- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ne yazacağımı şaşırdım kuzum çok üzüldüm evlatlarına tutun onlar için de kendin içinde hakkını asla o adama bırakma ilk konuyu okuduğumda acaba kız sizi ayırmak için mi yapıyor diye düşündüm ama şu yazdıkların Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz inşallah evlatlarınla çok mutlu olursun ailenle konuştun mu onlar sana destek olacaklarmıBugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Di mi? Bana da saçma geldi. Ne alaka ona iki kere öyle olduğunu diyor. İkna çabası mıdır nedir kızı..Ben de anlamadım. Yaptığı şeyleri kızın yüzüne inkar ederken diğer taraftan dada kendimi tatmin ettim falan demesi çok saçma. Bir de ses kaydı atacağım diyor ama adam engel olmuyor ve ses kaydı atılıyor.
Neyse artık bosanmaya delil de var.
Yani kız da adamla konuşmuş sürekli tacizinden rahatsız değil gibi. Ya da taciz varsa bilemiyorum artık. Çok rahat konuşmalar bunlar.Bence de öyle. Yani 2 kere rahatladım diye nasıl diyebiliyor kıza. Resmen sevgililer
Dimi. Yani iki sevgilinin kavgası gibi sankiYani kız da adamla konuşmuş sürekli tacizinden rahatsız değil gibi. Ya da taciz varsa bilemiyorum artık. Çok rahat konuşmalar bunlar.
Eşin yokken zor olmuyor mu ne ya? Neymiş zor olan ortada 9 yıldır tacize uğrayan bir kadın göremedim ben.Kız sürekli soru sormuş oda tek kelimelik cevaplar vermiş. Eşin yokken zor olmuyo falan demiş oda canım sıkılıyo tek kalınca demiş. Kız istediğin zaman yazabilirsin demiş oda tamam sağol demiş. Tek sorun kız abi dediği için eşimde mesafeli davranmış kız az ışık yaksaydı belkide kpnu farklı yerlere gidecekti
Hayır ikna çabası sanmıyorum. Benim anladığım şey kız diyor ki karın yokken beni taciz ediyorsun, adam da hayır yapmıyorum diyor. Sonra senin dünkü mesajdan sonra kendimi iki defa tatmin ettim diyor. O kadar saçma ki.Di mi? Bana da saçma geldi. Ne alaka ona iki kere öyle olduğunu diyor. İkna çabası mıdır nedir kızı..
Evet. Bir de kız hiç yüz vermese istemese, bir araya gelmez açmaz konuşmaz adam da devam ettiremez bunu 9 yıl. Aynı evde değiller, evi ayrı yurdu ayrı.Dimi. Yani iki sevgilinin kavgası gibi sanki
Oyun mu ne diyorsunuz bayan kayıt diyor kayıt.daha napsin bu bayana adam o da bosasin.Esiniz ilk yazismada gayet normal konusmus kizin dedigi gibi olsa ilk konusmada herseyi alenen konuşması gerekmez mi
Erkekler sadik bile olsalar bi kadin yazarsa bi bosluga dusebilir simdi o kiz esinize bir kac sefer daha yazacak esiniz belkide bi bosluga dusup baska seyler yazacak bos yere yuvaniz yikilacak bence bu durumu esinizle konusun bu sacma oyunada bi son verin
Evet doğru ikna çabası değil bunlar karşılıklı gitmiş..Hayır ikna çabası sanmıyorum. Benim anladığım şey kız diyor ki karın yokken beni taciz ediyorsun, adam da hayır yapmıyorum diyor. Sonra senin dünkü mesajdan sonra kendimi iki defa tatmin ettim diyor. O kadar saçma ki.
Ses kaydına kayıtsız kalması da çok saçma. Normalde, (eğer kayıt karşı tarafa ulaşsın diye bilerek yapılmamışsa) zorla alınır, silinir ve gönderilmesine izin verilmez hani doğal akışta.
Ben mi yanlıs anladım, evliyken de devam ediyormus tacize. Evli oldugundan beri taciz ediyor gibi anladım. Ne zamandır ediyormus peki?9 yıldır üye ile evliymis bekarkende elle taciz ediyormuş
Çok rahat kız. Yani o lafı beni taciz eden biri söyleye onun orda saçını başını yolarımEvet. Bir de kız hiç yüz vermese istemese, bir araya gelmez açmaz konuşmaz adam da devam ettiremez bunu 9 yıl. Aynı evde değiller, evi ayrı yurdu ayrı.
Oyun mu ne diyorsunuz bayan kayıt diyor kayıt.daha napsin bu bayana adam o da bosasin.
Ablacım ne diyosun sen ya? Düsmesin kimse boşluga moşluğa.Esiniz ilk yazismada gayet normal konusmus kizin dedigi gibi olsa ilk konusmada herseyi alenen konuşması gerekmez mi
Erkekler sadik bile olsalar bi kadin yazarsa bi bosluga dusebilir simdi o kiz esinize bir kac sefer daha yazacak esiniz belkide bi bosluga dusup baska seyler yazacak bos yere yuvaniz yikilacak bence bu durumu esinizle konusun bu sacma oyunada bi son verin
Ablacım ne diyosun sen ya? Düsmesin kimse boşluga moşluğa.