötü biraz birikmiş in var zaten. Annem babam da arkamda, Allah eksikliklerini göstermesin çok şükür. Maddi manevi yanımdalar. Bosansam maddi açıdan çok rahat edeceğim. Çünkü tüm sorumluluk bende. Çocuğuna bir tane Kinder sürpriz alsa onu bile masraftan sayıyor baba.Simdi herseyi bir kenara birak ve bundan sonra ne yapacaksin onu dusun. Sen bu adsmin psikologi degilsin. Bu adami duzeltemezsin. Onunde iki yol var. Birincisi bu sekilde yasarim diyorsan devam et ama suphelerle yasamak cok zor.
Ikincisi ise once para biriktir. Hicbirseyi odeme. Adama odet. Biraz parasiz kalsin. Yeterli birikim yapinca da bosan.
Aslında bakarsan beni çok seviyor gorunuyor, gözümün içine aşkla bakar. Kıyamaz hiç, sefkatlidir. Sevgisini her zaman gösterir, gelir sarılır öper koklar ben iş yaparken bile. Ama gel gör ki mevzu karı kız olunca adamın zaafı var, gözü hiçbir şey görmüyor. Çok rahat, yüzü kızarmadan yalan söyleyebiliyor. Böyle olunca nerde kaldı lan senin o büyük sevgin diye soruyor insan hâliyle. İnsan sevdiğini üzecek şeyler yapar mı, yalan söyler mi diyorsun.Ben sevip değer verdiğim insanlara yalan söylemem, söyleyeceğim şeyi de yapmam, sen yapar mısın? Bu adam belli ki sana değer vermiyo. Bence devam eder bu şekilde çünkü karşısında bunu kabul eden bir eş var. Neden boşanamıyorsun onu anlayamadım?
Arama kaydını nasıl alıyorsunuz. Esinizin haberi olmadan. Birde kusura bakmayın eşiniz düzelmez siz görup görmezden gelecekseniz evliliğe devam edin . Şahsen ben boşardımEy büyük Allah'ım, ben bu adamın yalanlarini napayım yaa. Eski konularimda eşimden boşanmak üzere olduğumu ve sürekli birileriyle flortlestigini yazmıştım . Çevre baskısıyla son kez şans vermek istedim, o da kendini biraz düzeltir gibi oldu. Aslında çevre baskısı falan bahane, adamda şeytan tüyü mu vardır nedir, ondan vazgeçmek cok canımı yakacakti. O da kendini düzeltir gibi oldu bir ara. Her yaptığı şeyi, her gittiği yeri rapor eder gibi anlatıyordu.
Geçen hafta içi bir aksam eve geç geldi, 21:15 civarında geldi. Neredeydin dedim, bir arkadaşınin adını soyledi, onu bir yere biraktim, sonra oradan dönüşte yanlış yola girdim, o yoldan çıkmak için de teee ebesinin nikahına kadar gitmek zorunda kaldım ondan geç kaldım dedi. Hee tamam o zaman dedim.
Ama yalan söylediğini adım gibi biliyorum. Dün akşam sordum, geçen akşam uydurduğun o yalana hiç inanmadım şimdi bana dürüstçe doğruyu anlat dedim. Baştan yine inkar etti valla yalan söylemedim falan filan diye. Sonra da tamam doğruyu söyleyeceğim dedi.
Şu an çalıştığı iş yerinde bir kız var, eşim den sanirim 7 yaş falan kucuk, bekar bir kız. O demiski abi canım çok sıkkın, çıkışta bir kahve içmeye gidelim mi biraz dertlesiriz demis, baştan itiraz etmiş eşim ama kız çok ısrar etmiş abi beni kırma yaa falan diye, o da kabul etmis. Sonra bekar bir genç kızla başbaşa biryerde oturmak doğru değil diye düşünerek başka bir bekar genc kız arkadaşı daha davet etmiş. Bir taneyle oturmak doğru değil ama iki taneyle oturmak normal.
Bizim sürekli gittiğimiz bir avm'ye gidip üst katında kahve icmisler, -ki biz neredeyse her hafta sonu oraya gideriz kahve içmeye. Oradakiler de tanıyor yani artık eşimi ve beni.
Neden yalan söylüyorsun diyorum, e sen tepki verecektin çünkü diyor. Ne var bunda iki arkadaşimla kahve içmemde ne sakınca var ama sen hep yanlış anlıyorsun herşeyi ben de yalan söylemek zorunda kalıyorum diyor.
Ya arkadaş dedim, sen mecbur musun kızlarla kahve içmeye, senin hiç erkek arkadaşın yok mu?
Benim çok tutucu olduğumu düsunenler olabilir ama değilim. Neden bu kadar tepki veriyorum, çünkü bu adam önüne gelene yürüyor. Yine arama kayıtlarını dinledim, o akşam eve girmeden önce ikinci olarak çağırdığı kızla konuşuyor eşim, yaptığı bir dalgınlığı söylüyor eşim, kız da güldü, eşim de kıza diyor ki, eee aklımı başımdan aldın demek bende kafa mı kaldı diyor. Kız da hadi hadi canım kapatıyorum ben Allah'a emanet ol deyip kapatıyor. Kızlar yüz vermiyor aslında ama bizimki yollu.
Böyle bir koca düzelmez dimi?
Ah bir de ben bilsem neden bosanamadigimi. Benimki bagimlilik artık sanırım .bana hiçbir faydası olmayan bir adam. 12 yıldır hayatımda. Beraber büyüdük neredeyse. Çok güzel seviyor, kadın ruhundan çok anlar. Ama çok da güzel yalan söylüyor. Tüm bu yalanlar aslında adamın tüm iyi yönlerini bitiriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Gözüm hala nasıl bu kadar kör anlamiyorum. Oysaki gönül isterdi ki onunla beraber yaslanayim, bir ömrü beraber bitirelim . Ama yok yapamıyor adam, duzelemiyor.Onun.valizini alıp gitmesinin yada geri gelmesinin bir önemi yok şu an .siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ya çok garip geliyor neden böyle yaşamı tercih ediyorsunuz ? Evin masrafını görmez aldatır ailem arkamda diyosunuz ama böyle yasiyorsunuz .inanin aklım almıyor o yüzden soruyorum neden bosanmiyorsunuz ?
Ben de aynısını soyledim. Aldatmanin bile bir adabı olur yahu, bir kişi olsa neyse dicem sen önüne gelene yuruyorsun. Ben hangisiyle uğraşacağım şaşırdım artık dedim. Yahu ne aldatması, benim kimseyle ne duygusal ne fiziksel bir bağım var. Benimki sadece lafta, inan hicbirsey yapmıyorum diyorBaska kizi arayacagina sizi alip gitseymis ya.Onune gelene yılışacağına bir kisiyle aldatsa daha iyi sanki.
Ben de aynısını soyledim. Aldatmanin bile bir adabı olur yahu, bir kişi olsa neyse dicem sen önüne gelene yuruyorsun. Ben hangisiyle uğraşacağım şaşırdım artık dedim. Yahu ne aldatması, benim kimseyle ne duygusal ne fiziksel bir bağım var. Benimki sadece lafta, inan hicbirsey yapmıyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?