• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka bir kızla konuşma, affedilir mi?

Ben de öyle dedim zaten başka adam mı kalmadı diye soracak neymiş yaşadığı yer hakkari yazıyormuş gönderileri de normal görünüyomuş dikkatini çekmiş orası karışıkken nasıl böyle normal görünüyo diye eklemiş sormuş falan
Felan filan inter Milan deseydin. Laf olsun torba dolsun iste. Bahaneler..

Aynen öyle güvenim o kadar kırıldı ki ben herkese onun hakkında efendi dürüst güvenilir diye bahsediyordum dediğiniz şey benim de aklımdan geçti kıza böyle böyle de demiş olabilir
Gerçekten düştüğüm şu durumu hak etmedim ya küçük düşürüldüm o kız kim ki beni muhattap etti kız da kendini nimetten sanacak benim yüzümden ayrıldılar diye vay be
Bak canım başımdan geçen bir olayı aktarayım sana. Çocuğun biri beni snapchatte eklemişti. Ben herkesi ekleyen biri değilim fakat bazen bunlar kim diye bakarım. Her neyse bu bana yazdı kitaplardan, hayattan va bahsetti sağ olsun güzel seviyeli bir sohbetti. Sonra baktım iltifatların ardı ardına kesilmiyor ben direkt sildim bunu. Fakat bu instagramdan takip etmiş sonra. Kız arkadaşı gördü mü ne yaptı, bana mesaj attı. Kızla çok güzel konuştuk. Adam buna demiş ki " Biz visenyaa ile okuldan tanışıyoruz, dekan vardı yemeğe gittik kendisi benimle tanıştı" demiş. Ben orda oha oldum. Kıza dedim zerre öyle bir şey kendisini görmedim bile dedim. Kız bana "Hakkını helal et bu hayvan rahat durmamış" vs dedi. Foyası böyle ortaya çıktı.
Sakın inanma, inanırsan affedersen bunun ardı ardına kesilmez devamı gelir.
Diğer bir olayımda eski erkek arkadaşımda yaşadım. Gizli gizli kızı eklemiş, fotolarını beğenmiş. Swarm denen zırvalıktan kıza yürümüş, iltifatlar etmiş. Kızı buldum yazdım kız söyledi tabii. Bende bitirdim 5 yıllık ilişkiyi. Acımayın bunlara.

Aynı şeyi sen yapmış olsan çok afedersin kaşar damgasını vurur şutlardı seni, orda burda da namussuz diye adını çıkartırdı. Namus sadece kadınların koruması gereken bir olgu değil, sen yapsan tü kaka o yapınca iyi niyet oldu bikere bilmem ne.
Nefret ediyorum çifte standartlardan!

Bak canım başımdan geçen bir olayı aktarayım sana. Çocuğun biri beni snapchatte eklemişti. Ben herkesi ekleyen biri değilim fakat bazen bunlar kim diye bakarım. Her neyse bu bana yazdı kitaplardan, hayattan va bahsetti sağ olsun güzel seviyeli bir sohbetti. Sonra baktım iltifatların ardı ardına kesilmiyor ben direkt sildim bunu. Fakat bu instagramdan takip etmiş sonra. Kız arkadaşı gördü mü ne yaptı, bana mesaj attı. Kızla çok güzel konuştuk. Adam buna demiş ki " Biz visenyaa ile okuldan tanışıyoruz, dekan vardı yemeğe gittik kendisi benimle tanıştı" demiş. Ben orda oha oldum. Kıza dedim zerre öyle bir şey kendisini görmedim bile dedim. Kız bana "Hakkını helal et bu hayvan rahat durmamış" vs dedi. Foyası böyle ortaya çıktı.
Sakın inanma, inanırsan affedersen bunun ardı ardına kesilmez devamı gelir.
Diğer bir olayımda eski erkek arkadaşımda yaşadım. Gizli gizli kızı eklemiş, fotolarını beğenmiş. Swarm denen zırvalıktan kıza yürümüş, iltifatlar etmiş. Kızı buldum yazdım kız söyledi tabii. Bende bitirdim 5 yıllık ilişkiyi. Acımayın bunlara.
Gerçekten çok şaşırdım ya, karakterine falan çok güveniyordum ne bileyim bir de yeminler ediyor kötü bi niyetim yoktu haklısın eklemem yanlıştı üzmek istemiyorum seni ama üzdüm diyor, bir de kısa bir ilişki de değil bizimki bu erkekler macera mı arıyor anlamıyorum gül gibi sevgilileri varken sizin de 5 yıllıkmış yazık günah cidden aptal mahlukatlar

Hiç sevmediğim erkek modeli, sevgilim olsun ama bütün kızlarla konuşayım. Aldatma amacı yoktur belki ama flörtöz bildiğin. Çok üzer seni.

Bu zamana kadar böyle bir şeyini görmemiştim uzun zamandır birlikteyiz çok şaşkınım gerçekten.
Fark etmemiş olabilirsin. Bariz bir flört olmaz çünkü, böyle havadan sudan muhabbetler. Nerden biliyorum, ben erkek arkadaşının kadın versiyonuydum bir zamanlar. Sonra bana da denk geldi böyle biri de ne pis bir şey olduğunu anlayıp çeki düzen verdim kendime. :KK53: pis bi durum çünkü kizsan kizamazsin dedigim gibi böyle bayramlasma gibi herkesle yapılabilecek muhabbetler olur genelde, acaba ben mi abartiyorum diye kendi kendini yersin. Bir türlü üste çıkamazsın falan. Zor bir durum.

