Başınızdan geçen saçma salak olaylar ahahahaha

Gülmekten öldüm 🤣🤣 Belli ki baya panik olmuşsunuz 🤣 Ama en iyisini yapmışsınız, hiç birşzy olmamış gibi davranmak 🤣
Link bi videoya aitti damadın arkadaşı gelini omzuna alıyordu ve gelin donsuzdu fjfjfj gtü görünüyordu fkfk gelin durun falan demeye çalısıyor ama çoşkulu grup hopluyor zıplıyordu jsjdj. Gelini omzuna alan genç tarlatanın altında ne yaşıyordu kim bilir hahah. Ulan ben bu ulayın üstüne 3 sene daha nasıl baktım hocanın yüzüne jsjdj

İrezil oldum nolacağıdı😂
Nerelisiniz ? Konuşma tarzını benim yöremin konuşma tarzında. Bakarsınız hemşeri çıkarız
Link bi videoya aitti damadın arkadaşı gelini omzuna alıyordu ve gelin donsuzdu fjfjfj gtü görünüyordu fkfk gelin durun falan demeye çalısıyor ama çoşkulu grup hopluyor zıplıyordu jsjdj. Gelini omzuna alan genç tarlatanın altında ne yaşıyordu kim bilir hahah. Ulan ben bu ulayın üstüne 3 sene daha nasıl baktım hocanın yüzüne jsjdj
Video o kadar +18 değilmiş. Merak etmeyin, hoca anlamıştır yanlışlıkla olduğunu, ama komik bir durum 🤣 Video ayrı komikmiş zaten

Ünide sınıf grubumuza sınav zamanı ee kopyalar hazir mi gençler her şeyi kağıda döşedim hepsini sıraya gecirdim mi tamamdır yazmıştım, meğer birkaç gün önce gruba almislar hocayı haberim yok
Kopya da cekmezdim normalde işin biraz girgirindaydim halbuki 😁

Ünide sınıf grubumuza sınav zamanı ee kopyalar hazir mi gençler her şeyi kağıda döşedim hepsini sıraya gecirdim mi tamamdır yazmıştım, meğer birkaç gün önce gruba almislar hocayı haberim yok
Kopya da cekmezdim normalde işin biraz girgirindaydim halbuki 😁
Abooov, peki mesajı sildiniz mi? Kadın tepki verdi mi ? 🤣🤣

Abooov, peki mesajı sildiniz mi? Kadın tepki verdi mi ? 🤣🤣
Mesajı atip telefonu bıraktığım için maalesef mesajı da silemedim görmüş bile 👍🏻 emojisi yollamış sadece. Sonuç en önde hocanın gözleri her an üzerimde olacak şekilde sınava girmiştim😁😁

Anlattığım konuyka alakalı kendi kendime soruyorum, acaba neden mesajıma cevap vermedi ? Sadece dalga mı geçmek istedi sizce ?

X