Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Mekanda ki adami mi dövdün?
Çok yakın erkek arkadaşımla takılmaya çıktıydık aksam. Bu konunun merakıyla pek takılamadım tabi bütün hıncımı ondan çıkardım. Konu sahibi gelsede birseyler yazsa diye tepindim. Gelmedi bende ne olur ne olmaz teptim bunu düştü yere. :/

Tabi bu ilk değil artık alıştı burdaki konuları okuyup öfkemi ondan çıkarmama. Bu sefer yine tepince sen sitedesin belli dedi

Tacize uğrayan bir kadın sözüm ona bu durumu ispatlamak adına tacizcisinin evine gitmez, 9 yıldır onu taciz eden adam yalnız kaldığında tecavüz edecek belki de bunu nasıl göze alabilir? Bunlar apaçık bir ilişki yaşamışlar kızda size duyurmak adına taciz yalanına sığınmış. İkisi de çok alçak, kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah.

Ya bayan bunu yalan olsa söyleyemez ki.belki tehdit etti kızı zorladı biseylere.sana kimse inanmaz falan demiştir.psikolojik baskı yaptı kim bilir ki.

Adamin travma sebebine gel.

Bence kiz dogruyu söylüyorsa, kiza söyleyin, eşinizin birdahaki aramasinda kabul etsin teklifini ve odaya kamera veya ses kayidi yerleştirsin. Telefonda açık kalabilir sizde dinlersiniz. Umarim gercek değildir kizin söyledikleri

Mesajları okuyacak takatim yok kızlar annemdeyim hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Nasıl bir yol izlerim onuda bilmiyorum. Boşanıcam orası kesin ama ne zaman avukata gitmem gerek bilmiyorum daha ailesi bilmiyor bugün tokatı bastm siktiri çektim ama ailesine söylemedi muhtemelen. Herkes öğrense konuşulsa en azından avukata gidip ona göre yol izlicem

İnkar etmedi mi eşiniz bişey söylemedi mi

Bacim saatlerdir senin mesajini bekliyoruz sen ses kaydini dinledin hala ortaligi birbirine katmadinmi Sen o kizinda kocaninda bu aksam raht rahat uyumasina izin mi verdin

Rabbim sana sabır ve tüm bunlara dayanma gücü versin canım.

Amcası gelecek demiştin konuşmadınızmı? Ailesine söyleseydin keşke. x adam kendisi söylerse üste çıkarak anlatır. Kendi ailen durumu biliyormu

Allah yardımcın olsun senin de evlatlarının da. Avukata hemen git.

MoonfacedMom Durum nedir peki ne dedin sen nasıl açtın konuyu. Sen tokati basınca o ne dedi. Bi açıklama yapmıştır herhalde. Evet seni anlıyoruz icin de bulunduğun durum çok zor. Allah sana sabır dayanma gücü versin inşaallah. Bizleri de bilgilendirirsen seviniriz. Dünden beri senisenierak edip bekliyoruz. Umarım kendini biraz toparlayınca yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…