Bak bak bak. Doğudaki şartları merak ederken büyük bir tesadüf eseri genç bir bayanla karşılaşmış.bir de üzerine resim beğenme ve bayram tebriği de eklenmiş. Hiç inandırıcı değil. Bu çocuk gözü dışarda bir tip, sevgilisi varken bunu yapan evliyken de yapar. Bir fark yok arada. Affedersen ileride bir daha aldatılmaya hazır ol.

Sevgilisiniz diye başka hiçbir kızla konuşmayacak diye kural mı var anlamadım neden bu kadar tepki gösterdin?
konuşma içeriklerinde bir şey yoksa uzatma derim.

kadın ve erkek arasını bu kadar açtıkça sorunlar daha da artıyor medeni olarak iki karşı cins birbiriyle konuşabilir vay neden kıza mesaj attı erkek yok muydu denmez ki eminim messenger da erkek de vardır yazıştığı.

Sevgilisiniz diye başka hiçbir kızla konuşmayacak diye kural mı var anlamadım neden bu kadar tepki gösterdin?
konuşma içeriklerinde bir şey yoksa uzatma derim.

kadın ve erkek arasını bu kadar açtıkça sorunlar daha da artıyor medeni olarak iki karşı cins birbiriyle konuşabilir vay neden kıza mesaj attı erkek yok muydu denmez ki eminim messenger da erkek de vardır yazıştığı.
Başka kızla konuşmayacak mı dedim ??
Tanımadığı bir kızı görüyor ekliyor fotoğraf beğenme oluyor bayram mesajı atıyor normal öyle mi?

Başka kızla konuşmayacak mı dedim ??
Tanımadığı bir kızı görüyor ekliyor fotoğraf beğenme oluyor bayram mesajı atıyor normal öyle mi?

tanımadığına emin misin?
hadi o tanımıyor karşı taraftaki kız her ekleyen erkeği kabul mu ediyor?
mutlaka vardır bir tanışıklıkları.

tanımadığına emin misin?
hadi o tanımıyor karşı taraftaki kız her ekleyen erkeği kabul mu ediyor?
mutlaka vardır bir tanışıklıkları.
Siz okumamışsınız sanırım dikkatli. Hayır rastgele eklemiş kendi söyledi kızda da var bi b.kluk zaten sevgilisiyle fotoğrafı olan bir erkek mesaj atsa bile ben tanımıyorsam niye cevap vereyim?

Siz okumamışsınız sanırım dikkatli. Hayır rastgele eklemiş kendi söyledi kızda da var bi b.kluk zaten sevgilisiyle fotoğrafı olan bir erkek mesaj atsa bile ben tanımıyorsam niye cevap vereyim?

ben rastgele eklediğini düşünmüyorum yoksa daha sonra sevgilim kızdı mesajında aa sen ekledin eklemeseydin filan derdi. çok önceden kısa bir tanışıklıkları olabilir.

çok istiyorsan sen de rastgele bir erkeğe mesaj at sonra bayram kutladım dersin.

ben rastgele eklediğini düşünmüyorum yoksa daha sonra sevgilim kızdı mesajında aa sen ekledin eklemeseydin filan derdi. çok önceden kısa bir tanışıklıkları olabilir.

çok istiyorsan sen de rastgele bir erkeğe mesaj at sonra bayram kutladım dersin.
:)) Adam rastgele eklediğini söylemiş siz hala ben öyle dusunuyorum diyorsunuz. :))

Kendi söyledi zaten nasıl buldum hatırlamıyorum gördüm ekledim gibi bi şey söyledi tanışıklıkları falan yok tanımıyo kızı

Bu zamana kadar böyle bir şeyini görmemiştim uzun zamandır birlikteyiz çok şaşkınım gerçekten.

Görmemişsiniz evet ama belki daha önce de yaptı, yakalanmadı çünkü fark etmeseydiniz bunu da "yapmamış" olacaktı.

Ben her kadının bunu yaşadığına inanırım, ilişkisi, evliliği dört dörtlük olanların bile...

Kiminin sevgilisi/eşi bakışlarıyla yapar bunu, kimininki sanaldan yürür, kimisi de gider direkt birlikte olur.

Yani bizim de sizinkinden farklı ilişkilerimiz yok ama karşı tarafla yüzleştiysek, haberdar olduğumuzu biliyorsa işte orada işin rengi değişiyor.

Ya sineye çekip "bir dahaki sefer de yaramazlık yaparsam ikna ederim bunu" diye düşünecek ya da kapıyı gösterdiğiniz için öyle bir fırsat bulamayacak.

Ortada çirkin bir durum var, değil siz, karşı taraftaki kız da durumdan haberdar artık, kıskançlığa sebebiyet verdiğini biliyor, erkek arkadaşınız çalışma ve hayat koşullarını değil bizzat kızı merak etmiş yani bu iş burada kalmaz, o kız olmasa da başka bir kızla herhangi bir bahaneyle görüşmesine ruhsat vermiş olursunuz affederseniz...

Kızı kaydettiği şekilde bir erkek arkadaşına attirmadigina emin misiniz?
Yanınızdayken arayıp soralim demedimi yada sizz böyle birşey istediğinizde tepkisi ne oldu?
X diye kaydetmesi ayrı bir gariplik biseylerden çekinmis gibi

Kızı kaydettiği şekilde bir erkek arkadaşına attirmadigina emin misiniz?
Yanınızdayken arayıp soralim demedimi yada sizz böyle birşey istediğinizde tepkisi ne oldu?
X diye kaydetmesi ayrı bir gariplik biseylerden çekinmis gibi
X diye kaydetti demedim ki olay facebook'ta oluyor telefon numarası yok ben x diye kızın ismini yazmak istemediğimden öyle yazdım

Back
X