- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.021
Kız konu sahibine kanıt getirmek için evine gidiyor adamın yanına. Flashlı video kaydı almaya başlıyor telefonuyla. Olaylar nasıl gelişti konu sahibi orasını demedi ama adam prezervatifi elletmiş göstermiş falan. Sonra da bi bakmış aa telefondan ışık geliyor. Kayıt orda bitiyor. Bu kızda konu sahibine diyor ki telefonu vermedim kilitliydi silemedi. Ben bağırmayayım diye TV sesi açmaya gitti bende fırsattan istifade kaçtım demişbu konu şuan benim beynimi yaktı
ne tırtıklısı ne tv sesi
hiçbir şey anlamadım yahu
Sesli güldüm, hala gülüyorumFlaslı video çekmekte ayrı bir fanteziortam çok karanlıktı herhalde. Ya da gözüne sokayım diye flashı çakmış ordan
Dediğin iki hesabı da hatırlıyorum ama yazım tarzları çok farklıydı. Gökçen fake hesaptı bence hala aynı düşüncedeyim.Fake değil, olay 3 yıl önce oldu. O olayı şimdi gibi anlattı. Eski hesabı ile döndüğünde hamileydi, sanırım işsiz kalınca kafasında bunlar dönmeye başladı. Ruh halini iyi görmedim.
Bende merak ettim atsana bulursan bende bakimBak şimdi iyice merak ettim ben bi göz atim
Ben üyenin gerçek olduğunu biliyorum. Konuda sıkıntı var bize tamamını anlatmıyor bölük pörçük anlattığı için de inandırıcılığını kaybettiCalci başkanım ciddili yazıyor diye ben de inandım
Valla ben konuya tırtıklı falan girince bi acaba dedim
Evet ya yorum yazanlara kızıyorlardı, Gökçen gelir yazarsa arada kaynar diye, bu kadar sahiplenmeye hesabı kapatıp gittiEvet ben de fake demistim, sonra gelip bzii dövmüştü gokce hatuna inananlar, sizin yuzunizden gitti diye, koy meydaninda tasa tutmuslardi bizi
Ay napayım ben ciddi ciddi üzülüp yazmıştım ilk. Konu gerçekse de konu sahibini aşırı kekliyorlar afedersiniz. Adam telefon ışığını farketmiş falan kız kanıt topluyor sözde tacize uğruyor prezervatif elliyor tövbe yarrabim. 9 yıldır susan kız şimdi ötmeye başlıyor herkese. Ya resmen komedi kadını mı kandırmaya çalışıyorlar böyle anlamadım. Ama pardon kız saftı öyle olunca flasha aklı ermemiş olabilirSesli güldüm, hala gülüyorum
Evet canım sen böyle dedin diye ben de ciddi olarak takip ediyorum. Bu anlatım şeklini de durumun şoku ve strese bağlayacağım ama bi yandan fazla sakin gibi deBen üyenin gerçek olduğunu biliyorum. Konuda sıkıntı var bize tamamını anlatmıyor bölük pörçük anlattığı için de inandırıcılığını kaybetti
Utangaç kız tırtıklı prezervatif isteyince orda bir dumur oldum. Ağzının tadını biliyormuş utangaç kız jajajajValla ben konuya tırtıklı falan girince bi acaba dedim
Öffff birine inanayım dedim fake çıktıEvet canım sen böyle dedin diye ben de ciddi olarak takip ediyorum. Bu anlatım şeklini de durumun şoku ve strese bağlayacağım ama bi yandan fazla sakin gibi de
Utangaç kız tırtıklı prezervatif isteyince orda bir dumur oldum. Ağzının tadını biliyormuş utangaç kız jajajaj
Hişşş çaktırmayaa sen bu akşam coştun calci reis ajkasjslfs
Bende konu başlığından dolayı geyik yapmak için açılmış demiştim. İçeriği çok başka çıktıValla ben konuya tırtıklı falan girince bi acaba dedim
Üye değil ama konu fake hahajajsj
Aynen limonsuzum o stres için baya düşünülmüş bir başlık tebrik ediyorumBende konu başlığından dolayı geyik yapmak için açılmış demiştim. İçeriği çok başka çıktı