Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

benimde aklımda tek soru gökçen kim ?

C Calcifer reis anlat bize
Gökçen aldatıldığından şüpheleniyordu burada yazdı. aynı bu olay gibi burada adım adım yaşadıklarını anlatıyordu. sonra eşinin aldattığı çıktı ortaya. Boşanacağım vs derken hesabını kapattı gitti

Ya arkadaşım işsiz misin? gitmişsin meşhur amca diye üyelik açmışsın
Öfff

Sen o ses kaydıyla hiçbişey alamazsın, alamadığın gibi birde suçlu olursun. Hatta biraz araştırırsanız kişinin bilgisi olmadan gizlice sesini görüntüsünü almak, aldıklarını paylaşmak, delil olarak kullanmak, tehdit ve şantaj aracı olarak kullanmak gibi eylemler suçtur. Cezai yaptırımları vardır. Birazcık araştırma yaparsanız bilmek için Avukat olmaya gerek yok. Hukuk sitelerinde konular ile ilgili faydalı bilgiler bulabilirsiniz.

MoonfacedMom kusura bakmayın ama olayları kopuk kopuk anlatıyorsunuz, çok sakinsiniz, buraya konu açılıyorsa yorum yapanlar da olayları net bir şekilde anlamak istiyor buna tepki verenler olmuş ama bu kadar insan olayın başı sonu ne bilmeyi hakediyor. Ona göre yorum yapılır yol gösterilir.
Sakinliğiniz bana siz zaten eşinizden ayrılmak için bir sebep bekliyordunuz tam da o sebep ayağınıza geldi ama anneniz destek olmadığı için istediğiniz şekilde ilerleyemediğinizi gösteriyor.
Bu arada eşinizle boşanmak isteyebilirsiniz bu sebep haricinde de onu eleştiriyorum gibi düşünmeyin.
Lütfen şu olayı baştan sona bir bütün olarak yazar mısınız???

Mesela kız o ara giyinik miydi ki öyle pat diye kaçıyor falan

Kız yakalatmak icin girmişse eve, neden iş yatakta bitsin ki adam yakalamasa tecavüz mu edecekti yoksa kız dayanamayacak miydi? Televizyonun sesini açmak falan. Bence kafanı toparlayinca güzelce anlat MoonfacedMom
Tecavüz edecek kişi prezervatif hazırlar mı
Tacize uğrayan kişi o hazırlığı bekler mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…