Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyi kaynana ölü kaynanadır
tabii ki çok şükür eşim her zaman arkamda oldu..ama insanız işte olmuyor.aslında neden olmuyor biliyor musunuz yerinde o karşılıkları veremediğim için olmuyor..nasıl karar verilmeden dava bitmez buda öyle süregeliyor..ve en önemlisi hani insanın bir dostu sırdaşı olur,derdini paylaşır en azından birzcık rahatlar..ben kimseye anlatmıyorum bunları inanın bugün burdaa paylaştım birz rahatladım insanlara sürekli bir problem yokmuş gibi görünmeye çalışmak çok yoruyor beni...canım yat kalk şükret neden biliyor musun çünkü sana sahip çıkan seni ezdirmeyen bir eşin var. Senin kayınvaliden benimkinin yanında melek kalır yemin ediyorum ama senin eşin gibi olsaydı eşim umrumda olmazdı. O yüzden boşver kapını kapatıyorsun hepsi dışarda kalıyor seni düşünmeyen sana değer vermeyen onun bunun ağzına bakan bir kocan olsaydı ne yapacaktın? hiç bir şey sadece kahredecektin kendini
o yüzden canım şükret kocana sahip çık öyle kayınvalideni falanda kafana takıp tadını kaçırma bence
en iyi kaynana ölü kaynanadır benimde bioğluşum var böyle şeyler yapmayı aklaımdan bile geçirmem allahımda izin vermesin senin yavrun yavruda o aldığın kız ne sen kızını telli duvaklı gelin ediyosun aynı hakaretler senin kızına yapılsa hoşuna gidermi hemen başlarsın damadın anasına babasına saydırmaya ey allahım bu insanları hidayete erdir kimse kimseyi küçük göremez sende bi kulsun sende etten kemikten yapılmışsın kimsenin sabrını taşırma bir gün gelirde o dedi kodusunu yaptığın çekiştirdiğin beyenmediğin gelinin eline düşersin o zaman nasıl bakacaksın gelinin yüzüne nasıl hizmet bekleyeceksin ondan utanmadan
ayy kusura bakmayın çok uzun olmuşşş:)))
canım sen kafanı başka şeyleere ver.kendini bişeylerle meşgul et.
ona şunu yaptılar bana daha ince taktılar ben istemedimde şu perdeyi taktılarla hayat geçmez
ota çöpe çok takılmışsın sana yazık
hayat; lirayı, kumaşı, desenini, o bunu dediyi takmayacak kadar kısa
"En iyi kaynana ölü kaynanadır" ne demek yaa. Abartmayın isterseniz. Ne kadar kötü olursa olsun, her ne sıfata sahip olurlarsa olsunlar onlar da birilerinin annesi. Ne demek "ölü"?
Sizler de birgün kayınvalide olursunuz, ağzınızla kuş tutsanız gelininize/damadınıza yaranamazsınız; birileri de sizin ölmenizi isteyebilir. Hayat bu?
Biraz insaf, biraz vicdan...
benim için önemli olan ne aldıkları değil ben evlendikten sonra hepsini değiştirdim zaten...
bana saygı duymamaları...alacak durumları mı yok beni karşılarına alıp kızım bak bütçemiz kısıtlı deselerdi ben kendim gidip uygun bişeyler seçseydim..neden onlar seçtiler..tek derdim insan yerine koyulmamak..kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda..ben en baştan söyledim eşime beni kızları gibi görürlerse kızlarından daha iyi olurum..ama ben gelin annen kaynana olacaksak herkes sınırını bilsin dedim..o benim kaynanam oldu bende onun kötü gelini..öbürlerinin gözü açıldı ya benden biliyor ben gelene kadar ne güzel düzenleri varmış ben bozmuşum efendim..ohhh iyiki de bozmuşum
aynen öyle kızının kaynanası için demediğini bırakmıyor birde işin sinir kısmı kadının kaynanamdan eksiği var fazlası yok..her bayramda özel günlerde bir yere tatile gittiği zaman hediyeler alır hepimizi arar ama azıcık dili var tabii..benimki ne diyorum doğumumda bile aramadı bir geçmi,ş olsun diye..
bu aralar en deli olduğum kendisini toparlayıp çocuklarıma bakıcakmış..ben ona nasıl emanet ederim çocuklarımı..bir iki kere oğlumu sevmek için almıştı vaktiyle.ilkinde çocuk katıla katıla ağlıyordu kaynanm mutfakta hoşaf süzüyordu.yahu daha 9 aylık bebek hoşafın canıı cehennme lavaboya dökesim geldi.birinde bisikletle merdivenden düştü diğer birkaç seferinde de çocuğumu çatıda buldum...neymiş merdivenden çıkıyormu diye baktım arkasından eee 2 yaşında çocuk bu ya..bizim kapının önünden direk çatıya çıkılıyor aklımı yitiriyordum neredeyseben çocuğu almaya gidiyorum ben onu göndereli çok oldu demez mi..gelde çıldırma delirme daha da benim yavrularıma bakacakmış..
"En iyi kaynana ölü kaynanadır" ne demek yaa. Abartmayın isterseniz. Ne kadar kötü olursa olsun, her ne sıfata sahip olurlarsa olsunlar onlar da birilerinin annesi. Ne demek "ölü"?
Sizler de birgün kayınvalide olursunuz, ağzınızla kuş tutsanız gelininize/damadınıza yaranamazsınız; birileri de sizin ölmenizi isteyebilir. Hayat bu?
Biraz insaf, biraz vicdan...
okudukça fenalaştım..
madem onlar sana böyle yaptı sende onların işleri ile ilgilenmek zorunda değilsin..sana ne kadar yakınlarsa sende o kadar ol..
bende o dediklerini yaşamıştım göbeğin kalmış hamile gibisin halaa.sütün yok mu senin göğüslerin küçücük bilmem ne..gerçekten insan sinir oluyor..bana görmeye gelenler beni sinir etmişti..