- 25 Nisan 2018
- 209
- 258
- 18
- 33
- Konu Sahibi Karolina23
2 yıllık bir evliliğim var. Evliliğim güzel gidiyordu. Ta ki geçen ay yaşadığım olay olana kadar . Eşimin is arkadaşının evine yemeğe davetliydik. İş arkadaşının karısı x olsun. X bana çok samimi davrandı. İlk karsilasmamiz olmasına rağmen çok garip bir şekilde sıcaktı. Bana cok fazla soru sordu. Siz yeni evlisiniz daha tazesiniz. Nasıl gidiyor tarzı hatta daha da özel sorular.Fakat rahatsız olduğum için bir bahane uydurup esimin yanina gittim. Eşim onların yanında bana çok soğuk davrandı. Yanımdan kalkıp gitmeler, kadınla ve eşiyle samimi sohbetler kalkana kadar böyle devam etti. Oradayken kendimi cok kotu hissettim.Eve gidince sorduğumda psikolojik rahatsizmisin her şeyi yanlış anlama tarzı konuştu. Benimle düzgün konuş vs diyerek tartıştım. O aile meselelerini öne sürdü. Her şeyı yanlış anlayıp kendi kafamda yorumladığımı çok değiştiğimi söyledi. O gün bugündür Aramız iyi değil sürekli arkadaşlarıyla maça gitmeler , eve geç gelmeler ben ona güveniyorum ama sorunun ne olduğunu bilmiyorum . Bir kadın yoktur ama korkuyorum ben mi çok evham yaptım lütfen yardım edin .
Son güncelleme 21.s
Son güncelleme 21.s
Son düzenleme: