Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Evet ben de fake demistim, sonra gelip bzii dövmüştü gokce hatuna inananlar, sizin yuzunizden gitti diye, koy meydaninda tasa tutmuslardi bizi
Ekmek musaf çarpsın it gibi pişmanız kadın müthiş bir hanımefendiydi ben buna kandım. Bir Belgin Doruk edası vardı kendilerinde

başlık başlı başına tuhaf.
daha kız beni taciz etti beni arıyor falan dediydi seyredilecek birşey yoktu ki.
seyir kız ispatlamaya çalıştığında başladı.

ağlasın senin yüzünden konuya inanıcam diye göbeğim çatladı. ordan tutayım dedim olmadı burdan tutayım dedim olmadı. kendimi inandırnak için efor sarfettim resmen
Ay bi de gidip gelip tele bakiyorum, bi bu konuya, bi de evli ciftin ögrencisine, sanki cocugumun lgs sonucunu acikliycaklar, bana ne oluyosa

Ekmek musaf çarpsın it gibi pişmanız kadın müthiş bir hanımefendiydi ben buna kandım. Bir Belgin Doruk edası vardı kendilerinde

sizin nezdinizde yazıyorum.
herşeye herkese kanıyorsunuz yahu
birde zeynep fanları vardı biz inanmadıkça üstümüze çullanan

Ayyy bu konu fake miymis ? Ben sok neden boyle bisey yapiyorlar ya
Vallahi ben de çok merak ediyorum. Demek ki bizim anlamadığımız bir güzelligi ve heyecanı var. Bir gün ben de açıp bir fake konu, neden yaptıklarını kendim deneyeceğim o olacak. Ben gidip konu düşüneyim öyleyse.

Bir de burada uzun sure vakit geciren aktif bir uye anlamak mumkun degil kendilerine iyi gelen bir yani var galiba bu senaryolarin

Ayyy bu konu fake miymis ? Ben sok neden boyle bisey yapiyorlar ya
Uyuyeyi iki senedir baska topiklerden biliyorum da fake olduğunu sanmıyorum ama bu olayı olduğu gibi anlstmadığını düşünüyorum ve yine onca olaylardan sonra o adamla barışıp ben ne ettim yada doğru mu ettim diye şey etmiştir.ayhh burda hamile kalma,kan sulandırıcı, şeker takip vs derken dusutugum ve takip ettiğim şeye bak.uye ile konusmuslugum var diye sanırım . şuan tek düşündüğüm kucağındaki ile karnında ki bebe.

Fake konumuymuş birde kalkıp okudum amaç ne yavv
Oyle yazmislar canim ben de sasirdim bu konuya bakmak icin girmistim foruma cok uzulmustum hamile bide konu sahibi insallah fakedir.

Evet yani aktif bir uye olarak gorunuyor ben de baktim sasirdim gercekten ama insallah fakedir konu gercekten hamile sekilde karninda minicik bir melekle boyle bir aci yasamasini hic istemem
.

Aynen oyle bende o çocukları düşünüyorum.ama fake olsa manyakmi bu kadın nie öyle bisi yazsın.elimde olmadan takıp etmeye dvm edcem ben bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…