Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Tabi ki ilk değil. Zaten konu sahibi dedi ya " aşık olduğunu düşünmüyorum o kızı kullanıyor sadece" aşık olmadığı biriyle bir adam ne işi olur FB işi olur

Ben de onu diyorum aldatma var ama yeni değil. Etrafında kimse boşanması taraftarı olmadığı için uğraşıyor boşanmaya ama yine kimseyi ikna edemediği için boşanmayacak

Tabi ki ilk değil. Zaten konu sahibi dedi ya " aşık olduğunu düşünmüyorum o kızı kullanıyor sadece" aşık olmadığı biriyle bir adam ne işi olur FB işi olur

ama işte hep çelişki
ilk değilse kızı niye prezervarifle tanıştırdı?
ilkse adam gerçekten gerizekalı ya
onca zamandan sonra eve geldi ben bununla yatarım diye düşündü zaar.

Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın

Ben de onu diyorum aldatma var ama yeni değil. Etrafında kimse boşanması taraftarı olmadığı için uğraşıyor boşanmaya ama yine kimseyi ikna edemediği için boşanmayacak
Evet öyle görünüyor. Allah yardımcısı olsun ne diyeyim. Annesi tek başınamıymış, neden arkasında olmaz kızının anlamıyorum:/

Özelden tek tek yazmak yerine buradan topluca yazabilirdiniz, bu kadar insan sizi merak ettiği için yazıyordu.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…