Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Sonra eski hesabı ile geldi. Olay 3 yıl önce olmuş, bizim kız hamile idi, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylık. Aylar oldu, belki doğurdu. Rapor etmiştim aynı kişi Gökçen ile diye, sonuç alamadım.
Ben nasıl kaçırmışım bunu neydi rapor ettiğiniz hesap

aldatmayi ogrendiktan sonra bosanma davasi acilma suresi vardi 6 ay gibi, yoksa affedildi sayiliyordu, ben de bu forumdan ogrenmistim. onu da arastirin derim tazminatinizdan olmayin. MoonfacedMom
Öyle miymiş. Allah korusun ama ne olur ne olmaz, bilmekten zarar gelmez

9 sene susmuş da senin hamilelik döneminde mi anlatmış. Bu arada eşin suçsuz diyemiyorum ama kız da hiç niyetli gibi görünmüyor. Bu olayı taciz olarak görse emin ol ki 9 sene beklemezdi. Gece gece beddua etmek istemiyorum ama dilerim Allah'tan arkandan çevirdiği şeyleri kendi de yaşar

Üye değil ama konu fake hahajajsj

Konunun fake oldugunu dusunmek istemiyorum. Boyle bir konu acarak eline ne gecebilir ki?

Ben konu sahibinin esini tanidigini ve bu yuzden sasirmadigini ve kiza inandigini dusunuyorum. Bosanmayacak ama tepkilerden cekindigi icin de bosanacagim yazdigini dusunuyorum. Olay gercek ama anlatmadigi icin oturmuyor. yoksa delil arayan, bosanmak isteyen kisi amcayla falan ugrasmaz. baslik cok alakasiz sadece.

Gökçen hatunu da okudum yazmadım. Buna da yazmıcaktım ama neyse.. Dünyanın en soğuk kanlı kadınıyımdır. Aldatılma beklense bile en az 3-4 gün afallarsın yine de. Kafanı toparlayıp hızlı her şeyi sırayla düşünmen bile bir geceni alır. Sevsen de afallarsın sevmesen de. İfşa olmamak için ayrıntıları değiştirirsin ama sakinlik? O sakinlikle mantık hataları yapmak amcayı beklemek gibi. Ya olay başkasının başından geçiyor ya da önceden olmuş ama takıntı yapılmış şimdi anlatıp rahatlamak istiyor. Fake mi bilemiyorum eski üyeymiş hesap filan çalınmamışsa tabi. Konu okunuyor yazılmıyor, önemli ayrıntı yok ama tırtıklı ayrıntısı var.

Ya gunces anlat diyoruz ama saçma sapan yazıyor. Hiç yazmasa şokta diyeceğim ama yazdıkları da anlamsız. Konu inandırıcılığını tamamen yitirdi. Çoğu kiş fake derken ben değil dedim ama artık ben de acabaya düştüm

Bende büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bişey başıma gelse 4 5 gün şoktan buraya falan bişey yazamazdım herhalde. Bir kaç gün geçer akıl almak istersin yazarsın ama duyar duymaz yazamazdım herhalde ya gözüm hiçbir şeyi görmezdi. Sakin zaten kalamazdım canımın yangınlığı bir de hamile olucam cingar çıkartırım herhalde

Hepimiz acabaya dustuk ki yalniz degilsin :) konu acip profile yazmalar falan cok alakasiz. Uzgundur, boyle bir sey Allah kimseye yasatmasin eminim cok zordur ama konu acip yazmamak da degisik. Is aradim falan yazmasi zaten alakasiz. Ne ara is aradin? Desem ki herkes tepki gosterdigi icin yazmadi o da yok herkes guzel guzel yardimci olmaya calisti. bosanmayacagi icin de yazmak istemiyor diye dusunmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…