-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Canım zaten bu anlatılanlar normal değil.yani bi bayan nasıl bunları anlatirki eşine doğru olmasa.Ama özelden yapılan bir arama ne belli adamın aradığı. Belki kizin bir oyunu kendi kendini aradı. Bilemeyiz ki. Ben burada adamı savunuyor değilim. Elbetteki varsa gerçekten hatası kabul edilebilir değil. Ama kız bana samimi gelmiyor maalesef bu işte başka birşey var.
9 yıldır üye ile evliymis bekarkende elle taciz ediyormuş9 yıldır akılı neredeymiş hanımefendinin?
Aklıma 2 secenek geliyor;
Ya bir ilişkileri vardı anlasmazlık oldu böyle taciz diye yutturmaya calısıyor.
Ya da uydurmaca bunlar adamda gözü var bi şekilde arayı bozmak amacı.
Yani neden beklesin ki hoşuna gitmiş birşeyler demek ki.
Farkındayım, evet. Üstüne alındı alakasız bir yorumda. Bekar bekar hangi ikinci kadına hırs duyacaksamkonuda metres yok. Metreslerle ilgili duyar kasmasi empati kurması çok ilginç gelmedi mi size de? Konu sahibinin hiç öyle bir tavrı olmamasına karşın aman şunu da yazayım da kimse bir şey demesin der gibi.
Sizi yeniden alıntıladım zira gece okuduğum bir haber sonrası yozlaşma kelimesinin az bile kaldığına kanaat getirdim, dünyanın çivisi çıkmış.GeçenMune bir konuya bununla ilgili yazmıştı ne kadar yozlaştığımızla ilgili (bu akraba öğrenciyi eve alma konusu). Baldızıyla ilişki yaşayan, taciz eden erkekler, komşuyla ilişki yaşayanlar ve niceleri… Artık güven diye bir şey de kalmadı ne yazık ki herkese karşı hep bir şüphe içinde oluyor insan çocuk evde arkadaşlarıyla oynarken dahi endişe ediyor hale geldik ya bir şey yaparsa çocuğuma diye. Adamla hayatının en değerli anlarını paylaşıyorsun, çocuk sahibi oluyorsun, üstelik onun çocuğuna hamilesin ama o 2 dakikalık zevk peşinde koşuyor anlamak mümkün değil. Umarım yaşamazsınız, yasamayız, kimse yaşamaz. Ama dünya böyle bir yer oldu işte
artık hep bir olabilir payı bırakmak zorunda kalıyoruz.
salağa yattım anlamamazlığa geldim diyor kızBilmediğim çok şey olduğundan eminim. Çok normal konuşmuş hiç rahatsız olmamış yani sanki her zaman mesajlaştığı biri gibi
Şöyle söyleyeyim. Eşim bekarken onun deyimiyle elle taciz etmeye çalışıyomş yalnız yakalayınca sıkıştırıyormş ama kız yine o eve girmeye devam etti demek ki oda çokta rahatsız değilmiş. Ben o eve daha adımı mı atmam ama o hergün oraya gitmeye devam ediyor
al işte bunlar saklaması için yeterli değil miEvet ıspat edemezse ben bi şekilde ortaya ÇIKARICAM. İkisininde canını yakıcam zaten her türlü o garanti. Bu haliyle bile masum değil ikiside.
Aynen katılıyorum sana canım normal değil. Ya kızın gözü var adamda ayırmak için yapıyor yalan dolan farklı anlatarak. Yada kız ruh hastası kendi kendine uyduruyor böyle birseyi. Yada aralarında nasıl olduğu bilinmez birşeyler geçti ve ayrıldılar kız bunu orataya çıkarmaya çalışıyor kendini masum göstererek.yani her şekilde bu olay bana saçma geliyor yine söylüyorum. Bu işte bi bit yeniği var.Canım zaten bu anlatılanlar normal değil.yani bi bayan nasıl bunları anlatirki eşine doğru olmasa.
Her ikisi de kotu ama aldatan kocaya sahip olmakla tacizci kocaya sahip olmak farkli seyler bence.
Ben ikisini de istemem ama çocuklarımın babasinin tacizci oldugunu bilmek beni kahreder.
Yani şimdi düşünüyorum eşimin bir kadını taciz etmesi beni aldatmasından daha kötü evet. Aldatmayı basit gördüğümden değil ama taciz bambaşka birşey. Çocuklarımı da emanet edemem bir kadını taciz etmiş babaya.
Konu sahibi de bu açıdan düşünerek zoruma gitti demiş olabilir.
ortamlarını bilmiyoruzDediginiz gibi yillarca taciz ediyorsa neden adamin kardesinin evine girip cikiyor.hemde ordayken tacizde bulunmus guya.benim aklim almadi bana zarar verecegini bildigim ortama girmezdim
Bit yeniği değil de bu olay doğru ise bu adam Sapkın.Aynen katılıyorum sana canım normal değil. Ya kızın gözü var adamda ayırmak için yapıyor yalan dolan farklı anlatarak. Yada kız ruh hastası kendi kendine uyduruyor böyle birseyi. Yada aralarında nasıl olduğu bilinmez birşeyler geçti ve ayrıldılar kız bunu orataya çıkarmaya çalışıyor kendini masum göstererek.yani her şekilde bu olay bana saçma geliyor yine söylüyorum. Bu işte bi bit yeniği var.
Ayyy cok uzuldum yaa pislik herif boyle birinden kurtuluyosun canim sevin.insallah hayat sana ve cocuklarina bundan sonra hep guzellikler getirsinBugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Kız bu olayın neresinde ne kadar dahil olmuş hala anlamadım.Bugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Ses kaydı sizde güvende mi? Silmesinler zorla falan.Bugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Bi haltlar dönuyo bence.ileride sevgili oldular evlendiler derse sasirmam.Kız bu olayın neresinde ne kadar dahil olmuş hala anlamadım.
bir haltlar yediği belliydi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben de tam orayı anlamadım ya. Kız ne soruyo mesela ne diyo eve niye geliyo ne diyo?Kız bu olayın neresinde ne kadar dahil olmuş hala anlamadım.
Bence de öyle. Yani 2 kere rahatladım diye nasıl diyebiliyor kıza. Resmen sevgililerBi haltlar dönuyo bence.ileride sevgili oldular evlendiler derse sasirmam.
Ben de anlamadım. Yaptığı şeyleri kızın yüzüne inkar ederken diğer taraftan da kendimi tatmin ettim falan demesi çok saçma. Bir de ses kaydı atacağım diyor ama adam engel olmuyor ve ses kaydı atılıyor.Kız bu olayın neresinde ne kadar dahil olmuş hala anlamadım.