- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.161
topik topik gezerken ağrın yok muydu moon ? Geçmiş olsunAğrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın
Halini az biraz tahmin ediyoruz zaten. Ama koca bir paragraf yazmışsın durum hakkinda hicbir şey yazmamissin. Burada seninle ilgilenen insanlara haksızlık. Keske son durum hakkında da bir cümle yazsaydin.Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın
Kızının üstüne kuma gelsin diye bekliyor herhal. Allah akıl fikir versin.Evet öyle görünüyor. Allah yardımcısı olsun ne diyeyim. Annesi tek başınamıymış, neden arkasında olmaz kızının anlamıyorum:/
Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın
Hele o iş durumu tam fiyaskokonuna sahip çıkmayıp özelden yazanlara mı cevap verdin yani
iş aramaya bile vakit buldun iki satır yazmaya bulamadın oldu peki...
Yaptığınız çok ayıp bence.Ağrım var dünden beri hastaneye gidicem bugün. Yazan herkese teşekkür ederim okuyamıyorm. Özelden yazan arkadaşlar için girip çıkıyordum. Bi süre girmicem bazı arkadaşlar saçma sapan cevap vermiş onlara teşekkür ederim. Bu dünya imtihan dünyası kimin başına ne gelir belli değil. Uğraşmam gereken 2 evladım var benden ilgi bekliyorlar. Hepinize tek tek yazmak cevap vermek isterdim ama kendime bakacak halim bile yok. Midemin bulantısından yemek yiyemez oldum. Düşünmekten uyuyamaz oldum. Sesler sürekli kafamda dönüyo gözümde canlanıyor. Kafayı yeme noktasına geldim. Psikolojik destek alıcam biraz toparlanıp aranıza tekrar geri dönerim inşallah. Sağlıcakla kalın
Hayir o kadar okuyacak vakti vardi madem dogrudurust bi aciklama yapsaydi arada millet zaten sacmalamaya baslamazdi. Bekledikce insanlar da sikilmaya basliyo cunkusaçma sapan cevap vermiş dediklerini okumuşsun yani saçma sapan yazmasaydınız keşke kimse saçma sapan cevap vermek zorunda kalmasaydı.
Bu olay yeni değil ya da ilk vukuatı değil. Çünkü tepkin daha doğrusu tepkisizliğin olaydan daha anormal. Şimdi eski bi konunu okudum; eşin sana bi sepet almış, kardeşi isteyince ona vermiş çeyizine koymuş. 8 yıl geçmiş olayı öğreniyorsun, ve sepet benim istiyim mi diyorsun. Bi sepeti 8 sene sonra bile sahiplenebiliyorsun. Örnekleme yapıyorum bu olayı;senin mantığınla koca da senin, bırakmazsın çünkü ilki halt yemesi değil. Ki mahalle baskısı iki kız çocuğuyla napacaksın diyip o dipsiz kuyuyo çeker.
He bu arada özelde cevap verdiği arkadaşlar siz kimsiniz siz anlatın bari nolduğunu
Camasir makinali konu hankisio sepet konusunu ben de okudum ve okuduğum en saçma mevzularda ilk 10 da
1. sırada çamaşır makinesini ev sahibinin oğlunun kullandığı konu var. O üyenin konuları ilk 3 te
Aklım almıyor bi sepete tepki veren amcayı bekliyor. Ya gözümü açıyorum kapatıyorum gözümün önünde diyor. Koca bi paragraf ama yine içi boş... Şok desem şoka girenin kadınlar kulübünde işi ne.o sepet konusunu ben de okudum ve okuduğum en saçma mevzularda ilk 10 da
1. sırada çamaşır makinesini ev sahibinin oğlunun kullandığı konu var. O üyenin konuları ilk 3 te
Camasir makinali konu hankisi
Ozelden yazdığı arkadaslar hayrına bize bilgi versekonuna sahip çıkmayıp özelden yazanlara mı cevap verdin yani
iş aramaya bile vakit buldun iki satır yazmaya bulamadın oldu peki...
Yazılanlardan ister istemez senaryo üretiliyor. Çünkü doyurucu cevap yok. Her yazdığı kopuk kopuk şeyler.Hayir o kadar okuyacak vakti vardi madem dogrudurust bi aciklama yapsaydi arada millet zaten sacmalamaya baslamazdi. Bekledikce insanlar da sikilmaya basliyo cunku