- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.041
reisin askerleriyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba sebebi neydi kiÜye değil ama konu fake hahajajsj
Ben nasıl kaçırmışım bunu neydi rapor ettiğiniz hesapSonra eski hesabı ile geldi. Olay 3 yıl önce olmuş, bizim kız hamile idi, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık. Aylar oldu, belki doğurdu. Rapor etmiştim aynı kişi Gökçen ile diye, sonuç alamadım.
243 sayfa ama ben sadece konu sahibinin msjlarini okucam adını yazınca cikiyorBende merak ettim atsana bulursan bende bakim
Öyle miymiş. Allah korusun ama ne olur ne olmaz, bilmekten zarar gelmezaldatmayi ogrendiktan sonra bosanma davasi acilma suresi vardi 6 ay gibi, yoksa affedildi sayiliyordu, ben de bu forumdan ogrenmistim. onu da arastirin derim tazminatinizdan olmayin. MoonfacedMom
Sadece Yazışmalardan olduğunu ümit etmek istiyorum.Sence nerden biliyor kızın bakire olmadığını? :)
Amcaya sahip çıkalım.Ben artik direkt amcanin girip yazmasini bekliyorumBizi ve bu konuyu aydinlatacak herseyi suan sadece o biliyor
Olayın amca ile ne ilgisi var onu da anlamadım ki.Bacim simdi oraya girme sıranı bekle ay pardon amcayi
Not : suan hamile oldugu icin herkes gunlerdir burda bisiler yaziyor yardim etmek icin ama daha amcayi aşamadik
Bu gidişle bizi daha çok üzerlerKac gündür merak ve üzüntü içinde girip bakıyorum bu konu da mı fake çıktı yuh artık
Minnoş kalbim çıtBu gidişle bizi daha çok üzerler
Hicbirsey anlamadım çoğu üye gibi harbiden fake dese de bakmasak artıkBu gidişle bizi daha çok üzerler
Üye değil ama konu fake hahajajsj
Ya gunces anlat diyoruz ama saçma sapan yazıyor. Hiç yazmasa şokta diyeceğim ama yazdıkları da anlamsız. Konu inandırıcılığını tamamen yitirdi. Çoğu kiş fake derken ben değil dedim ama artık ben de acabaya düştümKonunun fake oldugunu dusunmek istemiyorum. Boyle bir konu acarak eline ne gecebilir ki?
Ben konu sahibinin esini tanidigini ve bu yuzden sasirmadigini ve kiza inandigini dusunuyorum. Bosanmayacak ama tepkilerden cekindigi icin de bosanacagim yazdigini dusunuyorum. Olay gercek ama anlatmadigi icin oturmuyor. yoksa delil arayan, bosanmak isteyen kisi amcayla falan ugrasmaz. baslik cok alakasiz sadece.
İçimdeki insan sevgisini öldürüyorlar başganımMinnoş kalbim çıt
Bende büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bişey başıma gelse 4 5 gün şoktan buraya falan bişey yazamazdım herhalde. Bir kaç gün geçer akıl almak istersin yazarsın ama duyar duymaz yazamazdım herhalde ya gözüm hiçbir şeyi görmezdi. Sakin zaten kalamazdım canımın yangınlığı bir de hamile olucam cingar çıkartırım herhaldeGökçen hatunu da okudum yazmadım. Buna da yazmıcaktım ama neyse.. Dünyanın en soğuk kanlı kadınıyımdır. Aldatılma beklense bile en az 3-4 gün afallarsın yine de. Kafanı toparlayıp hızlı her şeyi sırayla düşünmen bile bir geceni alır. Sevsen de afallarsın sevmesen de. İfşa olmamak için ayrıntıları değiştirirsin ama sakinlik? O sakinlikle mantık hataları yapmak amcayı beklemek gibi. Ya olay başkasının başından geçiyor ya da önceden olmuş ama takıntı yapılmış şimdi anlatıp rahatlamak istiyor. Fake mi bilemiyorum eski üyeymiş hesap filan çalınmamışsa tabi. Konu okunuyor yazılmıyor, önemli ayrıntı yok ama tırtıklı ayrıntısı var.
Ya gunces anlat diyoruz ama saçma sapan yazıyor. Hiç yazmasa şokta diyeceğim ama yazdıkları da anlamsız. Konu inandırıcılığını tamamen yitirdi. Çoğu kiş fake derken ben değil dedim ama artık ben de acabaya düştüm
Gokcehatun tirlatti mi diyosunFake değil, olay 3 yıl önce oldu. O olayı şimdi gibi anlattı. Eski hesabı ile döndüğünde hamileydi, sanırım işsiz kalınca kafasında bunlar dönmeye başladı. Ruh halini iyi görmedim.