Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ayrica komsu kiz gidip baska bi kpmsuya da anlatmis bu adam beni taciz ediyo diye
Olayi Moona yikamazlar.
Komşu olaya karışmak istemeyebilir, hem diğer komşu eşinin bir yanlışını görmedik de demiş, aile apartmanında oturan komşularsa ve eskiden beri süregelen komşuluk ilişkileri varsa kadın susma hakkını kullanabilir, adamın ailesiyle arası açılsın istemez, eski köklü mahallelerde çoğunlukla susar insanlar.

Direkt gönderilmiş bir ses kaydı değilse silinebilir, valla bilmiyorum dünden beri hem burada hem de haber kanallarında/sitelerinde öyle şeyler okudum ki beynim yandı artık.

Çok afedersiniz ama resmen rezillikler diz boyu, biz mi çok saf yetiştirildik bilmiyorum da insan komşusuna yan gözle bakar mı? Dünkü komşuda değil anladığım kadarıyla, yıllara dayalı bir komşuluk ilişkisi var, böyle insanları gördükçe şeytan bile şaşırıyordur yeminle.
Komsuyu birak, insanlar kendi evlatlarina, yegenlerine, torunlarına tacizde bulunuyo Mune, ben artik komsuya falan sasirmiyorjm. CIvimiz cikmis. Kendi cocuguma paranoya derecesinde bi goz kulak olma duygusu var sadece.

Aklımdakini yazayım mı?
Komşu kız Moon'a X beni taciz ediyor diye yazdı mı? Yazdı, sonra adama abi dedi, kız taciz edildiğini söyler, adamsa kızla aralarında hiçbir şey olmadığını, eğer adam bazı şeyleri açık açık yazmadıysa, ki ilk yazışmalarda adam tek kelimelik cevaplar veriyordu, aralarındaki yazışmanın taciz veya ilişki olmadığını söyleme ihtimali doğar bu durumda, kızın ailesi Moon'un kıza iftira attığını söyler, eş ve eşin ailesi de Moon'un boşanmak için bahane yaptığını ve komşularıyla ilişkilerini bozduğunu söyler, ihale Moon'a kalır.

Bu nasıl olur bilmiyorum ama içimdeki his Moon'un üstüne yıkacaklar diyor bazı insanlar her şey ortada olmasına rağmen sıyrılmayı ve suç bastırmayı iyi bilir çünkü.

Şayet adamla kızın arasında bir şey olmuşsa ve bu ikisinin de rızasıyla olmuşsa, adam amcasıyla karısının yanına gitmeden evvel kızla anlaşmaya bile varmış olabilir, ikisi de ağız birliği yapıp inkar edebilir, aramızdaki şakayla karışık yazışmaları yanlış anlamış denebilir, biz abi kardeşiz böyle bir şeyi nasıl düşündü bile denir, dünyanın çivisi çıktığından herkesten her şeyi beklerim😬
Ay inşallah öyle olmaz. ☹

Direkt gönderilmiş bir ses kaydı değilse silinebilir, valla bilmiyorum dünden beri hem burada hem de haber kanallarında/sitelerinde öyle şeyler okudum ki beynim yandı artık.

Çok afedersiniz ama resmen rezillikler diz boyu, biz mi çok saf yetiştirildik bilmiyorum da insan komşusuna yan gözle bakar mı? Dünkü komşuda değil anladığım kadarıyla, yıllara dayalı bir komşuluk ilişkisi var, böyle insanları gördükçe şeytan bile şaşırıyordur yeminle.
Mune abla Bugun mesela komşum ıslak mendil indirime girmiş diye mesaj attı ,aradan bi kaç saat geçti eşi mesaj attı eşinde yazdı abi çok sağolun dedim . Asla art niyet yok 2mizde hamileyiz komşumla indirimli diye attı ama burda okuduklarımdan sonra eşime söylemem gerk mi yada komşuma eşin de yazdı demelimiyim bilemyrum 😔 desem niye diyosun ki diyeblr demesem bunlar mesajlaşıyor mu diye düşüneblr gbi gbi şeyler aklımı kemiriyor şuan

Mune abla Bugun mesela komşum ıslak mendil indirime girmiş diye mesaj attı ,aradan bi kaç saat geçti eşi mesaj attı eşinde yazdı abi çok sağolun dedim . Asla art niyet yok 2mizde hamileyiz komşumla indirimli diye attı ama burda okuduklarımdan sonra eşime söylemem gerk mi yada komşuma elin de yazdı demelimiyim bilemyrum 😔 desem niye diyosun ki diyeblr demesem bunlar mesajlaşıyor mu diye düşüneblr gbi gbi şeyler aklımı kemiriyor şuan
Deme eşine herkesin arkadaşlık ilişkisi farklı. Burda sana acaba dedirten zihniyet çok hastalıklı.

Mune abla Bugun mesela komşum ıslak mendil indirime girmiş diye mesaj attı ,aradan bi kaç saat geçti eşi mesaj attı eşinde yazdı abi çok sağolun dedim . Asla art niyet yok 2mizde hamileyiz komşumla indirimli diye attı ama burda okuduklarımdan sonra eşime söylemem gerk mi yada komşuma elin de yazdı demelimiyim bilemyrum 😔 desem niye diyosun ki diyeblr demesem bunlar mesajlaşıyor mu diye düşüneblr gbi gbi şeyler aklımı kemiriyor şuan
Yok yahu, adam bi iyilik yapmis, icinden gelmis faydalansinlar demis, art niyet aramaz bunda kimse. Karisina falan bisey demeyin cok ayip olur.

Komsuyu birak, insanlar kendi evlatlarina, yegenlerine, torunlarına tacizde bulunuyo Mune, ben artik komsuya falan sasirmiyorjm. CIvimiz cikmis. Kendi cocuguma paranoya derecesinde bi goz kulak olma duygusu var sadece.
Ya işte o yüzden 2 gündür konusu gelince yazdığım topiklerde aynen bunu dile getiriyorum, hayatıma devam ediyorum aman her an başımıza bir şey gelirse deyip kendimi kapatmıyorum ama kimseye de güvenmiyorum, yaşlıymış, gençmiş, kadın erkekmiş fark etmeksizin güvenmiyorum zira dün gece bir tv programında hayat hikayesini paylaşan bir kızın dehşet dolu haberini okudum.

Anne, bildiğimiz öz be öz anne kızını 12 yaşından beri köydeki tüm erkeklere patates, inşaat malzemesi gibi şeyler için af buyurun neyse gerisini yazmayı midem kaldırmıyor, babasıyla abisi de taciz etmiş, kız sıra kardeşime geldi kardeşimi kurtarın demiş de devlet olaya el koymuş, kızın iddiası bu.

Bunu bir anne yapıyorsa, bir baba kızlarına göz dikiyorsa, başka bir anne yeni doğan bebeğini diri diri gömüyorsa kimseye güvenmem, sizlerde güvenmeyin.

Sayfa 40 ta bugün Kü gelişmeler var merak eden bakabilir. Attığınız mesajlara geri dönemiyorum iyi değilim toparlanıp size dönücem inşallah

Bugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.

Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.
bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.

Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.

Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen 😔
Ben olsam eve kamera koyarım habersiz izlerim yani tek çözüm bu olur başka ne olacak Kİ

aldatıldığını yurtdışından evine geldiğinde yataktaki lekelerden şüphelenip kapıcının kamera görüntülerinü göstermesiyle anlamıştı adam aylarca sevgilisini eve getirmişti. sonra ailesinin yanına gitti yazıcam size eşim yanıma gelecek konusmaya dedi ve kayboldu burda meraktan kaldık hepimiz
kocası başına bir iş açmış olamaz değil mi

X