Başınızdan geçen saçma salak olaylar ahahahaha

Gülmekten öldüm 🤣🤣 Belli ki baya panik olmuşsunuz 🤣 Ama en iyisini yapmışsınız, hiç birşzy olmamış gibi davranmak 🤣
Link bi videoya aitti damadın arkadaşı gelini omzuna alıyordu ve gelin donsuzdu fjfjfj gtü görünüyordu fkfk gelin durun falan demeye çalısıyor ama çoşkulu grup hopluyor zıplıyordu jsjdj. Gelini omzuna alan genç tarlatanın altında ne yaşıyordu kim bilir hahah. Ulan ben bu ulayın üstüne 3 sene daha nasıl baktım hocanın yüzüne jsjdj

İrezil oldum nolacağıdı😂
Nerelisiniz ? Konuşma tarzını benim yöremin konuşma tarzında. Bakarsınız hemşeri çıkarız
Link bi videoya aitti damadın arkadaşı gelini omzuna alıyordu ve gelin donsuzdu fjfjfj gtü görünüyordu fkfk gelin durun falan demeye çalısıyor ama çoşkulu grup hopluyor zıplıyordu jsjdj. Gelini omzuna alan genç tarlatanın altında ne yaşıyordu kim bilir hahah. Ulan ben bu ulayın üstüne 3 sene daha nasıl baktım hocanın yüzüne jsjdj
Video o kadar +18 değilmiş. Merak etmeyin, hoca anlamıştır yanlışlıkla olduğunu, ama komik bir durum 🤣 Video ayrı komikmiş zaten

Ünide sınıf grubumuza sınav zamanı ee kopyalar hazir mi gençler her şeyi kağıda döşedim hepsini sıraya gecirdim mi tamamdır yazmıştım, meğer birkaç gün önce gruba almislar hocayı haberim yok
Kopya da cekmezdim normalde işin biraz girgirindaydim halbuki 😁

Ünide sınıf grubumuza sınav zamanı ee kopyalar hazir mi gençler her şeyi kağıda döşedim hepsini sıraya gecirdim mi tamamdır yazmıştım, meğer birkaç gün önce gruba almislar hocayı haberim yok
Kopya da cekmezdim normalde işin biraz girgirindaydim halbuki 😁
Abooov, peki mesajı sildiniz mi? Kadın tepki verdi mi ? 🤣🤣

Abooov, peki mesajı sildiniz mi? Kadın tepki verdi mi ? 🤣🤣
Mesajı atip telefonu bıraktığım için maalesef mesajı da silemedim görmüş bile 👍🏻 emojisi yollamış sadece. Sonuç en önde hocanın gözleri her an üzerimde olacak şekilde sınava girmiştim😁😁

Seni öpmek istiyorum çok özledim mesajını sevgilime atmak yerine benden hoşlanan sapık gibi birşey olan çocuğa atmıştım korkunçtu

Anlattığım konuyka alakalı kendi kendime soruyorum, acaba neden mesajıma cevap vermedi ? Sadece dalga mı geçmek istedi sizce ?

Herkese iyi geceler,

Güncelleme : sizce neden bana cevap vermedi ? Amacı sadece dalga mı geçmekti ?

Arkadaşlar, ben 24 yaşındayım ve başımdan geçen saçma salak bir olayı anlatmak istiyorum.

Bir gün iş yerinde, yemekhane'de sıra beklerken, elemanın biri bana "çok güzelsiniz" dedi. Oğlanı hiç görmedim, tanımıyorum. Bişey demeden gittim, yemeğimi yedim.
Ertesi gün, yine yemekhanede, arkadaşlarıyla birlikte benim hemen yanımda ki masaya otrudular. Aynı çocuk gelip benimle konuşmak istedi, ama konuşmadım (çekingen biriyim, zaten o çocuğu'da tanımıyorum, ilk defa dün görmüştüm).

Şirketin sayfasından çocuğun hangi departmandan oluduğunu, isminin ne olduğunu falan araştırdım. Allah'ım yarabbim, sen git, bu çocuktan hoşlanmaya başla 🤣 salak. Gidip yüz yüzede konuşamam, çok çekingenim. 1,5 ay sonra ben'de gittim ne yaptım? Allah'ım bu kadar geri zekalı olunamaz... Gittim çocuğa şirketin mesaj kanalından mesaj attım, işle alakalı bir konu hakkında. O'da bana cevap verdi. En son ben ona mesaj attım, haftaya kahve içebilirmiyiz diye. Ama o bana hiç bir zaman cevap vermedi ahkkfjklkxkkxlwlwzkzk

Bir gün sonra aklım başıma geldi ve beni işten kovacaklar diye çok korktum (halbu ki, iş yerinde, çok daha ahlak dışı olaylar yaşanıyor ve o insanlar hiç bir yere gitmiyorlar. Ama ben ortada bir kanıt bıraktım, salak!)

Benimle ne kadar çok dalga geçmişlerdir kim bilir.
Ne kadar salakça ve çocukta benim yaptığım

Sizin başınızdan geçen saçma salak olaylar neler? Ahahhaa
Bu salakça değil aksine Cesurca

Uyku sersemi bir halde fırına girdim. Simit var mı? Diye sordum. Fırıncı böyle küfretmişim gibi baktı. Kafamı az daha sağa çevirince, fırının önündeki tezgahın komple simit dolu olduğunu görmüştüm.

Bi fuarda esimle bir odada fotograf cekinmistik, cok.hosumuza gidince igrenc yuz ifadeleri yaparak bir suru fotograf cekinip cikmistik. rezil fotolardi. Sonra biraz dolasinca bir baktik insanlar bir yere toplanmislar fotograf falan cekiyor guluyorlar. Az ilerledik ki bizim fotolar dev ekranda yayinlaniyor. Meger o odada ki fotolari arkadaki dev ekranda slayt yapiyorlarmis. Ceketimizi cikararak kamufile olmaya calismistik ama herkes bize bakiyordu anladilar sanirim. 😁

Back