Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ayrica komsu kiz gidip baska bi kpmsuya da anlatmis bu adam beni taciz ediyo diye
Olayi Moona yikamazlar.
Komşu olaya karışmak istemeyebilir, hem diğer komşu eşinin bir yanlışını görmedik de demiş, aile apartmanında oturan komşularsa ve eskiden beri süregelen komşuluk ilişkileri varsa kadın susma hakkını kullanabilir, adamın ailesiyle arası açılsın istemez, eski köklü mahallelerde çoğunlukla susar insanlar.

Komsuyu birak, insanlar kendi evlatlarina, yegenlerine, torunlarına tacizde bulunuyo Mune, ben artik komsuya falan sasirmiyorjm. CIvimiz cikmis. Kendi cocuguma paranoya derecesinde bi goz kulak olma duygusu var sadece.

Ay inşallah öyle olmaz. ☹

Mune abla Bugun mesela komşum ıslak mendil indirime girmiş diye mesaj attı ,aradan bi kaç saat geçti eşi mesaj attı eşinde yazdı abi çok sağolun dedim . Asla art niyet yok 2mizde hamileyiz komşumla indirimli diye attı ama burda okuduklarımdan sonra eşime söylemem gerk mi yada komşuma eşin de yazdı demelimiyim bilemyrum desem niye diyosun ki diyeblr demesem bunlar mesajlaşıyor mu diye düşüneblr gbi gbi şeyler aklımı kemiriyor şuan

Deme eşine herkesin arkadaşlık ilişkisi farklı. Burda sana acaba dedirten zihniyet çok hastalıklı.

Yok yahu, adam bi iyilik yapmis, icinden gelmis faydalansinlar demis, art niyet aramaz bunda kimse. Karisina falan bisey demeyin cok ayip olur.

Komsuyu birak, insanlar kendi evlatlarina, yegenlerine, torunlarına tacizde bulunuyo Mune, ben artik komsuya falan sasirmiyorjm. CIvimiz cikmis. Kendi cocuguma paranoya derecesinde bi goz kulak olma duygusu var sadece.
Ya işte o yüzden 2 gündür konusu gelince yazdığım topiklerde aynen bunu dile getiriyorum, hayatıma devam ediyorum aman her an başımıza bir şey gelirse deyip kendimi kapatmıyorum ama kimseye de güvenmiyorum, yaşlıymış, gençmiş, kadın erkekmiş fark etmeksizin güvenmiyorum zira dün gece bir tv programında hayat hikayesini paylaşan bir kızın dehşet dolu haberini okudum.

Anne, bildiğimiz öz be öz anne kızını 12 yaşından beri köydeki tüm erkeklere patates, inşaat malzemesi gibi şeyler için af buyurun neyse gerisini yazmayı midem kaldırmıyor, babasıyla abisi de taciz etmiş, kız sıra kardeşime geldi kardeşimi kurtarın demiş de devlet olaya el koymuş, kızın iddiası bu.

Bunu bir anne yapıyorsa, bir baba kızlarına göz dikiyorsa, başka bir anne yeni doğan bebeğini diri diri gömüyorsa kimseye güvenmem, sizlerde güvenmeyin.

Ben olsam eve kamera koyarım habersiz izlerim yani tek çözüm bu olur başka ne olacak Kİ

kocası başına bir iş açmış olamaz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…