Evet doğru değil. Ama açmak için kapanmadım ki ben deYa tamamen kapan ya da hiç kapanma bence buda doğru değil açıl kapan..
Karar size kalmış ama açılmayın derim.
Bana da öyle geliyor kapanır ama bu derdi paylaşmadan edemedim. Zira kaç aydır kendi kendime cebelleşiyorum.bu konu kapanır. kavgalar çıkar, banlar gelir.
kişisel önerim içinden ne geliyorsa o. eş ve ya mağaza görevlisinin bu konuda söz söylemesi çok abes.
Bana da öyle geliyor kapanır ama bu derdi paylaşmadan edemedim. Zira kaç aydır kendi kendime cebelleşiyorum.
Mağaza görevlisi ben de istiyorum ama cesaretim yok dediğimde sadece kendinden örnekler verdi o da o sırada yeni kapanmış 1 yıl olmuş ve gayet memnun olduğundan bahsetti. Eşim de zaten istiyorsun düşünüyorsun yaşayıp görebilirsin dedi. Ama onun öncesinde ben ileride yapmak istiyorum diye bahsetmiştim. O da bu konuda baya ikna edici bazen de manipüle edici şekilde yaklaştı. Ben de tamam dedim ve yaptım o an.
Bana da öyle geliyor kapanır ama bu derdi paylaşmadan edemedim. Zira kaç aydır kendi kendime cebelleşiyorum.
Mağaza görevlisi ben de istiyorum ama cesaretim yok dediğimde sadece kendinden örnekler verdi o da o sırada yeni kapanmış 1 yıl olmuş ve gayet memnun olduğundan bahsetti. Eşim de zaten istiyorsun düşünüyorsun yaşayıp görebilirsin dedi. Ama onun öncesinde ben ileride yapmak istiyorum diye bahsetmiştim. O da bu konuda baya ikna edici bazen de manipüle edici şekilde yaklaştı. Ben de tamam dedim ve yaptım o an.
Çalışmasam daha kolay olacak sanki çünkü iş yerim öyle bir yer ki; bulunduğum alanda benim dışımda kapalı kimse yok. Ama asıl mesele kendimi güzel bulmuyorum kapalıyken. Sanki daha çirkinleşmiş gibi hissediyorum. Özgüvenimden çalıyormuşum gibi geliyor.Hayatimizin her anında mutlaka mücadele veriyoruz çalışırken bile kendimizi zorluyoruz güzel yapabilmek adına. Evde istediğiniz gibi gezin dışarda da testturunuze riayet edin.çocuklarım bile soruyor namaz için hazırlanırken anne bir yere mi gidiyorsun.umarım istediğiniz cvp ı bulabilirsiniz.
Çevremde kuzenlerim de kapandı daha sonra. Maneviyatını biliyorum hissediyorum ve açılmak bu yüzden korkutuyor ama böyle de hiç mutlu hissetmiyorum. Kendim gibi hissetmiyorum. Kapanmadan önce gerekliliğini araştırdım. O konuda bilgi edindim. Ama o sırada dahi korkuyordum ama bir an cesaret gösterip tamam dedim ve kapandım. Çünkü zaman geçse de kendimi hazır hissetmeyeceğimi düşündüm. O gün bugündür mücadele veriyorum.Yanlis anlamayin ama bir hevesle kapanmis gibi olmussunuz. Neden, nicin kapandiginizi bilip ,arastirip bu konularda kitaplar okuyup karar verseydiniz bu tur dusunceler aklinizda olmazdi. Bence bu konularda dini kitaplar okuyun dini bilgisine guvendiginiz biriyle bu konuyu konusun o sekilde acilip acilmamaya karar verin. Başortunun maneviyati cok baska acildiktan sonra bu maneviyata ozlem duyabilirsiniz.