- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Daha güçlü olan ihtimal bu bence deya zaten o mesaj külliyen hata, direkt boşanma sebebi. ister komşu olsun ister başkası.
komşunun takıntısı adamın oyalamasından sıkılıp adam yerine bu işi aklınca çözmeye kalkmak şeklinde olabilir.
madem sen yapamıyosun ben yaparım demiştir belki de.
Daha güçlü olan ihtimal bu bence de
İlişkileri vardı ve adam oyalıyordu
Ama sanki bazı mesajlarda öyle bi izlenim aldım ki taciz etmiyorsa sorun yokmuş gibi
Taciz etmiyor olsa bile adam başkasıyla mesajlaşıyor yani
Ne bileyim
Cnm şaşırdım oncelikle. Buraya kadar okudum yazılanları .9 senedir mi bu mevzu var yani? Artık dayanamıyorum derken kız ve 9 senedir bekledin demen.aklim karıştı.Kesinlikle amacı aşk falan değil kızı kullanmak başka bişey değil. Sevse yine bu kadar üzülmem kızı kullanmak istemesi çok zoruma gitti
Kıza dedim kanıt getir bana diye. Kanıt olmadan eşime belli etmicem
Bilmiyorum anlam veremedm neden 9 sene bekledn dedim beni yanlış anlarsn diye korktm ama artk dayanamıyorum dedi. Şimdilik beklicem kızdan kanıt istedim kanıt toplamadan konuyu açmam
Özel numara kaydı atması sizin için bir delil niteliğinde (olaya inanmanız açısından) olmamalı bence. Kendisi de bu durumdan madem bu kadar rahatsız adam gibi delil toplar atar. Yorum aralarında 9 yıldır rahatsız ediyormuş vs gibi şeyler okudum; eşiniz eğer bu sekilde takıntı yaptıysa özelden de aramıştır, normalden de aramıştır ayrıca mesaj bile atmıştır yani mantiken öyle olmasi gerekiyor. Bunu size söylemeyi planlayan bir insan olarak o atılan mesajlar, tel kayıtları bir şekilde saklanırdı diye düşüyorum. Belki de bir şeyler yaşadılar sonra eşiniz bitirmek istedi ve kadın bu şekilde intikam almaya çalışıyor. Kadının şuan için elinde özel numara kaydı dışında bir delilinin bulunmaması çok saçma geldi bana. Size söyleyecektim ama bana inanmazsınız diye korktum demiş. Inanmamanızdan şüphe edebilecek bir insan oturur delil toplar, durumu size öyle açıklar. Yani eşiniz böyle bir şey yapmıştır veya yapmamıştır bilemem ama dediğim gibi hikaye akışında tutarsızlık var. Sizin kocanızla aranızdaki ilişki vs nasıl? Size karşı sevgisi, ilgisi, saygısı vs nasıl mesela? Gözü dışarda mı, siz yanınızdayken başkasına baktığına, başkasını kestiğine şahit oldunuz mu? Sizi beğenmedigini belli eden sözlerde davranışlarda bulunuyor mu? Sizce böyle bir şey yapmış olma ihtimali yüzde kaç?Arıyormş demekki arama kayıtlarını attı kız. Gizli numaradan arıyomş açmıyor diye bide
Bencede benim şuan amacım delil toplayıp avukata gitmek
Keşke,
Malesef ki
Eşimin aldattığına inandm şuan inşallah kızın yalanıdır
Boşanma olacak benimde delil topluyorum
Karım yokken sıkılıyorumun alt metni takılalım da sıkılmayalım gibi geliyor bana vallahaa evet konu sahibi başka bir kadına o istemeden birşeyler yapması zoruma gitti gibi bir mesaj atmış. bana da tuhaf geldi.
hani karşılıklı rıza ile olsa hafifletici sebep mi olacaktı bilemedim.
adamın attığı o mesaj bile çok kötü.
hadi diyelim, karım yokken sıkılıyorum'dan kastı o yokken özlüyorum gibi birşey olsun, bunu hangi erkek neden komşu kızına yazsın ?
Konu sahibinin kulağına bi şekilde gelsin diye de anlatmış olabilir. Baktı gelmiyor kendi anlatmışta olabilir. Ne günlere kaldık. Çok yazıkNe kadar kurnaz kız. yediği haltta masum görülmek için gidip başkasına dertleniyor. Böylece bütün suç adama atılacak.
Ama kız kadına mesaj göstermemiş. Sadece arama kaydı göstermiş oda özel numara olarak çıkıyor. Yani açık bir şekilde adamın numarası bile yok kizin telefonda aradığına dair.Adam kızla mesajlaşıyor eşinden gizlibence bu bile yeterli bir sebep.
E mesajlaşmaları varmış işteAma kız kadına mesaj göstermemiş. Sadece arama kaydı göstermiş oda özel numara olarak çıkıyor. Yani açık bir şekilde adamın numarası bile yok kizin telefonda aradığına dair.
Her ikisi de kotu ama aldatan kocaya sahip olmakla tacizci kocaya sahip olmak farkli seyler bence.haa evet konu sahibi başka bir kadına o istemeden birşeyler yapması zoruma gitti gibi bir mesaj atmış. bana da tuhaf geldi.
hadi diyelim, karım yokken sıkılıyorum'dan kastı o yokken özlüyorum gibi birşey olsun, bunu hangi erkek neden komşu kızına yazsın ?
Yani şimdi düşünüyorum eşimin bir kadını taciz etmesi beni aldatmasından daha kötü evet. Aldatmayı basit gördüğümden değil ama taciz bambaşka birşey. Çocuklarımı da emanet edemem bir kadını taciz etmiş babaya.haa evet konu sahibi başka bir kadına o istemeden birşeyler yapması zoruma gitti gibi bir mesaj atmış. bana da tuhaf geldi.
Arama kaydı bile yeterli sebep ki.Ama kız kadına mesaj göstermemiş. Sadece arama kaydı göstermiş oda özel numara olarak çıkıyor. Yani açık bir şekilde adamın numarası bile yok kizin telefonda aradığına dair.
Canım yanlış okumadıysam mesajlar yokmuş kız kadına böyle mesajlar atıyor demiş. Benmi uyanmış okudum ki.E mesajlaşmaları varmış işte
Kız abi diyormuş adam karım yokken sıkılıyorum filan yazmış filan...
Peki kız sizi boşandırmak için yapıyor olabilir mi? Yani aslında bir ilişkileri var ve kendini masum göstererek böyle birşeyi söyledi. Yani gizli birliktelik olabilir. Eşiniz boşanıcam demiştir oyalamıştır. Kız da hamile olduğunuzu duyunca böyle bişey yapmak istemiş olabilir. Kendinide haklı göstermek için işin içinden sıyrılmak için eşinle birlikteliğimiz var demek yerine eşin beni arıyor vs demiş olabilir.aklıma herşey geldi okuyunca. Yani herşey olabilir Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.Arıyormş demekki arama kayıtlarını attı kız. Gizli numaradan arıyomş açmıyor diye bide
Bencede benim şuan amacım delil toplayıp avukata gitmek
Keşke,
Malesef ki
Eşimin aldattığına inandm şuan inşallah kızın yalanıdır
Boşanma olacak benimde delil topluyorum
Ama özelden yapılan bir arama ne belli adamın aradığı. Belki kizin bir oyunu kendi kendini aradı. Bilemeyiz ki. Ben burada adamı savunuyor değilim. Elbetteki varsa gerçekten hatası kabul edilebilir değil. Ama kız bana samimi gelmiyor maalesef bu işte başka birşey var.Arama kaydı bile yeterli sebep ki.
E mesajlaşmaları varmış işte
Kız abi diyormuş adam karım yokken sıkılıyorum filan yazmış filan...
O açıdan düşünmemiştim hiçama taciz gibi değil ki
kız demiş yalnız sıkılmıyor musun diye
yani muhabbeti açan kız
hani ben taciz edilsem gidip taciz edene ay yalnız da kötü be diye mesaj atmam ki
bu arada tabi ki aldatmayla taciz çok farklı
ikisinin sonucu da boşanma olur belki evet ama birinde en azından çocuklarımın babası dersin de diğerinde çocukları emanet asla edemezsin. Birisi iki kişi arasındadır diğeri toplumu ilgilendirir gibi...
ama adam tacizci değil bence hiç öyle bir intiba almadım.
O açıdan düşünmemiştim hiç
Çocukları emanet edip etmeme konusunda mantıklı bi kıstas aslında
Ben olaya sadece boşanmak veya güvenmek açısından bakmıştım hep
Aldatıldı mı taciz mi edildi bilemem ama iki taraf da pek masum gelmedi bana