Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

E mesajlaşmaları varmış işte
Kız abi diyormuş adam karım yokken sıkılıyorum filan yazmış filan...
O konuda şöyle düşünüyorum. Aralarındaki ilişki en başından böyleydi. Kadın yokken görüşüyorlardı ve kız da bunu kabullenmişti. O sebeple adama karın yokken zor olmuyor ama dedi ve adam da o yokken canım sıkılıyor dedi. Yani adam kızın da canı sıkılırken yaşanan ilişkiyi kabullendigini düşünüyor.
Konu sahibine de evde kaldı iyice kızıştı falan demesi zaten aralarında bir munasebet olduğunu gösteriyor bence. Kimse ilişkide bulunmadığı bir kadınla ilgili böyle ahlaksızca cümleler kuramaz. Normalde saçmalama denmez, sen nereden biliyorsun diyerek ağzı yırtılır o adamın.

Kızın aklında bir problem yoksa neden kendini durduk yere böyle birşeyin içine
Kızın aklında bir problem yoksa neden durduk yere kendini böyle bir durumun içine atsın ki neticede kendi itibarı zedelenecek eğer aklının yerinde olduğunu düşünüyorsanız muhtemelen doğru söylüyordur,lakin eğer kızın aklından şüphe ediyorsanız bence eşinizi karşınıza alıp konuşmalısınız. Bana bu kız bunları anlattı senden bir açıklama bekliyorum ki eğer yapmadıysa elinden geleni yapacaktır ,yok gecistiriyorsa sizde davayı açarsınız savcılıktan da telefon dokumlerini istersiniz herşey ortaya çıkar.Umarim böyle birşey yoktur sizin adınıza çok üzüldüm.

ben direk eşime sorardım yaa
vallahi nasıl dayanılır bilemiyorum
hatta direk yüzleştirirdim.
Konu sahibinin eşiyle problemleri varmış zaten, boşanma aşamasına gelmiş daha önce, böyle birşeyi ispatlayip ayrılmak istiyor.
Hoş bu kadar şikayetçi olduğu kocadan neden isteyerek hamile kalınır ikinci defa orasını da anlamadım.

Normal giden bir evlilikte, böyle sakin kalinip kızdan haber beklemenin pek mümkün olacağını sanmıyorum ben açıkçası.

Ben eşin suçsuz olduğunu düşünmüyorum ama kız da masum değil.

Konu sahibinin eşinin sadık olmadığı ortada. Onu sorgulamıyorum. Bu ayrılık için gayet yeterli sebep ama konu sahibi gerisini bilmek istemekte de haklı.

Niye 9 sene susuyor, neden hamileyken konuşuyor, neden senelerce görüşme kapılarını kapatmıyor, neden aynı apartmanda otururken yüzyüze söylemek yerine annene gitmeni bekleyip telefon ediyor?

Altından farklı şeyler çıkacak bu konunun.

Belki ikili ilişki, belki takıntılı geçmiş...

Takipte kalın.

Ben kıza da hiç güvenmedim ne yalan söyleyeyim
çok güvenir misiniz eşinize?
çok sabırlı ve akıllı kadınsınız belli
inşallah en doğrusu çıksın karşınıza

Eşini biraz izlemen gerekicek ne neyin nesi zamanla çözülür . Kızında gelip seninle paylaşması ayrı bi düşündürüyor acıkcası kızın amacıda farklı olabilir herşeye dikkat etmelisin bu süreçte.

Konu sahibi... Ben şunu merek ettim. Kaç yıllık evlisiniz? Eşinizden bu zamana kadar bu tarz konular hakkında şüpheniz oldumu?Herhangi bir yanlışına denk geldiniz mi? Size karşı yaklaşımı nasıl? Sizi sürekli evden uzaklaştırmaya çalışan birimi? Surekli yanlız mi takılır mesela dışarı sürekli yanlız mı çıkmak ister? Yoksa sizinle vakit geçirmekten hoşlanır mi? Gibi gibi şeyler herhangi bir konuda bu hariç bir şüphe duydunuz mu eşinizden.

tahin sen konuyu hatmetmişsin
nerede ayrılmak istiyormuş ben onu da görememişim
şimdi açtığı konulara baktım 2 yıldır sürekli hayırlı bebiş için dua konuları açmış?
insan boşanmak istediği adamdan bu kadar dua adak çocuk ister mi yaa??

Normalde birini komşunun kocası tacız etse yapacağı en son şey gidip herşeyden habersiz hamile karısını olayın içine atmak olur. Birşeyler ters burada, bu kızı evinize almayın, uzak tutun kendinizden.

Ay kızıştı mi demis bir de
Konunun tamamını okumayi gözüm yememisti. Hayretler içindeyim su an. Kocam herhangi biri icin bunu dese ben de agzini yirtar, dilini koparirim.

Ay kızıştı mi demis bir de
Konunun tamamını okumayi gözüm yememisti. Hayretler içindeyim su an. Kocam herhangi biri icin bunu dese ben de agzini yirtar, dilini koparirim.
Evet. Ben orada adama o kadar hafif tepki verilmesine oldukça şaşırdım şahsen. Hele de tersleyince gülecek adam.

Konuların ayrıntılarını akılda tutmak hobilerim arasındadır

Dün yazmıştı, yorumlarda var, alsın istiyorsa kocamı bir sürü borcu var zaten boşanmak istedim daha önce, kapıyı üzerime kitlesi vs.yazmisti. Bunlar hamilelik sonrası birden ortaya çıkmadığına ama göre ikinci çocuk herşeyi ortadayken yapılmış

Evet. Ben orada adama o kadar hafif tepki verilmesine oldukça şaşırdım şahsen. Hele de tersleyince gülecek adam.
Bu kizi bi de magdur yaptilar az once.
Mesaj ispati olunca ne olacak, bosanacaklar. Bu, komsu kızını rahat mi ettirecek yoksa daha mı çok belaya çekecek? 9 yildir taciz edilen kiz bunu yapar mi?
Bunun mantigini kurmakta bile zorlanıyorlar. Sonra Kıdın kıdının dışmınıdır
Basbayagi aradan cekmeye çalışıyorlar üyeyi.

Bence başkasıyla mesajlaşan kocasının arasından çekilmeli zaten
Kız mağdur olsun veya olmasın

İşte ben de boşanmayı adamı mahkemede lekelemeden halletmeyi düşünüyor diyorum. Böyle bir şeyi açıklayacaksan delilinle gidersin çünkü korkarsın bana inanmazlar iftira atıyor derler diye. Amaç kadın inansın aldatildigina ama mahkemede ispatlayamadan boşansın ki donuna kadar alamasın, hepsi bu.

konuda metres yok. Metreslerle ilgili duyar kasmasi empati kurması çok ilginç gelmedi mi size de? Konu sahibinin hiç öyle bir tavrı olmamasına karşın aman şunu da yazayım da kimse bir şey demesin der gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…