Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ne yazacağımı şaşırdım kuzum çok üzüldüm evlatlarına tutun onlar için de kendin içinde hakkını asla o adama bırakma ilk konuyu okuduğumda acaba kız sizi ayırmak için mi yapıyor diye düşündüm ama şu yazdıkların Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz inşallah evlatlarınla çok mutlu olursun ailenle konuştun mu onlar sana destek olacaklarmı

Di mi? Bana da saçma geldi. Ne alaka ona iki kere öyle olduğunu diyor. İkna çabası mıdır nedir kızı..

Esiniz ilk yazismada gayet normal konusmus kizin dedigi gibi olsa ilk konusmada herseyi alenen konuşması gerekmez mi

Erkekler sadik bile olsalar bi kadin yazarsa bi bosluga dusebilir simdi o kiz esinize bir kac sefer daha yazacak esiniz belkide bi bosluga dusup baska seyler yazacak bos yere yuvaniz yikilacak bence bu durumu esinizle konusun bu sacma oyunada bi son verin

Eşin yokken zor olmuyor mu ne ya? Neymiş zor olan ortada 9 yıldır tacize uğrayan bir kadın göremedim ben.
Tacize uğrasam yakın aileden girip sülaleden çıkan bir takım tatsız şeyler söylerdim. Eşin yokken sana zor olmuyor muuuu sorusu ne manada sorulur mesela seni taciz eden sapığa?

Di mi? Bana da saçma geldi. Ne alaka ona iki kere öyle olduğunu diyor. İkna çabası mıdır nedir kızı..
Hayır ikna çabası sanmıyorum. Benim anladığım şey kız diyor ki karın yokken beni taciz ediyorsun, adam da hayır yapmıyorum diyor. Sonra senin dünkü mesajdan sonra kendimi iki defa tatmin ettim diyor. O kadar saçma ki.
Ses kaydına kayıtsız kalması da çok saçma. Normalde, (eğer kayıt karşı tarafa ulaşsın diye bilerek yapılmamışsa) zorla alınır, silinir ve gönderilmesine izin verilmez hani doğal akışta.

Oyun mu ne diyorsunuz bayan kayıt diyor kayıt.daha napsin bu bayana adam o da bosasin.

Evet doğru ikna çabası değil bunlar karşılıklı gitmiş..

Kişinin bilgisi dışında alınan ses ve kamera kayıtları bildiğim kadarıyla delil sayılamıyor. Kızın da şikayetçi olduğunda Kız açısından taciz vb durumu ispatlaması için görgü tanığı yada yasal kamera kayıtlarına ihtiyaç olacaktır.
sizin açınızdan yine kızdaki ses kayıtları usulsüz olduğundan eşiniz iftira attı deyip kendisini bu Zina davasından kurtaracaktır.
Kızın eşinizle olan ilişkisini (rızalı/rızasız) ispatlamamanız durumunda Zina davası açamazsınız. Buda boşanma süresinde elinizi zayıflatacaktır.

Hamilesiniz, işiniz yok sgk kaydınız yok, diğer çocuğun velayeti babaya verilme olasılığı yüksek.
Bence kendi yollarınızla emin olmak için çaba sarfetmek yerine Avukat ile görüşüp yasal yollarla nasıl ispatlayacağınıza bakın.

genel mesajlaşma olarak kullanılan wp kayıtları silindi ise kayıt geçmişini isteyemezsiniz çünkü firmanın türkiyede yasal bir temsilcisi yok.
Arama kayıtları ve ses kayıtlarını da ancak adli süreçte talep karşılığında yerel iletişim firmalarından alabilirsiniz.

Umarım verdiğim bilgiler işinize yarar.

Çok geçmiş olsun.

Evet. Bir de kız hiç yüz vermese istemese, bir araya gelmez açmaz konuşmaz adam da devam ettiremez bunu 9 yıl. Aynı evde değiller, evi ayrı yurdu ayrı.
Çok rahat kız. Yani o lafı beni taciz eden biri söyleye onun orda saçını başını yolarım

Oyun mu ne diyorsunuz bayan kayıt diyor kayıt.daha napsin bu bayana adam o da bosasin.

41 sayfa mesaj olmus ben konuyu okuyunca mesaj yazdim ilk konuda kayittan felan bahsetmiyor ki kiz kocasina yazmis kocasida normal konusmus abes birsey soylememis

Ablacım ne diyosun sen ya? Düsmesin kimse boşluga moşluğa.

Herkes ben tacize uğrasam bir daha o ortama girmem, susmam, 9 yıl saklamam diyor. Hayat bu kadar basit olmuyor her zaman. Küçükken beni taciz eden adamın evine ailemle defalarca gitmek zorunda kaldım, üstelik taciz ettiğini anneme söylememe rağmen. Komşumuzdu kendisi. Onun yanına ailem olmadan gitmek zorunda kaldığımda bir arkadaşımı alıp giderdim. Yine benden büyük bir komşumuzun tacizine uğradığımda önce ne yaptığını anlamadım, çünkü o bir kaç kere dolaylı yoldan taciz etmişti beni. Anormal bir durum olduğunu anlamıştım uzak duruyordum ondan ama gerçekte ne yaptığını yıllar sonra anladım. Dolayısıyla kimseye söylemedim, gerçi söylesemde bir şey değişmezdi çünkü anneme söylediğimde hiç bir şey yapmamıştı. Belkide bunu o yüzden söylemedim, bilmiyorum. İlki geberdi gitti ateşi bol olsun. Diğerini ise arada bir görüyorum. O henüz ölmediği için bol ateş dileyemiyorum ona ama içi yansın, kavrulsun, rahat yüzü görmesin inşaAllah. Elbet ahirette ikisiyle de hesaplaşacağım, o günü bekliyorum.

Ama her taciz edilen sizlerin bahsettiği gibi tepkiler vermiyor, veremiyor. Yaşadığı koşullar, ebeveynlerin tepkileri, sahip olduğu karakter sayesinde çok farklı davranışlar sergilenebiliyor. O yüzden ben asla böyle davranmam, demeyin. Pratik farklı uygulama çok çok farklı.

Dilerim hiç kimse özellikle de çocuklar böyle bir durum yaşamasın.

Bu kız ise doğru mu söylüyor, adamda gözü varda eşiyle arasını mı bozmaya çalışıyor, ilişkileri var adam bununla evlensin mi diyor, yoksa hasta da hayalinde yaşattıklarını mı anlatıyor, bilemiyorum. Çok karışık, yukarıda ki ihtimallerin hepsi de olası geliyor. Umarım konu sahibi en kısa zamanda doğruyu bulur ve hayatını bir düzene koyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…