- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.046
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Alıyo, yapıyo ediyo dediğiniz ses kaydı mı? Özellikle evde mi değildiniz bunlar olsun diye. Keşke bir kaç şahitle evde bassaydınız. Ses kaydı mahkemede işinize yaramayabilir malum. Ya da yazılı mesaj olsaydı elinizde. Bugün delilleri çoğaltabilirse harekete geçeceğinizi söyleyin kıza. Gaza gelip daha işinize yarar mesajlar filan sağlayabilir akşama kadarBugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Boş yere yuva yıkmak derken. Yuva mı varmış ortada. Burada sadece suçlu kadın gibi davranmayın adam gayet de karısını aldatan ahlaksızın biri. Eşiniz boşluğa düşünce affedersiniz siz belli ama başkasına bu aklı vermeyin. O mükemmel fikrinizi kendinize saklayınEsiniz ilk yazismada gayet normal konusmus kizin dedigi gibi olsa ilk konusmada herseyi alenen konuşması gerekmez mi
Erkekler sadik bile olsalar bi kadin yazarsa bi bosluga dusebilir simdi o kiz esinize bir kac sefer daha yazacak esiniz belkide bi bosluga dusup baska seyler yazacak bos yere yuvaniz yikilacak bence bu durumu esinizle konusun bu sacma oyunada bi son verin
Yok düşmemeli. Düşene bir tekme de kadın vurmalı o zaman. Kadın yazsa da yüz vermemeli. Erkeklerin pipisi bizimki gibi değil onlarinki istedi mi ister diye diye bu hale getirdik zaten.Esiniz ilk yazismada gayet normal konusmus kizin dedigi gibi olsa ilk konusmada herseyi alenen konuşması gerekmez mi
Erkekler sadik bile olsalar bi kadin yazarsa bi bosluga dusebilir simdi o kiz esinize bir kac sefer daha yazacak esiniz belkide bi bosluga dusup baska seyler yazacak bos yere yuvaniz yikilacak bence bu durumu esinizle konusun bu sacma oyunada bi son verin
Boş yere yuva yıkmak derken. Yuva mı varmış ortada. Burada sadece suçlu kadın gibi davranmayın adam gayet de karısını aldatan ahlaksızın biri. Eşiniz boşluğa düşünce affedersiniz siz belli ama başkasına bu aklı vermeyin. O mükemmel fikrinizi kendinize saklayın
Ama bak sen rahat davranmamışsın.Herkes ben tacize uğrasam bir daha o ortama girmem, susmam, 9 yıl saklamam diyor. Hayat bu kadar basit olmuyor her zaman. Küçükken beni taciz eden adamın evine ailemle defalarca gitmek zorunda kaldım, üstelik taciz ettiğini anneme söylememe rağmen. Komşumuzdu kendisi. Onun yanına ailem olmadan gitmek zorunda kaldığımda bir arkadaşımı alıp giderdim. Yine benden büyük bir komşumuzun tacizine uğradığımda önce ne yaptığını anlamadım, çünkü o bir kaç kere dolaylı yoldan taciz etmişti beni. Anormal bir durum olduğunu anlamıştım uzak duruyordum ondan ama gerçekte ne yaptığını yıllar sonra anladım. Dolayısıyla kimseye söylemedim, gerçi söylesemde bir şey değişmezdi çünkü anneme söylediğimde hiç bir şey yapmamıştı. Belkide bunu o yüzden söylemedim, bilmiyorum. İlki geberdi gitti ateşi bol olsun. Diğerini ise arada bir görüyorum. O henüz ölmediği için bol ateş dileyemiyorum ona ama içi yansın, kavrulsun, rahat yüzü görmesin inşaAllah. Elbet ahirette ikisiyle de hesaplaşacağım, o günü bekliyorum.
Ama her taciz edilen sizlerin bahsettiği gibi tepkiler vermiyor, veremiyor. Yaşadığı koşullar, ebeveynlerin tepkileri, sahip olduğu karakter sayesinde çok farklı davranışlar sergilenebiliyor. O yüzden ben asla böyle davranmam, demeyin. Pratik farklı uygulama çok çok farklı.
Dilerim hiç kimse özellikle de çocuklar böyle bir durum yaşamasın.
Bu kız ise doğru mu söylüyor, adamda gözü varda eşiyle arasını mı bozmaya çalışıyor, ilişkileri var adam bununla evlensin mi diyor, yoksa hasta da hayalinde yaşattıklarını mı anlatıyor, bilemiyorum. Çok karışık, yukarıda ki ihtimallerin hepsi de olası geliyor. Umarım konu sahibi en kısa zamanda doğruyu bulur ve hayatını bir düzene koyar.
Ben kendimi ifade edemedim bakin 41 sayfa mesaj olmuş konu sahibi detaylari sonradan vermis keske en basindan bu kadar detay verseydi ilk mesajinda komsu kizinin bi idddisi vardi ve kocasinin agzinin aramasini istediginden bahsetmis ve kocam gayet normal konuştu demiş bende ona binayen yorum yaptim
Benim anlamadığım konu sahibi madem oteki seyler vardida neden ilk mesajda bunlardan bahsetmedi de sanki kocasi masum havası yaratti bende 2-3 dk once okudum diger mesajlari
Bu boşluk da düşeni alıp sarıp sarmaliyor ya.Lafı çevirmeyin. Sizin yazdığınız "kocanız boşluğa düşmüş bunun için yuvanızı dağıtmayın" idi. Şimdi hangi ara bu mesaja döndü olay. Her boşluğa düşen aldatsın o zaman biz de affedelim öyle mi?
Lafı çevirmeyin. Sizin yazdığınız "kocanız boşluğa düşmüş bunun için yuvanızı dağıtmayın" idi. Şimdi hangi ara bu mesaja döndü olay. Her boşluğa düşen aldatsın o zaman biz de affedelim öyle mi?
Bu boşluk da düşeni alıp sarıp sarmaliyor ya.
Her evli şahıs boşluğa düştü diye birini bulup fofenklerse işimiz varEsiniz ilk yazismada gayet normal konusmus kizin dedigi gibi olsa ilk konusmada herseyi alenen konuşması gerekmez mi
Boşluğa düşebilir diyosunuz. Bence siz okuyun.Allah icin ilk mesajimi bi daha okurmusunuz nerde oyle bi cumle kullanmisim
Ben size saldırmıyorum ki. Konuya da ortadan dalmadım okumuştum mesajınızı. Kocanızı başka kızla konusturmayin, boşluğa düşer o da yazar başka seyler sonra boş yere boşanırsınız yazmıştınız.Konuya ortadan dalmak yerine okudugunuzu anlasaniz keske ben oyle birsey yazmadim calcifer yanlis anlamis bos yere saldirmayi bırakın isterseniz
Boşluğa düşebilir diyosunuz. Bence siz okuyun.
Ya öfDusebilir demisim dusmus sizi aldatmis onu bireye mahsus affedin dememisim ikisi arasinda daglar kadar fark var
Burdami asil mesele madem elde o kadar.kanit vardi neden konu sahibi ilk mesajda belirtmedi de sonradan soyledi ilk mesajda bunlari yazsa ben zaten o yorumu yapmam
Boşlukta sadakat aranmaz.Her evli şahıs boşluğa düştü diye birini bulup fofenklerse işimiz var“Sadık bile olsalar” ne ya, boşluğa düştüğünde ilk bulduğu dişide soluğu alan evli adamın sadakatinden ne olur
Ben size saldırmıyorum ki. Konuya da ortadan dalmadım okumuştum mesajınızı. Kocanızı başka kızla konusturmayin, boşluğa düşer o da yazar başka seyler sonra boş yere boşanırsınız yazmıştınız.