Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın
topik topik gezerken ağrın yok muydu moon ? Geçmiş olsun

Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın
Halini az biraz tahmin ediyoruz zaten. Ama koca bir paragraf yazmışsın durum hakkinda hicbir şey yazmamissin. Burada seninle ilgilenen insanlara haksızlık. Keske son durum hakkında da bir cümle yazsaydin.
takdir senin, geçmiş olsun inşallah yoluna girer hepsi.

Gördünüz mü şimdi ?
Verecek cevabı yok çünkü.
İlgilenmesi gereken iki çocuğu buraya yazınca sanki ilgisiz kalıyor gibi saçma sapan bir açıklama ile zahmet etmiscesine bilgi veriyor .
Ama sorgulanmasaydi yine yazıp cizecekti tabi.
Şu kadar yazacağına olaya dair bir şeyler yazsaydın:)
Bir de bu tip durumlarda ben suçlansam mesela bildiğim durumu ispat eder herkesin ağzını kapatırım, kaçak oynamam
Hele ki böyle haklı olduğum bir mevzuda, belki sonra gelirim inşallah hebele hubele diyerek gitmem, gideceksem bütün iddia sahiplerini morartir öyle giderim.
Peh.

konuna sahip çıkmayıp özelden yazanlara mı cevap verdin yani😎
iş aramaya bile vakit buldun iki satır yazmaya bulamadın oldu peki...

konuna sahip çıkmayıp özelden yazanlara mı cevap verdin yani😎
iş aramaya bile vakit buldun iki satır yazmaya bulamadın oldu peki...
Hele o iş durumu tam fiyasko
Zeynep güven de çaycı işini bulmustu.
Hulâsa sen durumu ne ara sindirdin, durum ailede kabul gördü de iş aramaya çıktın ?
Bir de hemen nasıl buldun :)
Tam bir fiyasko

bence barışın diye baskı yapıyorlar, amca ve eş ailesi de nolacak ki aman çocuklar babasız kalmasın,affet kızım,aman ağzımızın tadı bozulmasın diyor. konu sahibinin ailesi de sahip çıkmıyor. kısaca eşine önce kötü davranır sonra affeder gibi.

Yaptığınız çok ayıp bence.

Buraya sansasyonel bir başlıkla konu açıyorsunuz. Bir sürü insana kopuk kopuk saçma sapan bir olay anlatıyorsunuz. Herkes anlamaya, çözmeye çalışıyor kısa da olsa bir bilgi vermeyip hadi by diyip gidiyorsunuz. Destan yazmanıza gerek yoktu 1 dk nızı alacak kısa bir özet yapıp gidebilirdiniz.

Bu mesajınızdan sonra kocanızla barışacağınızı düşünüyorum ama dürüstçe bari bunu söyleyip öyle gitseydiniz. Size sapık kocanız ve tırtıklı sevgilisiyle mutluluklar.

Valla ben hala konunun fake çıkmasını istiyorum çünkü bunu kimse yaşasın istemem. Ama olayın başında sakin olup düzgünce yazarken, birden kötü olmak garip geldi. Normal şartlara göre tam tersi olmalıydı. Bence siz bu olayı daha önce yaşadınız ve geri döndünüz maalesef böyle düşünüyorum

Bu olay yeni değil ya da ilk vukuatı değil. Çünkü tepkin daha doğrusu tepkisizliğin olaydan daha anormal. Şimdi eski bi konunu okudum; eşin sana bi sepet almış, kardeşi isteyince ona vermiş çeyizine koymuş. 8 yıl geçmiş olayı öğreniyorsun, ve sepet benim istiyim mi diyorsun. Bi sepeti 8 sene sonra bile sahiplenebiliyorsun. Örnekleme yapıyorum bu olayı;senin mantığınla koca da senin, bırakmazsın çünkü ilki halt yemesi değil. Ki mahalle baskısı iki kız çocuğuyla napacaksın diyip o dipsiz kuyuyo çeker.
He bu arada özelde cevap verdiği arkadaşlar siz kimsiniz siz anlatın bari nolduğunu😅

saçma sapan cevap vermiş dediklerini okumuşsun yani saçma sapan yazmasaydınız keşke kimse saçma sapan cevap vermek zorunda kalmasaydı.
Hayir o kadar okuyacak vakti vardi madem dogrudurust bi aciklama yapsaydi arada millet zaten sacmalamaya baslamazdi. Bekledikce insanlar da sikilmaya basliyo cunku

Bu olay yeni değil ya da ilk vukuatı değil. Çünkü tepkin daha doğrusu tepkisizliğin olaydan daha anormal. Şimdi eski bi konunu okudum; eşin sana bi sepet almış, kardeşi isteyince ona vermiş çeyizine koymuş. 8 yıl geçmiş olayı öğreniyorsun, ve sepet benim istiyim mi diyorsun. Bi sepeti 8 sene sonra bile sahiplenebiliyorsun. Örnekleme yapıyorum bu olayı;senin mantığınla koca da senin, bırakmazsın çünkü ilki halt yemesi değil. Ki mahalle baskısı iki kız çocuğuyla napacaksın diyip o dipsiz kuyuyo çeker.
He bu arada özelde cevap verdiği arkadaşlar siz kimsiniz siz anlatın bari nolduğunu😅

o sepet konusunu ben de okudum ve okuduğum en saçma mevzularda ilk 10 da
1. sırada çamaşır makinesini ev sahibinin oğlunun kullandığı konu var. O üyenin konuları ilk 3 te :KK70:

o sepet konusunu ben de okudum ve okuduğum en saçma mevzularda ilk 10 da
1. sırada çamaşır makinesini ev sahibinin oğlunun kullandığı konu var. O üyenin konuları ilk 3 te :KK70:
Aklım almıyor bi sepete tepki veren amcayı bekliyor. Ya gözümü açıyorum kapatıyorum gözümün önünde diyor. Koca bi paragraf ama yine içi boş... Şok desem şoka girenin kadınlar kulübünde işi ne.

Camasir makinali konu hankisi 🤣

senin için buldum :KK70:

Hayir o kadar okuyacak vakti vardi madem dogrudurust bi aciklama yapsaydi arada millet zaten sacmalamaya baslamazdi. Bekledikce insanlar da sikilmaya basliyo cunku
Yazılanlardan ister istemez senaryo üretiliyor. Çünkü doyurucu cevap yok. Her yazdığı kopuk kopuk şeyler.

X