- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.081
Başka hesabı da mı varmış yine uykusuz gecelerFake değil, olay 3 yıl önce oldu. O olayı şimdi gibi anlattı. Eski hesabı ile döndüğünde hamileydi, sanırım işsiz kalınca kafasında bunlar dönmeye başladı. Ruh halini iyi görmedim.
Evet merak ettikGokcenin son konusu mart 2021 iste, sonra da kapanmis hesap, hamileli konu nerde kizlar
Yani bende yorumlarda gördüm fake die.artık gerçkemi değilmi bilemedim.bu bdv den herşey beklenir:)Yok artık bu başlık mi fake imiş.uc gündür girip gelişme var mı diye bakıyoruz.hamile diye uzulmustum.bu nasıl kafadir bunu böyle yaparak ne geçti eline.anlayamiyorum.
Son konu hangisiydi beni de etiketlermisinzBizce o Gökçen
Ney işin aslı yaaaÜye değil ama konu fake hahajajsj
ParadisekissDiğer nick neydi ya hamile olarak yazdığı. Bakacağım orda neler demişti. Sakinliği yine o konudan açık verdiği noktalar vardı.. ruh hastası mı üç yıl önceki olayı şimdi gibi anlatıyor. Yani affetmesey mıydım mı insanlar ne gözüyle baktılar onu mu anlamaya çalıştı. Benim yazdığım hiçbir yönlendirmeye cevap vermiyordu. Çok ilginç kendi kafasında kurduklarına sadece cevap veriyordu şizofreni
Evet ben yazmıştım hatta o konuya siz misiniz diyeSonra eski hesabı ile geldi. Olay 3 yıl önce olmuş, bizim kız hamile idi, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık. Aylar oldu, belki doğurdu. Rapor etmiştim aynı kişi Gökçen ile diye, sonuç alamadım.
Siz tahmin ettiğim kişiyseniz affetmeniz çok büyük hata olmuş üstüne hamile kalmışsınız. Çocuk eşinizi düzeltmeyecekti. Sanmıyorum boşanacağınızı.
bütün deliller ortadayken nasıl affedebildiniz aklım almıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam inkar da etmedi.Evet ben yazmıştım hatta o konuya siz misiniz diye
⬇⬇⬇⬇
Ben okudum da hic tarzlari benzemiyo, niye Gokcen oldugunu dusunuyo herkesEvet ben yazmıştım hatta o konuya siz misiniz diye
⬇⬇⬇⬇
Cıa sıa fbı CALCİEvet ben yazmıştım hatta o konuya siz misiniz diye
⬇⬇⬇⬇
Bilmiyorum ama yakında çıkar kokusuNey işin aslı yaaa
Ben bu üyenin gökçen olduğunu düşünmüyorum, diğer konu için söyledim. Bu üye fake değil. bir aldatma yaşadığı da gerçek ama yeni mi yaşadı eski mi orayı bilmiyorumBen okudum da hic tarzlari benzemiyo, niye Gokcen oldugunu dusunuyo herkes
Kiz öbür konu icin diyorum zaten, gokcen robot gibi kadindi, taktak ne dediyse sogukkanli katil gibi yapti 3 gunde cikti ortaya, hamilenin konusu oyle degil ki, yazim tarzini da benzetemedim ben. O tuzden diyorum neyini benzettiniz Gokcene?Ben bu üyenin gökçen olduğunu düşünmüyorum, diğer konu için söyledim. Bu üye fake değil. bir aldatma yaşadığı da gerçek ama yeni mi yaşadı eski mi orayı bilmiyorum
Profil fotosuna bak, exorcist gibi zipliyorum aniden karsima cikincaEki Görüntüle 2924499 Merak edenler olduğu için Gökçen olduğu iddia edilen hesabın konusu. Bence Gökçen O hesap da, dedikleri gibi bize affettiği zaman sanki olay yeni olmuş gibi yazmıştı (pişman olduğu için).
Nesini Gokcene benzettin yaEki Görüntüle 2924499 Merak edenler olduğu için Gökçen olduğu iddia edilen hesabın konusu. Bence Gökçen O hesap da, dedikleri gibi bize affettiği zaman sanki olay yeni olmuş gibi yazmıştı (pişman olduğu için).
Gökçen kim ya nasıl soğukkanlı biriymiş ne demek anlamadım. Bu forum ayrı bı dünya gerçekten biseyler yasiyosunuz ama.ayak uyduramiyorum. Bu konuyu bile takip edemedimNesini Gokcene benzettin ya