- 31 Ağustos 2012
- 7.648
- 27.073
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.141
Tanıyanları var
Evet ben de inanmistimFake değil diye ısrarla savunanlar olmuştu sonra özelden grup kurup konuya ordan devam edilmişti. Sonuç o özel gruptakileri de bıraktı ortada puffff
Gelmiş geçmiş en iyi fakedi ama osizin nezdinizde yazıyorum.
herşeye herkese kanıyorsunuz yahu
birde zeynep fanları vardı biz inanmadıkça üstümüze çullanan
Tabi ki ilk değil. Zaten konu sahibi dedi ya " aşık olduğunu düşünmüyorum o kızı kullanıyor sadece" aşık olmadığı biriyle bir adam ne işi olur FB işi oluradamın elinde o varmış demek ki.
konu sahibesi bilir aslında tırtıklı mı kullanıyorlarmış yoksa adam kız için mi temin etmiş.
hayır anlamadığım adam kızın kendisiyle sevişeceğinden emin demek ki. bu ilk değildi yani.
Yillardir uye olup cevre edinip mahmute o kadar tanıyanı varsa neden bu şekilde bir konu açsın ki, fake olarak?
hiç akla yatkın gelmiyor...
Ben de onu diyorum aldatma var ama yeni değil. Etrafında kimse boşanması taraftarı olmadığı için uğraşıyor boşanmaya ama yine kimseyi ikna edemediği için boşanmayacakReelde görüşmüşler mi?
Bu arada konu sahibi sahte demiyorum konu da sahte değil sadece yeni öğrenmedi bence be baktı istediği gibi ilerlemiyor olaylar, boşanmaktan vazgeçtim yazamıyor.
Konu sahibi hayat senin hayatın kararın hiçbirimizi ilgilendirmez, eğrisini doğrusunu lütfen yaz.
Hangi Zeynep'ti noopsizin nezdinizde yazıyorum.
herşeye herkese kanıyorsunuz yahu
birde zeynep fanları vardı biz inanmadıkça üstümüze çullanan
Tabi ki ilk değil. Zaten konu sahibi dedi ya " aşık olduğunu düşünmüyorum o kızı kullanıyor sadece" aşık olmadığı biriyle bir adam ne işi olur FB işi olur
tırtıklı ile ilk defa tanışmıştırama işte hep çelişki
ilk değilse kızı niye prezervarifle tanıştırdı?
ilkse adam gerçekten gerizekalı ya
onca zamandan sonra eve geldi ben bununla yatarım diye düşündü zaar.
Hangi Zeynep'ti noop
Sende miiiiEvet ben de inanmistimdaha da guvenmem kimseye gecende kendisini saygiyla andigimi soylemistim bir kez daha anayim, saygiyla
tırtıklı ile ilk defa tanışmıştır
Evet öyle görünüyor. Allah yardımcısı olsun ne diyeyim. Annesi tek başınamıymış, neden arkasında olmaz kızının anlamıyorum:/Ben de onu diyorum aldatma var ama yeni değil. Etrafında kimse boşanması taraftarı olmadığı için uğraşıyor boşanmaya ama yine kimseyi ikna edemediği için boşanmayacak
Ben de onu diyorum aldatma var ama yeni değil. Etrafında kimse boşanması taraftarı olmadığı için uğraşıyor boşanmaya ama yine kimseyi ikna edemediği için boşanmayacak
OO enteresanmış. ben korktum topukkkmerhaba komşu kızı bak bu tırtıklı pre dokun hisset tanıştıysanız yatağa geçebiliriz
Aynen öyle. Bu kadar soğuk kanlı olmaz biri.yani konu fake değil sadece şu an olmadı diyorsunuz
ben hiç inanmazdim aslındaSende miiii
Özelden tek tek yazmak yerine buradan topluca yazabilirdiniz, bu kadar insan sizi merak ettiği için yazıyordu.Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın