• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka bir kızla konuşma, affedilir mi?

Kusura bakmayın ters konuştuysam gerginim şuan gerçekten
Evet öyle olmuş çok sinirliyim ya cidden
Önemli değil canım benim anliyorum seni benim ex de benzerdi
Tavsiyem affediceksen bile çok uzun süre süründur vazgecebilecegini düşünsün
Yoksa arkası gelir o yada baskasiyla sen gözünde kiymetsizlesirsin. Buna verdiğin tepkinin buyuklugu önemli gercekten

Önemli değil canım benim anliyorum seni benim ex de benzerdi
Tavsiyem affediceksen bile çok uzun süre süründur vazgecebilecegini düşünsün
Yoksa arkası gelir o yada baskasiyla sen gözünde kiymetsizlesirsin. Buna verdiğin tepkinin buyuklugu önemli gercekten
Ben cok büyük tepki verdim ağır şeyler söyledim boynuz yiyecekmişim az daha sen güvenilmezsin güvenmiyorum sana ilişkinin içine ettin bilmem ne saydım baya bir anlamıştır ciddiyetini artık

Valla ben takılmadım hiç ya,
Eşim yurtdışında iş ararken ben de linkedin den falan o ülkedeki Türkleri araştırmıştım aynı meslekten, tanışıklığın da bir faydası olur diye, hatta eşim çekindi de ben zorla mesaj attırdım

Benim yaşadığım bölge ile ilgili biri bir şey danışsa erkek veya kadın fark etmez, yardımcı olmaktan inanılmaz mutlu olurum. İle saçma muhabbete sönecek gibi ise güle güle derim.

Eşim de aynı davranışı gösterir, güven problemi yaşamayız, ama bazen saf olabildiğimiZden birbirimize danışırız. Birbirimizden bihaber olduğumuz konu pek yoktur.

Yani bu erkek arkadaşa güveniyorsan bir sorun olmayabilir de bence, ama hareketleri sana doğru gelmemiş, hatta kendisine bile doğru gelmemiş, bu yüzden çok masum gelmiyor bir yandan da

Dün çok garip bir gün geçirdim. Erkek arkadaşımla buluştum şu sıralar ruhsal açıdan garip şeyler hissediyorum, anlattım çok destek oldu her zaman yanımda oldu uzaktayken her zaman arar, mesaj atar, yanyanayken de öyle ilgili, ilişkimiz 1 seneye yaklaştı bana bir yanlışını görmedim. Seviyeli, saygılı, sevgili bir ilişkimiz vardı.

Her neyse, erkek arkadaşım 10 gün önce bir fotoğraf koymuştu ben de her zaman beğenilerine bakarım hiç aşina olmadığım bir kız gördüm ne alaka dedim girdim baktım doğu bölgesinde yaşıyor, öğretmenlik yapıyor. Nerden tanıyor ki bunu dedim. Bir gariplik olduğunu hissettim açıkçası.

Dün buluştuk çok güzel bir gün geçirdik güldük eğlendik , sonra aklıma geldi senin beğenilerinde birini gördüm kim ki o dedim, hafif gülerek öğretmen o ya falan dedi nerden tanıyosun dedim cevap veremiyo ama sırıtıyo bir yandan ,ver şu telefonunu dedim. Hayır bakma dedi ver şunu dedim 2-3 kez direttikten sonra aldım messengerına baktım kıza mesaj atmış ismiyle x? Diye kız da cevap vermiş, benimki de bayramını kutlamış bu ne dedim.

Kim bu dedim, kız doğuda yaşadığı için eklemiş, polis olucak, o bölgeyi merak ettim öğretmenleri öldürüyorlardı merak ettim başka bir şey konuşmadım dedi. Ben ayrılıyorum senden dedim bir sürü şey söyledim. Gittim yanından. Sonra kıza mesaj atmış bana screenshotları gönderdi, kız arkadaşım yanlış anladı eski konuşmalar varsa atar mısın çok önemli diye.. Biz akşam ayrıldıktan sonra whatsapptan yolluyor bana.

O kız da sen bana zaten sadece o bölgeyi sordun başka hiçbir şey konuşmamıştık kız arkadaşın hassas davranmış bizim aramızda zaten öyle bir şey olamaz ben şu yaştayım başka hiçbir şey konuşmadık teyit ediyorum falan filan yazmış .

Şuan kendimi çok garip hissediyorum ne yapıcağımı bilemiyorum akşam da konuştuk kendisiyle özür diledi defalarca evet yanlış bir şeydi yaptığım haklısın asla olmayacak dedi. Bilmiyorum ben mi abartıyorum diyorum bazen bazen iyi yaptım diyorum aklım çok karışık
tamamen saçmalık birbirlerini ekleyip konuşmaları başka kimse yokmuymuş yardım edicek o bayana ve madem yardım etmek istiyor neden saklı gizli sizinle paylaşabilirdi.güvenim kalmazdı açıkcası.

tamamen saçmalık birbirlerini ekleyip konuşmaları başka kimse yokmuymuş yardım edicek o bayana ve madem yardım etmek istiyor neden saklı gizli sizinle paylaşabilirdi.güvenim kalmazdı açıkcası.
Ben her şeyi yanlış anlıyormuşum görsem yine yanlış anlarım diye söylemeniş silmiş

Rahatsız olmuşsun, bu durumda ya ayrılacaksın ya da devam edeceksin ama kem küm etmeye de gerek yok. Adam masum değilse nasıl olsa ayrılmadı benden, affetti beni diye düşünüp aynı şeyi yapmaya devam edecek hatta belki de aldatacak. Emin ol çoğu öyle. Ve çoğu erkek kendisini affedip, özellikle böyle bir hatayı affedip kendisiyle devam eden kızların kıymetini hiç bilmiyor. Ben erkek arkadaşının yaptığı şey için sen abartmış mısın ya da abartmamış mısın, bununla alakalı yorum yapamıyorum. Öyle ya da böyle, sen rahatsız olmuşsun, benim için önemli olan bu. Senin aklına şüphe düşmüşse gerisi boş burada bizim için. Ama emin ol, istediğin kadar laf saydır, trip yap, tavır yap, eğer devam edersen o kendini yayacaktır.

