- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.061
Bu komşu kızı delil ayağına kendini yakacak haberi yok . Yada istediği tam olarak bu
Ekmek musaf çarpsın it gibi pişmanızEvet ben de fake demistim, sonra gelip bzii dövmüştü gokce hatuna inananlar, sizin yuzunizden gitti diye, koy meydaninda tasa tutmuslardi bizi
Hamileymis deyollaa, tirlatmis deyollaaa, sen biliyon mu ?Ekmek musaf çarpsın it gibi pişmanızkadın müthiş bir hanımefendiydi ben buna kandım. Bir Belgin Doruk edası vardı kendilerinde
accessdenied gülme yeter kalbim kan ağlıyor
Vallahi katıp diyorsa doğrudurHamileymis deyollaa, tirlatmis deyollaaa, sen biliyon mu ?
Konunun fake oldugunu dusunmek istemiyorum. Boyle bir konu acarak eline ne gecebilir ki?
Ben konu sahibinin esini tanidigini ve bu yuzden sasirmadigini ve kiza inandigini dusunuyorum. Bosanmayacak ama tepkilerden cekindigi icin de bosanacagim yazdigini dusunuyorum. Olay gercek ama anlatmadigi icin oturmuyor. yoksa delil arayan, bosanmak isteyen kisi amcayla falan ugrasmaz. baslik cok alakasiz sadece.
Ay bi de gidip gelip tele bakiyorum, bi bu konuya, bi de evli ciftin ögrencisine, sanki cocugumun lgs sonucunu acikliycaklar, bana ne oluyosaağlasınsenin yüzünden konuya inanıcam diye göbeğim çatladı. ordan tutayım dedim olmadı burdan tutayım dedim olmadı. kendimi inandırnak için efor sarfettim resmen
Bence konu basligi degismeli zaten, full hd samsung ne alaka, tirtikli yarim olsa neysebaşlık başlı başına tuhaf.
daha kız beni taciz etti beni arıyor falan dediydi seyredilecek birşey yoktu ki.
seyir kız ispatlamaya çalıştığında başladı.
Ekmek musaf çarpsın it gibi pişmanızkadın müthiş bir hanımefendiydi ben buna kandım. Bir Belgin Doruk edası vardı kendilerinde
Ayyy bu konu fake miymis ? Ben sok neden boyle bisey yapiyorlar yaÜye değil ama konu fake hahajajsj
Vallahi ben de çok merak ediyorum. Demek ki bizim anlamadığımız bir güzelligi ve heyecanı var. Bir gün ben de açıp bir fake konu, neden yaptıklarını kendim deneyeceğim o olacak. Ben gidip konu düşüneyim öyleyse.Ayyy bu konu fake miymis ? Ben sok neden boyle bisey yapiyorlar ya
Bir de burada uzun sure vakit geciren aktif bir uye anlamak mumkun degil kendilerine iyi gelen bir yani var galiba bu senaryolarinVallahi ben de çok merak ediyorum. Demek ki bizim anlamadığımız bir güzelligi ve heyecanı var. Bir gün ben de açıp bir fake konu, neden yaptıklarını kendim deneyeceğim o olacak. Ben gidip konu düşüneyim öyleyse.
Fake konumuymuş birde kalkıp okudumBir de burada uzun sure vakit geciren aktif bir uye anlamak mumkun degil kendilerine iyi gelen bir yani var galiba bu senaryolarin
Uyuyeyi iki senedir baska topiklerden biliyorum da fake olduğunu sanmıyorum ama bu olayı olduğu gibi anlstmadığını düşünüyorum ve yine onca olaylardan sonra o adamla barışıp ben ne ettim yada doğru mu ettim diye şey etmiştir.ayhh burda hamile kalma,kan sulandırıcı, şeker takip vs derken dusutugum ve takip ettiğim şeye bak.uye ile konusmuslugum var diye sanırımAyyy bu konu fake miymis ? Ben sok neden boyle bisey yapiyorlar ya
Oyle yazmislar canim ben de sasirdim bu konuya bakmak icin girmistim foruma cok uzulmustum hamile bide konu sahibiFake konumuymuş birde kalkıp okudumamaç ne yavv
Uyuyeyi iki senedir baska topiklerden biliyorum da fake olduğunu sanmıyorum ama bu olayı olduğu gibi anlstmadığını düşünüyorum ve yine onca olaylardan sonra o adamla barışıp ben ne ettim yada doğru mu ettim diye şey etmiştir.ayhh burda hamile kalma,kan sulandırıcı, şeker takip vs derken dusutugum ve takip ettiğim şeye bak.uye ile konusmuslugum var diye sanırım. şuan tek düşündüğüm kucağındaki ile karnında ki bebe.
Yok artık bu başlık mi fake imiş.uc gündür girip gelişme var mı diye bakıyoruz.hamile diye uzulmustum.bu nasıl kafadir bunu böyle yaparak ne geçti eline.anlayamiyorum.Fake konumuymuş birde kalkıp okudumamaç ne yavv
Aynen oyle bende o çocukları düşünüyorum.ama fake olsa manyakmi bu kadın nie öyle bisi yazsın.elimde olmadan takıp etmeye dvm edcem ben bakalımOyle yazmislar canim ben de sasirdim bu konuya bakmak icin girmistim foruma cok uzulmustum hamile bide konu sahibiinsallah fakedir.
Evet yani aktif bir uye olarak gorunuyor ben de baktim sasirdim gercekten ama insallah fakedir konu gercekten hamile sekilde karninda minicik bir melekle boyle bir aci yasamasini hic istemem
.