- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.741
- 37
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.101
Tam olarak ne olmuşEvet ben yazmıştım hatta o konuya siz misiniz diye
⬇⬇⬇⬇
Gökçen aldatıldığından şüpheleniyordu burada yazdı. aynı bu olay gibi burada adım adım yaşadıklarını anlatıyordu. sonra eşinin aldattığı çıktı ortaya. Boşanacağım vs derken hesabını kapattı gitti
Gökçen aldatıldığından şüpheleniyordu burada yazdı. aynı bu olay gibi burada adım adım yaşadıklarını anlatıyordu. sonra eşinin aldattığı çıktı ortaya. Boşanacağım vs derken hesabını kapattı gitti
Sadece aldatma durumu var ikisinde de . Bence aynı kişi değillerolay benzer mi peki
Sadece aldatma durumu var ikisinde de . Bence aynı kişi değiller
Utangaç ve taciz edilen kız tırtıklı prezervatife dokununcakonunun fake olduğu nasıl düşünüldü yaa??
Ya arkadaşım işsiz misin? gitmişsin meşhur amca diye üyelik açmışsınArkadaşlar ben Moonun Amcasıyım. Herkesin benden bi açıklama beklediğini duydum üşenmedim üyelik açtım ve geldim. Lütfen hepiniz önce bi sakin olun tırtıklamayı bitirince açıklama yapacağız.
Sen o ses kaydıyla hiçbişey alamazsın, alamadığın gibi birde suçlu olursun. Hatta biraz araştırırsanız kişinin bilgisi olmadan gizlice sesini görüntüsünü almak, aldıklarını paylaşmak, delil olarak kullanmak, tehdit ve şantaj aracı olarak kullanmak gibi eylemler suçtur. Cezai yaptırımları vardır. Birazcık araştırma yaparsanız bilmek için Avukat olmaya gerek yok. Hukuk sitelerinde konular ile ilgili faydalı bilgiler bulabilirsiniz.Bacım güzel diyosn da mahkeme işi o kadar kolay olmuyo ki haklıyken haksız haksızken haklı çıkabiliyosn. Çocuklarım var onları düşünmem lazm ben bu kişiye kişiye çocuklarımın verilmesini istemiyorum. Benm anlaşmam lazm ki çocuklarım arada perişan olmasn yoksa o aes kaydıyla ben onun donunu da alırım ama işi pisleştirirse çocuklar etkilenecek
Mesela kız o ara giyinik miydi ki öyle pat diye kaçıyor falanKiz adamin karisi yokken eve gidiyor ve kayit yapmayi bilmeyen kiz bir anda ekipmani kuruyor ve kayda basliyor. Adam tam prezervatifi hazirliyor ki isigi farkediyor kayit orada kesiliyor. Valla okurken ve yazarken acayip gerizekali hissettim kendimi :) kiz bir hisimla evden kaciyor ve kaydi kurtariyor. o kadar korkan kiz cevreye herkes kimin ne oldugunu gorsun demeye basliyor. profilden kiza inanma diyoruz, konu sahibi kizi sorgulayacak durumda degilim diyor. is basa dustu biz sorguluyoruz :)) konu sahibi anlasmali bosanmak istiyor biz de puruz cikmamasi icin kollari sivadik iste :)
Tecavüz edecek kişi prezervatif hazırlar mıKız yakalatmak icin girmişse eve, neden iş yatakta bitsin kiadam yakalamasa tecavüz mu edecekti yoksa kız dayanamayacak miydi? Televizyonun sesini açmak falan. Bence kafanı toparlayinca güzelce anlat MoonfacedMom
Bence tam tersiydi. Kız adama tecavüz ediyordu. Prezervatifi bile kız seçiyor baksanaTecavüz edecek kişi prezervatif hazırlar mı
Tacize uğrayan kişi o hazırlığı bekler mi peki
Bence tam tersiydi. Kız adama tecavüz ediyordu. Prezervatifi bile kız seçiyor baksana
Tecavüz yokkk beni delirtmek mi istiyorsunuz.Bence tam tersiydi. Kız adama tecavüz ediyordu. Prezervatifi bile kız seçiyor baksana
Bendeki de soru işteTecavüz edecek kişi prezervatif hazırlar mı
Tacize uğrayan kişi o hazırlığı bekler mi peki
Bence tam tersiydi. Kız adama tecavüz ediyordu. Prezervatifi bile kız seçiyor baksana