Benim küçük amcamın yıllar önce gayet güzel giden bir ilişkisi vardı, 3 yıldır beraberlerdi. Güya çok aşıktı, çok seviyordu. Bir gün, o zamanlar teknoloji de bu kadar yaygın ve kullanışlı değil ama, nasıl yapmışsa bulmuşsa, kızın birini buluyor telefondan. Yüzünü dahi görmediği kızla mesajlaşmış falan, bunları da sevgilisi gördü. Direkt ayrıldı. Salak amcam, resmen b*k yolunda harcadı ilişkiyi. Çok uğraştı affetsin diye ama kız geri dönmedi. Sonra nooldu, aradan yıllar geçti, amcam geçenlerde yine kızın birine aşık oldum havalarında geziyordu, yeni bir ilişkisi başlamıştı. Tutmuş buna da aynı şeyi yapmış, bu kız da bırakmış falan kafasını taşlara vuruyor şimdi. Bazıları da böyle, ayrı bi salak.

Sen ayrilamazsin gor bak ayrilamicaksin.a ha buraya yazıyorum
Ama aldatilmissin bil isterim
Yok merak etmiş öğretmenleri olduruyorlarmis vallahi bu kadar saçma bi konuşma bahanesini ayakta alkışlıyorum
Demek ki sen de ha tamam boyleymis kötü bi niyeti yok diyecek birisin ki sana bunu bu şekilde yutturabilecegini biliyo
Bi de yazının sonunda yapmissin ki ben mi buyutuyorum...
Şimdiden açın gözleri de 3-5 yıl sonra mahkeme kapılarını aşındırmayın anacım

Bu yaşıma geldim asla kıskanç veya her şeyden nem kapan biri olmadım. Burada okudukça agzim açık kalıyor. Bin yıl düşünsem eşimin/sevgilimin mesajlarına begenilerine bakmak bunu sorgulamak aklıma gelmez. Ben eşiminkilere bile bakmam.
Yani güveniyorsam guvenirim, kurcalayip kendimi yıpratmak. Haâ baktım ki boynuzlaniyorum hiç hesap sormam. Keser atarim. Bu konularda bu kadar yüz goz olmak hoş değil.
Bir müddet sonra ilişki lackalasiyor. Devamlı kiraladığımız ilişkiler bence yalama olur.
Şimdi ne yapacaksıniz? Buradakilere kulak asarsaniz çoktan aldatilmissiniz. Şimdi ayrilsaniz siz bile ayrılığın nedenini tam anlayamacaksiniz, ayrilmasaniz kafanizda hep soru işareti kalacak.

benım anladıgım su
kızla daha sozde arkadaslık asamasındalarmıs
o asamada yakalamıssın

bırıyle konuscaksa merak edıyorsa bunu acıkca soyleyebılırdı
gercekden masumca dusunce bu oncesınden agzında olurdu kulagın asına olurdu gordugunde heee muthemelen bu su konuyla alakalıdır derdın

bı kadın ters bırsey hıssedıyorsa o hep dogru cıkar

bence kesinlikle temkinli davranmışsın sewıyorsan paylasamaz ve kabullenemez kadınlar messengerdan geri kalan mesajları silmiş olabilir messenger veya face ile kalma e posta adresinde eski mesajlarda duruyordur messengerdan silsw bile orda orda vardr e postasını ve sifresını ogren sakın ona deme ama ordanda sıler yoksa yanndayken telini al o lavobaya gttgnde gr sifre unuttuma tıkla ve numara gir tele bi sifre gelir onubla giris yapabilirsin

bence kesinlikle temkinli davranmışsın sewıyorsan paylasamaz ve kabullenemez kadınlar messengerdan geri kalan mesajları silmiş olabilir messenger veya face ile kalma e posta adresinde eski mesajlarda duruyordur messengerdan silsw bile orda orda vardr e postasını ve sifresını ogren sakın ona deme ama ordanda sıler yoksa yanndayken telini al o lavobaya gttgnde gr sifre unuttuma tıkla ve numara gir tele bi sifre gelir onubla giris yapabilirsin
Yok yanıma çağırıcam barışmak için değil yüzleşmek için
Açık açık emailini aç diyim o zaman bunu bilmiyordum kesin görünür mü eski mesajlar e mailde
Bu sefer e mail adresimi hatırlamıyorum derse

Bak kesinlikle görünür eğerki açmazsa bilki yuzde yuz yalan söylüyordur zaten e maiıini unutması imkansiz face adresi e postası oluyor aynı zamanda sifremi hatırlamıyorum derse telefon numarasıyla gırıs yapılıyor . Yüzleş ama her ınsan zorda kalınca yalan soyler ne olursa olsun açtır e postasını

yani hotmail tam olarak bilgidendireyim.
Yok illa hotmail olması gerekmiyor benim başka uzantılı mesela
Şimdi kontrol ettim gerçekten mailde görünüyor bilidirm olarak gelen mesajlar. Yalnız çok eskiden konuşmuşlar o kadar eskiye nasıl giderim bilmiyorum umarım görebilirim

Back
X