Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Aynen şu özeldeki arkadaşlar kimse hele onlar bize anlatsın bari bu değişik konuyu :)
Konunun başından beridir hep farkındaysanız konuyu kimse anlamadı :).
Herkes bir şey sordu ama onlara da alakasız şeyler yazdı
Yani bir sürü şey yazdı ama çoğu da o kadar alakasız ve saçma ki, hangi birini yazayım.
İnsan olayı öğrendiği gün daha şok olur mesela.
Eli ayağı tutmaz.
Senin masallahin var valla.
Olayın şokunu bile atlatıp ertesi gün iş aramaya koyuldun ve seni ise bile almadılar.
Hihim oldu.
Genelde bu tip durumlarda yazılan şey burada hep aynı.
"Kimin başına ne geleceği bilinmez"
Şimdi bu ne alaka mesela ?
Sana kim bununla alakalı bir şey yazdı ?

Aynen anlayamadığım şeylerden biri de o. Sonradan kötü olunması? Garibime gitti yani
Bir de konu sahibi dalga geçmeyin kimin başına ne gelir belli olmaz vs tarzında bir şey yazmış. İyi de ilk zaten herkes yardım amaçlı bişeyler yazdı diye düşünüyorum sonra araya saçma şeyler girince insanlar fake diye gülmeye başladı. Çok normal değil mi

"Kimin başına ne geleceği bilinmez"
Baya da biliyormuş başına geleceği, bunu bekler gibi kızdan kendisine kanıt getirmesini istedi, kızla işbirliği yaptı anında. Bunu bekler gibi.. Benim başıma gelse 1 ay canlı cenaze gibi gezerim, kafam durur, iki üç kişiye anlatırsam belki onlar akıl verir yönlendirir yardım eder de anca birşeyler yapmaya kafam basar. Çünkü kocamı beraber büyüdüğü, muhtemelen doğduğu günü bildiği komşu kızı ile hayal bile edemem. Elin kadını ile yapsa şoka bile girmem belki, ama aynı apartmanda kardeş gibi büyüdüğü, yanına yakıştırmanın bile düşünülmediği komşu kızı..

İnceden Beddua etti ve yakışmadı. Kimsenin onunla derdi yok. Beddua edilecek birileri varsa eger onlar da eşi ve o kız.

Bende onu demiştim kesinlikle. Çoğumuzda kızın tavırları komik diye ona gülmüştük
Aynen tek güldüğüm şey; delil toplamak için "tutucu ailenin, komşu kızının" tırtıklıyla elemesi. Adamın hazırlıklı olması, sana bunla tecavüz edicem bak elle demesi ve kızın ellemesi tabi bu diyaloglar yok, anlatılmayınca ben de gözümü kapatıp hayal ediyorum. Ve birden sinirden gülüyorum...

Aynen ben bir de flashlı video çektiği yerde koptum zaten olaydan. Konu sahibini mi kekliyorlar bu nasıl bir yalan böyle demiştim. Artık ne diyeyim ben olsam olay yeni yaşansa buralara falan giremem harap olurum ne olursa olsun. Önce sakin olup sonra kötü olması zaten garip.
Bir de iş bulmaya çıktım kimse iş vermedi dediği yerde dedim ki bu olay önceden yaşanmış.
Yine diyorum inşallah fake konudur. Ben kimsenin başına gelsin istemem hele bir de aldatıldıktan sonra çeşitli sebeplerden geri dönenler olduğu için o yüzden hiç kimse yaşamasın istiyorum. Öylede böyle de çoğu kadın geri dönüyor maalesef.
Eğer ben olsaydım ilk sorgulayacağım yer bunların birbirlerinde numarası niye var neden bana garip gelmedi kısmı olurdu olayın en başı yani

Di mi ama ?
Sen ne ara olayın sokundan çıktın da iş aramaya başladın ve sana iş vermediler.
Orayı okuyunca dedim ki bari destekli salla.
Hele kızın o flaşlı video çekimi ise tam bir süper akıl işi.
Video çekerken kaç akıllı flashi açar der misiniz ?
Ben daha hiç bir videoda flashi açmadım.
Bu kız hem video çekecek hem de flashi açık unutacak farkedilmesi an meselesi olacagini bile bile :)
Ya bu olayı önceden yaşadı tepkileri merak ediyor.
Ya da uyduruyor.
Canı sıkılmış kk'da sansasyonel konu açayım demiş.

Düğün için 2 günlüğüne annesinin yanına gittiğinde öğrenmişti zaten konu sahibi. Daha şurda 4 5 gün anca oldu dün iş vermiyorlar dedi. Belki de tanıdık birileri vardı ona sordu bilemiyorum. Zaten diğer kız başlı başına fiyasko. Sözde saf 9 yıl tacize göz yumuyor ama konu sahibi demiyor ki birbirlerinde numaraları niye var? Saf olduğu için flashı açık unuttu herhalde yoksa diğer kalan herşeyi yapmasını biliyor. Keşke sizin dediğiniz gibi çıksa da sallıyor olsa. Gerçek olmasın aman ben konu sahibi gibi Allah büyük ne olacak belli değil moduna giremiyorum. Kimsenin başına bişey gelmesin

Kimin başına ne geleceği bilinmez"
Şimdi bu ne alaka mesela ?

ez cümle kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz.
birde ben şeyi anlamadım ilgilenmem gereken 2 çocuğum var demiş karnındaki 2.ci değilmiydi?
cavidan gibi kırmızı kurdele mi bağlayacak nesiyle ilgilenecek merak ettim

Aaa bingo !
İkinci çocuğu ile doğmadan nasil ilgileniyor acaba sjfnsjdhsh
Düpedüz yalancı ya.
Baktı ki hikayesi b... sardi, en iyisi topuklayayim dedi.
Hakikaten açıklasana konu sahibi.
İlgilenmen gereken iki çocuğun nasıl var ?
Bir tane kızın vardı diğeri ile de anne karnında mi ilgileniyorsun n'apiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…