• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka biri mi var ?

Karolina23

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
209
258
18
33
2 yıllık bir evliliğim var. Evliliğim güzel gidiyordu. Ta ki geçen ay yaşadığım olay olana kadar . Eşimin is arkadaşının evine yemeğe davetliydik. İş arkadaşının karısı x olsun. X bana çok samimi davrandı. İlk karsilasmamiz olmasına rağmen çok garip bir şekilde sıcaktı. Bana cok fazla soru sordu. Siz yeni evlisiniz daha tazesiniz. Nasıl gidiyor tarzı hatta daha da özel sorular.Fakat rahatsız olduğum için bir bahane uydurup esimin yanina gittim. Eşim onların yanında bana çok soğuk davrandı. Yanımdan kalkıp gitmeler, kadınla ve eşiyle samimi sohbetler kalkana kadar böyle devam etti. Oradayken kendimi cok kotu hissettim.Eve gidince sorduğumda psikolojik rahatsizmisin her şeyi yanlış anlama tarzı konuştu. Benimle düzgün konuş vs diyerek tartıştım. O aile meselelerini öne sürdü. Her şeyı yanlış anlayıp kendi kafamda yorumladığımı çok değiştiğimi söyledi. O gün bugündür Aramız iyi değil sürekli arkadaşlarıyla maça gitmeler , eve geç gelmeler ben ona güveniyorum ama sorunun ne olduğunu bilmiyorum . Bir kadın yoktur ama korkuyorum ben mi çok evham yaptım lütfen yardım edin .

Son güncelleme 21.s

Son düzenleme:
bundan cıkarılmaz cok insan var meraklı melahat. esin belki orada senin fazla samimi tavırlarını begenmeyip soguk durmustur senle soguk oldugunu göstermwk istiyorsa kadının yanına zatn seni götürmez. cok evhamlısınız
Bilmiyorum eğer olay bu kadarsa neden benimle 1 aydır doğru dürüst konuşmuyor anlamıyorum

Başkasının özel hayatini merak edenlerden hiç hoşlanmam sanane ablacim yani dimi
Esinizin o insanların yaninda size soğuk davranmasının sebebi sizden utanmasi değildir umarim,bende bazen böyle düşünürum de yani eşim her ortamda beni begenmiyor gibi dusunceler bide paranoyakmis gibi davranmaları çok kötü yanı size aciklama yapsa guzelce böyle bir şey yok canım karım ben yanlış bir şey yaptim bilmeden dese sizinde aklınizi mesgul etmemis olur böyle şeyler...

Başkasının özel hayatini merak edenlerden hiç hoşlanmam sanane ablacim yani dimi
Esinizin o insanların yaninda size soğuk davranmasının sebebi sizden utanmasi değildir umarim,bende bazen böyle düşünürum de yani eşim her ortamda beni begenmiyor gibi dusunceler bide paranoyakmis gibi davranmaları çok kötü yanı size aciklama yapsa guzelce böyle bir şey yok canım karım ben yanlış bir şey yaptim bilmeden dese sizinde aklınizi mesgul etmemis olur böyle şeyler...
Kavgamızın sebeplerinden biri de buydu. Anlamıyorum meslek yarıştırmak gibi bir amacım yok fakat sebep meslekse aynıyız. Herkes güzel olduğumu söyler. Bilmiyorum bende eksik bulduğun bir şey mi var neden böyle yapiyorsun beni yanında tasimiyorsun diyorum. Kafanda kurma diyor. Gerçekten anlamiyorum

Umarim ben kuruyorumdur. Fakat bu ilgisizlikten başım ağrıyor artık. Biri varsa da çıksın karsima söylesin. Tek kelime etmeden yol veririm
Peki genel olarak mı öyle yoksa sadece o arkadaşlarının yanında mı?
Bir de siz sürekli paranoya yapıp darladınız mı adamı zamanında?

