Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Bana komsu kizin ailesi ortaligi yikar gecer gibime geliyo valla, o kadar sertlerse susup oturmazlar bence, normal bi aile bile susup oturmaz bu iddialara.

Bana komsu kizin ailesi ortaligi yikar gecer gibime geliyo valla, o kadar sertlerse susup oturmazlar bence, normal bi aile bile susup oturmaz bu iddialara.
Bu işin sonunda Moon'u suçlu çıkarmasınlar da, aklımda yanlış kalmadıysa adamla kızın bir yazışmasında abili mabili yazışmalar vardı sanki.

Kiz butun bunlari 9 yil nasil sindirip sabretti acaba? 1.cocuk dogmus susmus sira 2.ye gelince mi patlamis? Anlayan sevabina anlatsin :) kiza neler vaad edilmis ki simdi patlamis?

Kimse, en sağlam sapık bile bence arasında hiçbir muhabbet olmamış kadına iki kere boşaldım demez. Mutlaka bir şeyler dönmüş. Danışıklı dövüş desem hani kadınla adam plan yaptı konu sahibi boşansın diye, adamda 1 gram evlat sevgisi olmaz mı beş aylık hamile karısına bunu duyursun. Çok saçma bir gariplik var cidden olayda.

Gorunurde kiz sanki esinize size soylemekle ve millete soylemekle tehdit ediyor bu zamana kadar niye soylememis sanirim esiniz hem onla hemde sizle olmak istiyor ama delil kanit olmadan inanmayin.Ama bir kizda durduk yere birsey demez esiniz sucludur demiyorum kiz belki asik kanit icin esinizi takip etmeniz lazm

Gokcehatuna ne olmustu?

aldatıldığını yurtdışından evine geldiğinde yataktaki lekelerden şüphelenip kapıcının kamera görüntülerinü göstermesiyle anlamıştı adam aylarca sevgilisini eve getirmişti. sonra ailesinin yanına gitti yazıcam size eşim yanıma gelecek konusmaya dedi ve kayboldu burda meraktan kaldık hepimiz

Konuyu hatirliyorum ama yazmadigini unutmusum

Abi diyor , iki kere rahatladım diyor. Yani hangisi doğru ne yanlış ben anlamadım

2 kez bosaldim ya da tatmin oldum diye de msj var, o isin yanlis anlamasi kalmadi bence.
Aklımdakini yazayım mı?
Komşu kız Moon'a X beni taciz ediyor diye yazdı mı? Yazdı, sonra adama abi dedi, kız taciz edildiğini söyler, adamsa kızla aralarında hiçbir şey olmadığını, eğer adam bazı şeyleri açık açık yazmadıysa, ki ilk yazışmalarda adam tek kelimelik cevaplar veriyordu, aralarındaki yazışmanın taciz veya ilişki olmadığını söyleme ihtimali doğar bu durumda, kızın ailesi Moon'un kıza iftira attığını söyler, eş ve eşin ailesi de Moon'un boşanmak için bahane yaptığını ve komşularıyla ilişkilerini bozduğunu söyler, ihale Moon'a kalır.

Bu nasıl olur bilmiyorum ama içimdeki his Moon'un üstüne yıkacaklar diyor bazı insanlar her şey ortada olmasına rağmen sıyrılmayı ve suç bastırmayı iyi bilir çünkü.

Şayet adamla kızın arasında bir şey olmuşsa ve bu ikisinin de rızasıyla olmuşsa, adam amcasıyla karısının yanına gitmeden evvel kızla anlaşmaya bile varmış olabilir, ikisi de ağız birliği yapıp inkar edebilir, aramızdaki şakayla karışık yazışmaları yanlış anlamış denebilir, biz abi kardeşiz böyle bir şeyi nasıl düşündü bile denir, dünyanın çivisi çıktığından herkesten her şeyi beklerim

Ama kiz Moon a yarim saatlik konusma yollamisti, tel ya da msj kaydi degil, kizin adamin evine gidip kaydettigi konusma, gerci yolladi mi, telde mi dinletti Moon'a orasi muallak

Onu cok merak ediyordum. Ne yaptı ne halde su an bilmiyorum ama umarım dönmemistir.

Ama kiz Moon a yarim saatlik konusma yollamisti, tel ya da msj kaydi degil, kizin adamin evine gidip kaydettigi konusma, gerci yolladi mi, telde mi dinletti Moon'a orasi muallak
Direkt gönderilmiş bir ses kaydı değilse silinebilir, valla bilmiyorum dünden beri hem burada hem de haber kanallarında/sitelerinde öyle şeyler okudum ki beynim yandı artık.

Çok afedersiniz ama resmen rezillikler diz boyu, biz mi çok saf yetiştirildik bilmiyorum da insan komşusuna yan gözle bakar mı? Dünkü komşuda değil anladığım kadarıyla, yıllara dayalı bir komşuluk ilişkisi var, böyle insanları gördükçe şeytan bile şaşırıyordur yeminle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…