- 23 Aralık 2012
- 7.187
- 47.479
Link bi videoya aitti damadın arkadaşı gelini omzuna alıyordu ve gelin donsuzdu fjfjfj gtü görünüyordu fkfk gelin durun falan demeye çalısıyor ama çoşkulu grup hopluyor zıplıyordu jsjdj. Gelini omzuna alan genç tarlatanın altında ne yaşıyordu kim bilir hahah. Ulan ben bu ulayın üstüne 3 sene daha nasıl baktım hocanın yüzüne jsjdjGülmekten öldümBelli ki baya panik olmuşsunuz Ama en iyisini yapmışsınız, hiç birşzy olmamış gibi davranmak
Nerelisiniz ? Konuşma tarzını benim yöremin konuşma tarzında. Bakarsınız hemşeri çıkarızİrezil oldum nolacağıdı
Video o kadar +18 değilmiş. Merak etmeyin, hoca anlamıştır yanlışlıkla olduğunu, ama komik bir durumLink bi videoya aitti damadın arkadaşı gelini omzuna alıyordu ve gelin donsuzdu fjfjfj gtü görünüyordu fkfk gelin durun falan demeye çalısıyor ama çoşkulu grup hopluyor zıplıyordu jsjdj. Gelini omzuna alan genç tarlatanın altında ne yaşıyordu kim bilir hahah. Ulan ben bu ulayın üstüne 3 sene daha nasıl baktım hocanın yüzüne jsjdj
Ben 68'liyim. Ama Malatyalıların bu tarz konuştuğun bilmiyordum. Aynı bizim oranın konuşması ahahahaha44 diyeyim sen anla
68 AksaraySen kaçlısın yiğenim
İkisi de iç Anadolu sayılır normal yaniBen 68'liyim. Ama Malatyalıların bu tarz konuştuğun bilmiyordum. Aynı bizim oranın konuşması ahahahaha
Abooov, peki mesajı sildiniz mi? Kadın tepki verdi mi ?Ünide sınıf grubumuza sınav zamanı ee kopyalar hazir mi gençler her şeyi kağıda döşedim hepsini sıraya gecirdim mi tamamdır yazmıştım, meğer birkaç gün önce gruba almislar hocayı haberim yok
Kopya da cekmezdim normalde işin biraz girgirindaydim halbuki
Mesajı atip telefonu bıraktığım için maalesef mesajı da silemedim görmüş bileAbooov, peki mesajı sildiniz mi? Kadın tepki verdi mi ?
Ayyyy peki nasıl ikna ettinz yanlışlıkla attığınızı ?Seni öpmek istiyorum çok özledim mesajını sevgilime atmak yerine benden hoşlanan sapık gibi birşey olan çocuğa atmıştım korkunçtu
Burda söylemeyeyimSen kaçlısın yiğenim
İkna edemedim engelledim geçtim ikna olacak gibi değildiAyyyy peki nasıl ikna ettinz yanlışlıkla attığınızı ?
Ay çok güldüm, Allah kurtarmış çok kötü bir durumİkna edemedim engelledim geçtim ikna olacak gibi değildi