Peki genel olarak mı öyle yoksa sadece o arkadaşlarının yanında mı?
Bir de siz sürekli paranoya yapıp darladınız mı adamı zamanında?
Aslında benden önceki kız arkadaşı biz evlendikten sonra mesaj atmaya başladı neden evlendin tarzi. Bana anlatmadı ve yakaladım ve o zaman anlattı. Engelle dedim neden engelleyeyim kötü bir şey yapmıyorum vs dedi. Bu güvensizlik o zaman başladı.

Aslında benden önceki kız arkadaşı biz evlendikten sonra mesaj atmaya başladı neden evlendin tarzi. Bana anlatmadı ve yakaladım ve o zaman anlattı. Engelle dedim neden engelleyeyim kötü bir şey yapmıyorum vs dedi. Bu güvensizlik o zaman başladı.
Haklısınız da, burada ne kocalar gördük eşi fark etmeden kendisi söylüyor, eşine gerek kalmadan karşıyı kendisi uyarıyor
Demek ki olabiliyormuş
Peki eşiniz cevap vermiş mi ve o mesajlardan sonra değişti mi hareketleri?
Daha doğrusu; ilgisizliği ne zaman başladı

Haklısınız da, burada ne kocalar gördük eşi fark etmeden kendisi söylüyor, eşine gerek kalmadan karşıyı kendisi uyarıyor
Demek ki olabiliyormuş
Peki eşiniz cevap vermiş mi ve o mesajlardan sonra değişti mi hareketleri?
Daha doğrusu; ilgisizliği ne zaman başladı
İlgisizliği o zaman yoktu. Biz hayatımıza devam ettik kızla konuşmuyor biliyorum. Dediğim gibi ilgisizlik 1 ay önce kadar başladı. Mesajlardan sonra da her kızla ilgili bir şey sorduğumda konuyu kapattırdı ve paranoya yapma dedi. O oyle dedikçe ben ileri gidip soramadim

Ne garip insanlar var. Hayatta aklima gelmez esimin is arkadasinin hanimina evlilikle ilgili ozel sorular sormak?? Ne manasiz
Ya kadınlı erkekli oturmuşlarsa, ortamda tuhaf sessizlik olmasın laf olsun diye sordu belki. Konu Sahibi çok sessizse.
Ben yadırgamadım, yani yatak odasını sormamıştır herhalde.

İlgisizliği o zaman yoktu. Biz hayatımıza devam ettik kızla konuşmuyor biliyorum. Dediğim gibi ilgisizlik 1 ay önce kadar başladı. Mesajlardan sonra da her kızla ilgili bir şey sorduğumda konuyu kapattırdı ve paranoya yapma dedi. O oyle dedikçe ben ileri gidip soramadim
İşte hatanız sormanız. Belki cidden paranoya yapıp adamı bıktırdınız
Belki de gerçek, sordukça adam tedbir aldı ve üste çıkmaya çalıştı
Size düşen uzaktan takip etmek ama adama sormayın söylemez zaten
Sorun yokmuş gibi davranın

Evsahibi kadinin ozel seyleri sormasina takilmayin.
Bazi insanlar fazla meraklidir bosverin.

Esinizin o evde size soguk davranmasini da yanlis anlamis olabilirsiniz
Oyle diyelim.

Ama eski sevgilisini engellememis olmasi biraz kafa karistirici.

Gözlemlemeye baslayin esinizi.
Iyi davranmaya sicak davranmaya calisin
Bakalim neler olacak
Iyiye mi gidecek daha mi uzaklasacak?

Sabir biraz

Ya kadınlı erkekli oturmuşlarsa, ortamda tuhaf sessizlik olmasın laf olsun diye sordu belki. Konu Sahibi çok sessizse.
Ben yadırgamadım, yani yatak odasını sormamıştır herhalde.
Ben mutfağa yardıma gittiğimde ikimiz kaldığımızda sordu . Ve yatak odasına çok yakın sorulardi maalesef

Back