Bilmoyorum, ben çok utandım hatta aklım başıma gelince kendimi cok nötü hissetim, şirkette adım çıkacak diye.Bu arada gayet olağan hayatın içinde olabilecek bir durum.
Allah'ım yarabbim, çok güldüm, iyi bari ters tepki vermemişsinizAy aklıma geldi , üniversitede kız arkadaşımla yürürken bir çocuk ( yani bir erkek) yanıma yaklaştı ve yüzüme anlamsızca bakıp donuk bir şekilde " şeyiniz düşmüş ' dedi . Ben şok ne diyeceğimi şaşırdım çok sinirlendim tam çocuğa heyt sen ne diyorsun diyecektim ki yere düşen şalımı gördüm Ama yani öyle bir hali vardı ki sanki çıkma teklif ediyor, şeyiniz düştü ne demek yaaaa şalımı da tamamen unutmuşum bu arada diyorum ne şeyi bu bana küfür mü ediyor yoksa
Peki sonra ne olduO kadar çok ki hangi birini anlatsam bilemedim en basitinden dedikoduyu yanlış kişiye yazdım
İrezil oldum nolacağıdıPeki sonra ne oldu
Ya sohbete o kadar dalmışım ki bir şalım olduğunu bile unutmuşum, çocuk da böyle alık alık bakıp şeyiniz düştü deyince tepem attıAllah'ım yarabbim, çok güldüm, iyi bari ters tepki vermemişsinizİnanın, sizin bu aklınıza gelenler, benimde aklıma gelirdi kesin ahahahahhaa
Peki öğretemeni bu linke tıkladı mı ? Ondan bir tepki aldınız mı ? AhahahahaOğlumun sınıf öğretmenine link atmam gerekiyordu yanlışlıkla kayıtlı linki attım. Link +18 mizahtı hemen fark ettim sildim ama kendimden
yani evet şirketin bi kaç günlük dedikodu kontenjanını doldurmussunzdur slsmşsmdlsk ama kimin yokki böyle falsolarıHerkese iyi geceler,
Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım ve başımdan geçen saçma salak bir olayı anlatmak istiyorum.
Bir gün iş yerinde, yemekhane'de sıra beklerken, elemanın biri bana "çok güzelsiniz" dedi. Oğlanı hiç görmedim, tanımıyorum. Bişey demeden gittim, yemeğimi yedim.
Ertesi gün, yine yemekhanede, arkadaşlarıyla birlikte benim hemen yanımda ki masaya otrudular. Aynı çocuk gelip benimle konuşmak istedi, ama konuşmadım (çekingen biriyim, zaten o çocuğu'da tanımıyorum, ilk defa dün görmüştüm).
Şirketin sayfasından çocuğun hangi departmandan oluduğunu, isminin ne olduğunu falan araştırdım. Allah'ım yarabbim, sen git, bu çocuktan hoşlanmaya başlasalak. Gidip yüz yüzede konuşamam, çok çekingenim. 1,5 ay sonra ben'de gittim ne yaptım? Allah'ım bu kadar geri zekalı olunamaz... Gittim çocuğa şirketin mesaj kanalından mesaj attım, işle alakalı bir konu hakkında. O'da bana cevap verdi. En son ben ona mesaj attım, haftaya kahve içebilirmiyiz diye. Ama o bana hiç bir zaman cevap vermedi ahkkfjklkxkkxlwlwzkzk
Bir gün sonra aklım başıma geldi ve beni işten kovacaklar diye çok korktum (halbu ki, iş yerinde, çok daha ahlak dışı olaylar yaşanıyor ve o insanlar hiç bir yere gitmiyorlar. Ama ben ortada bir kanıt bıraktım, salak!)
Benimle ne kadar çok dalga geçmişlerdir kim bilir.
Ne kadar salakça ve çocukta benim yaptığım
Sizin başınızdan geçen saçma salak olaylar neler? Ahahhaa
Ama gerçekten, çok olağan bir durum, hepimizin ve özellikle benimde başıma gelebilecek bir durumYa sohbete o kadar dalmışım ki bir şalım olduğunu bile unutmuşum, çocuk da böyle alık alık bakıp şeyiniz düştü deyince tepem attı
Herkesten sil yerine kendinden sil yaptıgım için linki acıp acmadıgını göremedim kiPeki öğretemeni bu linke tıkladı mı ? Ondan bir tepki aldınız mı ? Ahahahaha
Vallah rezillik, çok utandım.yani evet şirketin bi kaç günlük dedikodu kontenjanını doldurmussunzdur slsmşsmdlsk ama kimin yokki böyle falsoları
Gülmekten öldümHerkesten sil yerine kendinden sil yaptıgım için linki acıp acmadıgını göremedim kihiç bişey yokmuş gibi yapıp diğer linki yolladım telefonu fırlatıp odadan kaçtım fkfkf
Nerelisiniz ? Konuşma tarzını benim yöremin konuşma tarzında. Bakarsınız hemşeri çıkarızİrezil oldum nolacağıdı
44 diyeyim sen anlaNerelisiniz ? Konuşma tarzını benim yöremin konuşma tarzında. Bakarsınız hemşeri çıkarız
44 ler iyidir pek severim44 diyeyim sen anla
Sen kaçlısın yiğenim44 ler iyidir pek severim