Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Alıyo, yapıyo ediyo dediğiniz ses kaydı mı? Özellikle evde mi değildiniz bunlar olsun diye. Keşke bir kaç şahitle evde bassaydınız. Ses kaydı mahkemede işinize yaramayabilir malum. Ya da yazılı mesaj olsaydı elinizde. Bugün delilleri çoğaltabilirse harekete geçeceğinizi söyleyin kıza. Gaza gelip daha işinize yarar mesajlar filan sağlayabilir akşama kadar

Tüm bunların kadının hayal ürünü olabilme ihtimali de vardı ama maalesef gerçek olduğunu söylüyorsunuz. Umarım maddi manevi tüm haklarınızı alarak bu pislikten kolaylıkla kurtulursunuz.

Sonrasında lütfen o kadın için de gereğini yapın. Evli adamı rahatlatıp sonra da mağduru oynamanın rezilliğinin hesabını başkalarına da versin

Allahım sizin ve yavrularınızın yardımcısı olsun

Boş yere yuva yıkmak derken. Yuva mı varmış ortada. Burada sadece suçlu kadın gibi davranmayın adam gayet de karısını aldatan ahlaksızın biri. Eşiniz boşluğa düşünce affedersiniz siz belli ama başkasına bu aklı vermeyin. O mükemmel fikrinizi kendinize saklayın

Kızın tacize uğradığı yok bence. Bildiğin eşinize kuyruk sallamış. Esinizde hazır kızda razı cilvelesip durmuşlar. Kız delil falan toplayamaz eşiniz bunları düşünmüştür esinizin açık vereceğini hiç sanmıyorum.Bu tarz arkadaş gibi görünüp sevgili gibi takılan tip çok. İş yerlerinde bile gereğinden fazla samimi insanlar var arkadaş desen değil sevgili desen değil. Hep midemi bulandirmistir. Evli bayanlarda yapıyor bunu...

Yok düşmemeli. Düşene bir tekme de kadın vurmalı o zaman. Kadın yazsa da yüz vermemeli. Erkeklerin pipisi bizimki gibi değil onlarinki istedi mi ister diye diye bu hale getirdik zaten.

Ben kendimi ifade edemedim bakin 41 sayfa mesaj olmuş konu sahibi detaylari sonradan vermis keske en basindan bu kadar detay verseydi ilk mesajinda komsu kizinin bi idddisi vardi ve kocasinin agzinin aramasini istediginden bahsetmis ve kocam gayet normal konuştu demiş bende ona binayen yorum yaptim

Benim anlamadığım konu sahibi madem oteki seyler vardida neden ilk mesajda bunlardan bahsetmedi de sanki kocasi masum havası yaratti bende 2-3 dk once okudum diger mesajlari

Ay üşenmedim oturdum 42 sayfa okudum. Öncelikle konu sahibine çok geçmiş olsun. İnsanları sevgiden, evlilikten soğutuyor bu platform ne yalan söyleyeyim
Hala daha aldattığı kadından bahsederken "taciz" diyenler görüyorum. Yavvv, ne tacizi? Bildiğin alan memnun veren memnun. Metreslik var. Yüzde yüz yani. Aksi olsa böyle konuşabilir mi adamla? Konuşmaya cesaret eder mi? Midesi alır mı ya onca sene taciz söz konusu olsa?
Hiiiç alakası yok düpedüz bunlar yasak ilişki yaşıyorlar. Oynaşıyorlar. Sonra kız da seni de evliliğini de diye başlıyor ve konu üyeye ulaşıyor
Allahlarından bulsunlar inşallah. İnşallah da güzel bir avukat tutarsın donlarına kadar alırsın! O iki çocuğun vebalini zaten kendilerini satsalar ödeyemezler. Sakın acımayın. Hukuki yoldan tüm haklarınızı fazlasıyla alın. Hem kendiniz hem çocuklarınız için.

Ama bak sen rahat davranmamışsın.
Arkadaşımın babası tarafından elle tacize ugradım ben de lisedeyken.
Degil adamla konuşmak apartmanlarının önünden dahi geçmek durumunda kalsam saga sola bakıp hızlı hızlı yürürdüm hatta koşardım.
Burada kız çok rahat.
Eve girip çıkıyor.
Mesajlaşmalar var.

Lafı çevirmeyin. Sizin yazdığınız "kocanız boşluğa düşmüş bunun için yuvanızı dağıtmayın" idi. Şimdi hangi ara bu mesaja döndü olay. Her boşluğa düşen aldatsın o zaman biz de affedelim öyle mi?

Bu boşluk da düşeni alıp sarıp sarmaliyor ya.

Allah icin ilk mesajimi bi daha okurmusunuz nerde oyle bi cumle kullanmisim

Bu ses kaydını nerden buldunuz kız mı verdi?Ne zaman olmuş olay siz nerdeydiniz?Konuda oturmayan bişeyler var ama kızın rahatlığı ayrı bir olay

Her evli şahıs boşluğa düştü diye birini bulup fofenklerse işimiz var “Sadık bile olsalar” ne ya, boşluğa düştüğünde ilk bulduğu dişide soluğu alan evli adamın sadakatinden ne olur

Konuya ortadan dalmak yerine okudugunuzu anlasaniz keske ben oyle birsey yazmadim calcifer yanlis anlamis bos yere saldirmayi bırakın isterseniz
Ben size saldırmıyorum ki. Konuya da ortadan dalmadım okumuştum mesajınızı. Kocanızı başka kızla konusturmayin, boşluğa düşer o da yazar başka seyler sonra boş yere boşanırsınız yazmıştınız.

Boşluğa düşebilir diyosunuz. Bence siz okuyun.

Dusebilir demisim dusmus sizi aldatmis onu bir kereye mahsus affedin dememisim ikisi arasinda daglar kadar fark var

Burdaki asil mesele madem elde o kadar kanit vardi neden konu sahibi ilk mesajda bunlari belirtmedi de sonradan soyledi ilk mesajda bu kadar detay yazsa ben zaten o yorumu yapmam

Boşlukta sadakat aranmaz. Boşluk tüm kural ve kaideleri dışında bırakan kendi başına bir kuruluştur. Boşluğa düşende hata da aranmaz. Hipnotize olmuş gibi boşluk yaptırır ne yaptırırsa, kişi farkında ve ayırd etme gücünde değildir bosluktayken.

O zaman ozur dilerim mesajimida cok guzel ozetlemissiniz aslinda burda kotu ne var ki gayet normal bi mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…