Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ama özelden yapılan bir arama ne belli adamın aradığı. Belki kizin bir oyunu kendi kendini aradı. Bilemeyiz ki. Ben burada adamı savunuyor değilim. Elbetteki varsa gerçekten hatası kabul edilebilir değil. Ama kız bana samimi gelmiyor maalesef bu işte başka birşey var.
Canım zaten bu anlatılanlar normal değil.yani bi bayan nasıl bunları anlatirki eşine doğru olmasa.

9 yıldır akılı neredeymiş hanımefendinin?
Aklıma 2 secenek geliyor;
Ya bir ilişkileri vardı anlasmazlık oldu böyle taciz diye yutturmaya calısıyor.
Ya da uydurmaca bunlar adamda gözü var bi şekilde arayı bozmak amacı.
Yani neden beklesin ki hoşuna gitmiş birşeyler demek ki.
9 yıldır üye ile evliymis bekarkende elle taciz ediyormuş

Konu sahibi Aslan Burcu kadını, halleder diye düşünüyorum, eninde sonunda bosanacak Cünkü gözleriyle gördü araşmaları yazışmaları

konuda metres yok. Metreslerle ilgili duyar kasmasi empati kurması çok ilginç gelmedi mi size de? Konu sahibinin hiç öyle bir tavrı olmamasına karşın aman şunu da yazayım da kimse bir şey demesin der gibi.
Farkındayım, evet. Üstüne alındı alakasız bir yorumda. Bekar bekar hangi ikinci kadına hırs duyacaksam 🤣

Geçen Mune Mune bir konuya bununla ilgili yazmıştı ne kadar yozlaştığımızla ilgili (bu akraba öğrenciyi eve alma konusu). Baldızıyla ilişki yaşayan, taciz eden erkekler, komşuyla ilişki yaşayanlar ve niceleri… Artık güven diye bir şey de kalmadı ne yazık ki herkese karşı hep bir şüphe içinde oluyor insan 😔 çocuk evde arkadaşlarıyla oynarken dahi endişe ediyor hale geldik ya bir şey yaparsa çocuğuma diye. Adamla hayatının en değerli anlarını paylaşıyorsun, çocuk sahibi oluyorsun, üstelik onun çocuğuna hamilesin ama o 2 dakikalık zevk peşinde koşuyor anlamak mümkün değil. 🤷🏼‍♀️ Umarım yaşamazsınız, yasamayız, kimse yaşamaz. Ama dünya böyle bir yer oldu işte
artık hep bir olabilir payı bırakmak zorunda kalıyoruz.
Sizi yeniden alıntıladım zira gece okuduğum bir haber sonrası yozlaşma kelimesinin az bile kaldığına kanaat getirdim, dünyanın çivisi çıkmış.
Yayın yasağı getirilmiş o yüzden detaya giremiyorum ama VAZGEÇME isimli bir tv programında 12 yaşından beri annesi tarafından köydeki erkeklere 1 kilo patates için bile satıldığını iddia eden bir kızım hayat hikayesi yayınlanmış, gerçekse kanım dondu.

Bu nedir yahu? Biri baldızıyla ilgili Google araması yapar, biri gözü dışarıda kocasını pamuklara sararken kızkardeşim kocamı ayarttı deyip tüm suçu kardeşine yıkar, biri kocasını ifşa etmek yerine birlikte olduğunu iddia ettiği kadınların adını yazarak ifşa eder, bir yerleşim yerinde koca koca kişiler 12 yaşındaki bir çocuğu😡
Kimi yengesiyle, kimi komşusuyla, kimi el kadar çocuklara, kimi hayvancıklara!

İnsanoğlu resmen çıldırmış, gel de güven, gel de insan sev, biz ne ara bu kadar kötü olduk?
Vicdan merhamet dahi yok olup gitmiş.

Valla kusura bakmayın hanımlar ama artık delirtecek şeyler yaşanınca isyan edesi geliyor insanın.

