- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Konu sahibi girmiş çıkmış. Ağlycm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YazmadiKizlar konu sahibi girmis sanirim siteye yazar heralde birazdan
Vallaha yazmadi hepimiz kaldik ortada gerilim müziği caliyor beynimde konu sahibi geri gelecekmi gelmeyecekmi diyeYazmadi
Gülünmeyecek gibi değil ki, olayın yaşandığı zaman 18-19 yaşında gençtik ikimizde, ben adamın söylediklerine hiç inanmadım ama arkadaşımla ısrarla savunmuştu, aşık olunca beyin gerçekleri inkar ediyor sanırım ya da ben saftım arkadaşım beni uyutuyordu bilmiyorumŞuraya güldüm.
kimin amcasına haber verecek /Amcasina haber vericem diyodu, muhtemelen butun aile ayaga kalkti, ortalik karisti.
Akşam eşyaları da toplayacağım gibi bir mesajda vardı sankiAmcasina haber vericem diyodu, muhtemelen butun aile ayaga kalkti, ortalik karisti.
Kocasinin amcasinakimin amcasına haber verecek /
Bi de bu olay aile apartmaninda ortaya sacilicak, komsu kiz da o apartmanda yasiyo ben dogru anladiysam, iş onlarin da dahil olmasina varir mi? Kizin ailesi cok sertmis, kizin başına bisey gelir mi? Aklima bisuru seyler geliyo benim.Akşam eşyaları da toplayacağım gibi bir mesajda vardı sanki
Ya zaten bir şeyler yaşandıysa ve bu herkesin içinde ortaya döküldüyse insanın anlatmaya mecali de kalmaz sanki.
Benzer bir hikaye de arkadaşlarımdan duymuştum lisede, büyük kız kuzeni varmış, biz 16-17 yaşlarındayız o da 20-21 dir diye hatırlıyorum. Sevgilisi ailesinin uygun gördüğü kızla evleniyor. Sonra bu kıza da aynı yatakta yatmıyoruz, gerdeğe bile girmedim diyor, ama 1 yıl sonra karısı doğuruyor. Kız da haliyle uyanıyor. Son veda diye bir yere çağırıyor adam kızı. Bereket, kız bunu yengesine anlatıyor da, yengesi de anlıyor herifin niyetini, kızı durduruyor. Şu ayrı yatıyoruz yalanına çocukken bile inanmazdım ya, hani şu yatçan kalkçan çocuk olcak diye bildiğim zamanlarda bile. Kazık kadar insanlar inanıyor hayret ediyorum.Gülünmeyecek gibi değil ki, olayın yaşandığı zaman 18-19 yaşında gençtik ikimizde, ben adamın söylediklerine hiç inanmadım ama arkadaşımla ısrarla savunmuştu, aşık olunca beyin gerçekleri inkar ediyor sanırım ya da ben saftım arkadaşım beni uyutuyordu bilmiyorum
Gidip gelip bu konuya bakıyorum da MoonfacedMom henüz yazmaya hazır değil galiba
Ortalık kokacak valla.Bi de bu olay aile apartmaninda ortaya sacilicak, komsu kiz da o apartmanda yasiyo ben dogru anladiysam, iş onlarin da dahil olmasina varir mi? Kizin ailesi cok sertmis, kizin başına bisey gelir mi? Aklima bisuru seyler geliyo benim
Yanlis anlamışımÜstümdeki üye kız hamile mi demiş ona şok oldum ben de
Henüz yazmamış. Beni de biri etiketlesin yazınca yaGeldimi moon
leylekler getirmiş olamaz mı çocukları?adamın günahını almış olamaz mısınız?Gülünmeyecek gibi değil ki, olayın yaşandığı zaman 18-19 yaşında gençtik ikimizde, ben adamın söylediklerine hiç inanmadım ama arkadaşımla ısrarla savunmuştu, aşık olunca beyin gerçekleri inkar ediyor sanırım ya da ben saftım arkadaşım beni uyutuyordu bilmiyorum
Gidip gelip bu konuya bakıyorum da MoonfacedMom henüz yazmaya hazır değil galiba
Valla ortada yaşanan bir şeyler varsa ortalık bir toz duman olur gibi geliyor ama bilmiyorum kiBi de bu olay aile apartmaninda ortaya sacilicak, komsu kiz da o apartmanda yasiyo ben dogru anladiysam, iş onlarin da dahil olmasina varir mi? Kizin ailesi cok sertmis, kizin başına bisey gelir mi? Aklima bisuru seyler geliyo benim.
İnanıyorlar Katip, arkadaşımı çok ikaz etmiştim ama dinletememiştim, akıl var mantık var evleniyorsun ve hiçbir şey olmadığını iddia ediyorsun, bu yalana inanmak için beyin hücrelerinin ölmesi lazım, körkütük aşık da olsan böyle bir şeye inanmak mantığa aykırıBenzer bir hikaye de arkadaşlarımdan duymuştum lisede, büyük kız kuzeni varmış, biz 16-17 yaşlarındayız o da 20-21 dir diye hatırlıyorum. Sevgilisi ailesinin uygun gördüğü kızla evleniyor. Sonra bu kıza da aynı yatakta yatmıyoruz, gerdeğe bile girmedim diyor, ama 1 yıl sonra karısı doğuruyor. Kız da haliyle uyanıyor. Son veda diye bir yere çağırıyor adam kızı. Bereket, kız bunu yengesine anlatıyor da, yengesi de anlıyor herifin niyetini, kızı durduruyor. Şu ayrı yatıyoruz yalanına çocukken bile inanmazdım ya, hani şu yatçan kalkçan çocuk olcak diye bildiğim zamanlarda bile. Kazık kadar insanlar inanıyor hayret ediyorum.