Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Herif zorbanın teki zaten, en son konu sahibi boşanmak istediğinde üstüne kapıyı kilitlemiş. Bir tane kucağında bir tane karnında bebe varken nereye boşanacak diye rahat.
Konu sahibi gelsede bir seyler yazsa diye mekandan ayrılmıyorum su an. Ona göre yanımdaki arkadasa tepip karsı daglara yol edicem. Yoksa bu sinir baska türlü çıkmaz.

Çok zor bi durum ya Allah yaşatmasın eşinizle konuşup ses kaydı alsanız böyle böyle yapıyomuşsun diye

Ben erkek milletine de kadınlara da güvenmem Rosa, iyi insanlar üzerine alınmasın ama bu yaşıma kadar yapmaz dediğim adamların bile aldattığını gördüm, kadınların da kafaya takarsa ne kadar tehlikeli olabileceğini.

Bir arkadaşım bekar biriyle flört ediyordu, sözde gerçekten birbirlerini çok seviyorlardı, adam ailem dedi, örf adet dedi annemin istediği kızla evlenmem lazım dedi evlendi, benim saf arkadaşımı da kızla bir şey yaşamıyoruz diye kandırmış ya da ben safım arkadaşım beni uyuttu orası bana karanlık
Birlikte olmuyoruz dediği eşinden boy boy çocuk yaptı adam, o arada arkadaşımla da gününü gün etti, bizim kız çocuk sayısı artınca ikna oldu da ayrıldı.

Bu konunun yaşanmamış olmasını temenni etmiştim ilk mesajlarımda ama arada mesajlaşmalar olduğunu okuyunca, yok ya erkek mi uzak olsun, ahlaklı insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez oldu artık

Benim buradan da gördüğüm kadarıyla bir erkek durduk yere bir kadını yeriyor, hakkında ileri geri konuşuyorsa işin içinde bir bit yeniği oluyor genelde.
Aynen genelde birine karsi bisey hissedince psikolojik olarak boyle davraniyorlar.savunma mekanizmasi gelsitiriyorlar o yuzden kotuluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…