Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

bu konu şuan benim beynimi yaktı
ne tırtıklısı ne tv sesi
hiçbir şey anlamadım yahu
Kız konu sahibine kanıt getirmek için evine gidiyor adamın yanına. Flashlı video kaydı almaya başlıyor telefonuyla. Olaylar nasıl gelişti konu sahibi orasını demedi ama adam prezervatifi elletmiş göstermiş falan. Sonra da bi bakmış aa telefondan ışık geliyor. Kayıt orda bitiyor. Bu kızda konu sahibine diyor ki telefonu vermedim kilitliydi silemedi. Ben bağırmayayım diye TV sesi açmaya gitti bende fırsattan istifade kaçtım demiş

Fake değil, olay 3 yıl önce oldu. O olayı şimdi gibi anlattı. Eski hesabı ile döndüğünde hamileydi, sanırım işsiz kalınca kafasında bunlar dönmeye başladı. Ruh halini iyi görmedim.
Dediğin iki hesabı da hatırlıyorum ama yazım tarzları çok farklıydı. Gökçen fake hesaptı bence hala aynı düşüncedeyim.

Sesli güldüm, hala gülüyorum
Ay napayım ben ciddi ciddi üzülüp yazmıştım ilk. Konu gerçekse de konu sahibini aşırı kekliyorlar afedersiniz. Adam telefon ışığını farketmiş falan kız kanıt topluyor sözde tacize uğruyor prezervatif elliyor tövbe yarrabim. 9 yıldır susan kız şimdi ötmeye başlıyor herkese. Ya resmen komedi kadını mı kandırmaya çalışıyorlar böyle anlamadım. Ama pardon kız saftı öyle olunca flasha aklı ermemiş olabilir

Ben üyenin gerçek olduğunu biliyorum. Konuda sıkıntı var bize tamamını anlatmıyor bölük pörçük anlattığı için de inandırıcılığını kaybetti
Evet canım sen böyle dedin diye ben de ciddi olarak takip ediyorum. Bu anlatım şeklini de durumun şoku ve strese bağlayacağım ama bi yandan fazla sakin gibi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…