Bilmediğim çok şey olduğundan eminim. Çok normal konuşmuş hiç rahatsız olmamış yani sanki her zaman mesajlaştığı biri gibi
Şöyle söyleyeyim. Eşim bekarken onun deyimiyle elle taciz etmeye çalışıyomş yalnız yakalayınca sıkıştırıyormş ama kız yine o eve girmeye devam etti demek ki oda çokta rahatsız değilmiş. Ben o eve daha adımı mı atmam ama o hergün oraya gitmeye devam ediyor
salağa yattım anlamamazlığa geldim diyor kız
anlattığınız ortamda görüşmek istememesini çevreye nasıl açıklayacaktı o zaman daha dikkat çekmeyecek miydi
ancak söylediği şekilde uzak tutmaya çalışmış demek ki

Evet ıspat edemezse ben bi şekilde ortaya ÇIKARICAM. İkisininde canını yakıcam zaten her türlü o garanti. Bu haliyle bile masum değil ikiside.
al işte bunlar saklaması için yeterli değil mi
eğer kız suçsuzsa ne olacak
eşinizin şerefsizliğini neden kıza yükleyeceksiniz
demek ki kimseye iyilik yapmayacaksın

Canım zaten bu anlatılanlar normal değil.yani bi bayan nasıl bunları anlatirki eşine doğru olmasa.
Aynen katılıyorum sana canım normal değil. Ya kızın gözü var adamda ayırmak için yapıyor yalan dolan farklı anlatarak. Yada kız ruh hastası kendi kendine uyduruyor böyle birseyi. Yada aralarında nasıl olduğu bilinmez birşeyler geçti ve ayrıldılar kız bunu orataya çıkarmaya çalışıyor kendini masum göstererek.yani her şekilde bu olay bana saçma geliyor yine söylüyorum. Bu işte bi bit yeniği var.

Yani şimdi düşünüyorum eşimin bir kadını taciz etmesi beni aldatmasından daha kötü evet. Aldatmayı basit gördüğümden değil ama taciz bambaşka birşey. Çocuklarımı da emanet edemem bir kadını taciz etmiş babaya.
Konu sahibi de bu açıdan düşünerek zoruma gitti demiş olabilir.

evet tabi taciz eden bir erkek çok daha ağır travma sebebi bana göre de.
sadece sanki aldatma olsa göz yumardım gibi bir hava sezdiğimden yazdım.

Dediginiz gibi yillarca taciz ediyorsa neden adamin kardesinin evine girip cikiyor.hemde ordayken tacizde bulunmus guya.benim aklim almadi bana zarar verecegini bildigim ortama girmezdim
ortamlarını bilmiyoruz
anlattığı gibiyse herkesin samimi olduğu mahalle ortamı
onlardan uzak durmasını nasıl açıklayacak dikkat çekmeyecek mi altında bir şey aramayacaklar mı
bilmiyorum ben bu konuda kıza karşı kötü bir şey hissetmiyorum
adamla alakası olsa direk mesajlarını ilişkilerini açık edecek şeyler yollardı kadına
her halükarda zarar görecek konu sahibi hayatını mahfetmekten bahsediyor
yakardı o zaman gemileri al kocan böyle böyle derdi
üstelik kız başka biriyle de paylaşmış durumu
bence konu sahibinin eşi sapık

Bugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem

Aynen katılıyorum sana canım normal değil. Ya kızın gözü var adamda ayırmak için yapıyor yalan dolan farklı anlatarak. Yada kız ruh hastası kendi kendine uyduruyor böyle birseyi. Yada aralarında nasıl olduğu bilinmez birşeyler geçti ve ayrıldılar kız bunu orataya çıkarmaya çalışıyor kendini masum göstererek.yani her şekilde bu olay bana saçma geliyor yine söylüyorum. Bu işte bi bit yeniği var.
Bit yeniği değil de bu olay doğru ise bu adam Sapkın.

Bugün kızı eve alıyo bel altı konuşmalar yapıyo kız yaptıklarını soruyo inkar ediyo ama akşam mesajlaşmalardan sonra 2 kere kendini rahatlattığını söylüyor. Kızda açık ediyo karına ses kaydını atıcam falan diyo oda yuvamı mı yıkmak istiyorsn falan diyo. Kalmış yuva varmş gibi. Yarım saatlik bi ses kaydı var. Hemen amcasını aradm çağırdım o pisliği de alıp buraya gelsin diye. Konuşucam akşama da eşyaları toplamaya gidicem
Ayyy cok uzuldum yaa pislik herif boyle birinden kurtuluyosun canim sevin.insallah hayat sana ve cocuklarina bundan sonra hep guzellikler getirsin

Kız bu olayın neresinde ne kadar dahil olmuş hala anlamadım.
bir haltlar yediği belliydi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ses kaydı sizde güvende mi? Silmesinler zorla falan.

Kız bu olayın neresinde ne kadar dahil olmuş hala anlamadım.
bir haltlar yediği belliydi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben de anlamadım. Yaptığı şeyleri kızın yüzüne inkar ederken diğer taraftan da kendimi tatmin ettim falan demesi çok saçma. Bir de ses kaydı atacağım diyor ama adam engel olmuyor ve ses kaydı atılıyor.
Neyse artık bosanmaya delil de var.

X