Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Düşebilir boş yere boşanırsınız ne demek ki? Bence kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz. Düştükten sonra boş yeresi mi kalıyor Allah aşkına? Boşluğa düşecek adamı bosamanin boş yeresi mi olur?

O zaman ozur dilerim mesajimida cok guzel ozetlemissiniz aslinda burda kotu ne var ki gayet normal bi mesaj
Normal değil işte. Düsebilitesi olan adami bosamak boş yere değildir. Ay adamı boşluğa düşüreceksiniz bir de boşayacaksınız der gibi olmuş. Yani aldatmasına hem mahal veriyor hem bosuyorsunuz der gibi. Adamın iradesi yokmuş gibi. Anlatabildim mi bilemiyorum.

Cok guzel anlatiyorsunuz aslinda tamda oyle demek istemistim

Cok guzel anlatiyorsunuz aslinda tamda oyle demek istemistim
İşte buradaki arkadaşların sinirlendiği konu da bir kız yazdı diye uçkuruna sahip çıkamayacak bir adamı desteklemeniz. Sadakat öyle bir kız yazdı diye ortadan kalkabilecek bir şey değil çünkü. O zaman kimse sadık kalmazdı. Çoğumuza mesajlar, iltifatlar, şunlar bunlar oluyor malum sosyal medya aracılığıyla. Herkes ay gönlüm kaydı der yapardı yapacağını adına boşluk der kızmazdık boşamazdık.

Adam zavallı ne yapsın? Pipisinin elinde esir olmuş. Bir kız yazınca da pipi hadi gidiyoruz derse aldatmış olmayacak ki. Adamın elinde değil. Yazık ona.
Vah zavallı pipili vah. Beyin değil pipi yönetiyor mübarek. Neyse zaten beni de aşşağı taraflardan bir organım olan mide yönetiyor. O nereye ben oraya.

aaa
adama bak bu ne rahatlık. kızda da varmış demek ki , taciz falan değilmiş.
Allah yardımcınız olsun gerçekten

Benim ki desteklemek degildi aslinda bende esimdem ayrildim cocugum yokken cok buyuk sorunlar sikintilar yasadim konu sahibinin bir cocugu varmış digerine hamileymis ilk konuyu okursanız kocasi kıza mesafeli davranmis durust bi eş profili cizmis ben onu okuyunca yazdim sizde kendinizce haklisiniz ama benim söylediğim de cokta abes birşey yok diye düşünüyorum

Adam zavallı ne yapsın? Pipisinin elinde esir olmuş. Bir kız yazınca da pipi hadi gidiyoruz derse aldatmış olmayacak ki. Adamın elinde değil. Yazık ona.

Cidden soğuduk erkeklerden kk daki konuları göre göre
Geçen bi arkadaşım ben kabul ederim aldatılırsam erkek için hormonal bişey diyor biraz da suç kadınlar da bence

9 yıldır yapmadıysa , yapacağını düşünmemiştir

Dürüst eş bir kız yazdı diye aldatmaya meyletmez. Dürüst eş hep dürüst kalır.
Boşandıysanız devam edilecek bir evlilik değildi demek ki kurtuldunuz demek bu. Geçmiş olsun size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…