- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.121
Gerçek hayatta mı görüşüyorlarmış? Burada tanıdıkları kadar nasıl emin olabiliyorlar ilginç.Aaa konu sahibi cok ciddiydi başlarda bu üye yalan söylemez asla vs diyenler de vardı
Esim icin tek amaci kizi kullanmak asla demezdim cunku esimi taniyorum.
İşte bu yüzden amacı kızı kullanmak dedi bence de.E bu yazdiklarim yoksa, adamin onceden bir falsosu varsa baslik ne alaka?
Kullanmak için de bula bula 1000 yıllık komşu kızını bulmuş. Başka kadın kalmadı çünkü. Bariz zaafı var kıza.İşte bu yüzden amacı kızı kullanmak dedi bence de.
Fake değil diye ısrarla savunanlar olmuştu sonra özelden grup kurup konuya ordan devam edilmişti. Sonuç o özel gruptakileri de bıraktı ortada puffffPatalojik inceleme yapmıştık. Ne kafa yormustuk ona da. Kadın eğlendi gitti
Arkadaşlar ben Moonun Amcasıyım. Herkesin benden bi açıklama beklediğini duydum üşenmedim üyelik açtım ve geldim. Lütfen hepiniz önce bi sakin olun tırtıklamayı bitirince açıklama yapacağız.
Fake değil diye ısrarla savunanlar olmuştu sonra özelden grup kurup konuya ordan devam edilmişti. Sonuç o özel gruptakileri de bıraktı ortada puffff
Ben yoktum o grupta, konuda okumuştum kurulduğunu. İnanmadım inanmıyorum da hala o konu sabibine.demek hainlik
biz burada meraktan ölürken, siz arka sahalarda olayın en özel ayrıntılarını alıyordunuz demek...
Üyeye nasıl eminsin bu kadarÜye değil ama konu fake hahajajsj
Bende:)Konunun fake oldugunu dusunmek istemiyorum. Boyle bir konu acarak eline ne gecebilir ki?
Ben konu sahibinin esini tanidigini ve bu yuzden sasirmadigini ve kiza inandigini dusunuyorum. Bosanmayacak ama tepkilerden cekindigi icin de bosanacagim yazdigini dusunuyorum. Olay gercek ama anlatmadigi icin oturmuyor. yoksa delil arayan, bosanmak isteyen kisi amcayla falan ugrasmaz. baslik cok alakasiz sadece.
Ve direk tırtıklı ile başlamış. Hımmmama kız daha önce prezervatif görmemiş adam tanıştırmış
Bu konudan bahsedilmiyor o başka eski bir konu.
Kim bilir kimin 2. üyeliğiydibu yaratıcı amcanın banlanması üzdü
Evet gökçenli konuyla ilgili de muhabbet edilmiş aralarda.gökçenli konu mu bu bahsedilen
iyice devrelerim yandı iyicee
Tanıyanları varÜyeye nasıl eminsin bu kadar
Kim bilir kimin 2. üyeliğiydi
Her aldatma konusunu Gökçen'e başlıyorlar ama konuyla alakası yok. Bahsedilen kişi Gökçendigökçenli konu mu bu bahsedilen
iyice devrelerim yandı iyicee
Ve direk tırtıklı ile başlamış. Hımmm
Reelde görüşmüşler mi?Tanıyanları var