Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Bu abi mesajları nerede yazıyor orayı kaçırdım galiba?

Hamile ve bir çocuğu olan biri olarak sizinle empati kurabiliyorum. Hormonlar altüst olduğu hassas bir dönemimiz.
Varsayın ki gerçekten böyle bir durum var. Öncelikle böyle bir şey olmasının sizinle zerre alakası olmadığını bilin. Sakın karşınızdaki hemcinsinizle kendinizi kıyaslama olayına girmeyin ve ona nezaket içerisinde bir daha aramamasını ve mesaj atmamasını söyleyin. Çünkü ilişkilerde 3. Kişi çok tehlikelidir ve muhatabınız o değil.
Eşinizi karşınıza alıp açıklıkla konuşmanızı öneririm.

Ben de aynı fikirdeyim sanırım ben de eşimle bu durumu olduğu gibi konuşur, sonra da durumu gözlemlerdim.

Hadi kızın anlattıkları yalan ise. Yani kızın adamda gözü varsa ve kadını kocasından ayırmaya çalışıyorsa. Kadın yüzleştirme yaptığı zaman adamın sucu yoksa bu defada kadının kocası ile arası bozulmayacak mı. Ben yinede araştırmasından yanayım riske atmaya hiç gerek yok bence.

Tahin mesajlar nereden?

Konu sahibinin yazdığı mesaj bu.

Aralarında ilişki olan ya da biri yıllardir sarkıntılık yapan diğeri tacize uğrayan iki insanın mesajları olabilir mi bunlar?

Bana öyle gelmedi.

Aralarında ilişki olan ya da biri yıllardir sarkıntılık yapan diğeri tacize uğrayan iki insanın mesajları olabilirsiniz mi bunlar?

Bana öyle gelmedi.
Ay eşim ne münasebet komşu kızıyla mesajlaşıyor?
Aralarında bi şey olmasa bile mesajlaşıyor olmasının altında iyi niyet aramam ben
Bi açıklaması da nasıl olur bu mesajlaşmanın bilmiyorum

Ay eşim ne münasebet komşu kızıyla mesajlaşıyor?
Aralarında bi şey olmasa bile mesajlaşıyor olmasının altında iyi niyet aramam ben
Bi açıklaması da nasıl olur bu mesajlaşmanın bilmiyorum
O kısımda haklısın, mesajlaşmalari da anlamsız ama kızın bahsettiği tarzda birşey olduğunu sanmıyorum ben.

Konu sahibi arkadaşım ben kızın size söylediklerinden ve yazışma şeklinden işkillendim.
Yani bu mesele kesinlikle eşinizin tacizi değil ya bir ilişkileri var ya da bu kız eşinize içten içe saplantılı.
Bunu ortaya dökebilmenin en iyi yolu kıza rest çekmekte.
Yani sen yalancısın, eşime iftira atıyorsun, tüm yazışmalarımızı ailene göstereceğim ve sana dava açacağım falan deyin.
Eğer bir ilişkileri var ise kanıtları ile beraber tıkır tıkır ortaya dökülecektir.
Hatta bunun mümkünse bir gece eşiniz uyurken telefonunu alın ve kıza önce eşinizin evde olmadığını ve başka bir mesele yüzünden tartıştığınızı söyleyin hatta "senin yüzünden kocama saçma sapan davranıyorum, oda çekti gitti" falan deyin ve kıza resti çekin.
Eğer bir ilişkileri var ise kız önce eşinize ulaşmaya çalışacak ve ulaşamayınca direkt size dökülecektir.
Yani kız muhtemelen biz beraberdik al işte kanıtları diyecek buna yüzde yüz garanti veririm.
Ama nedense bana eşinizin ona olan muhabbetini yanlış anlamış karşılık bulamayınca kendince böyle bir suçlama yapıyor gibi geldi.
Yani eşinizin kaç yıllık komşusu, çocukluk arkadaşı numarası olması ve yazdıklarına "düzgün ifadelerle" cevap vermesi çok büyük bir yanlış gelmedi bana.

Yukarıda yazdığım rest kısmını eşinizin telefon geçmişini inceledikten sonra yapmanızı öneririm.

Bir de küçükken bir arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bir akşam eskaza abisi beni taciz etmeye kalktı orda çığlığı kopardım 13 yaşlarındaydım. Sonra aileme söyledim ve bir daha asla evlerine girmedim.
Bu arkadaşımın da acayip bir yalan problemi vardı. Hatta tacize uğradığım gece beni abisinin yanına saçma sapan bir yalanla kendisi yollamıştı. sürekli olmayan şeyleri oluyor gibi anlatırdı. konuştuğu 10 kelimenin 9 u yalandı.
Geçtiğimiz sene onunda beyninden ameliyat olduğunu duydum. Sizin komşu kızı da böyle olabilir bir ihtimal.

Çok can sıkıcı bir konu gerçekten bir evlilik ve iki çocuk var ortada. Rabbim sizi doğruya ulaştırsın inşaALLAH.

Size mi soracağım bu konuda neyi tartıştıp tartışmayacağıma? Utanmasam sadece kaptırma değil, koca zor bulunur bile diyecektim hatta, nasıl da bildiniz yahu? Yorumum olayı her perspektiften analiz etmek içindi, sizde o kapasitenizi genişletin, daha çabuk algılarsınız.

Adam kızla mesajlaşıyor eşinden gizli bence bu bile yeterli bir sebep.

Om kısımda haklısın, mesajlaşmalari da anlamsız ama kızın bahsettiği tarzda birşey olduğunu sanmıyorum ben.
Kızın bahsettiği durumda bi şey olsun olmasın
Zaten taciz etmiyorsa ilişkileri vardır
3. Bi seçenek aklıma gelmiyor benim
Kız da ayrılsınlar diye söylemiştir şimdi
Ama ne fark eder yani?
Sonuçta kocasını boşayıp komşuyla kanka olmayacaklar peşinden
Komşuya kocamı yar etmeyeceğim kafasında biri değilse ilerisini araştırmak anlamsız geldi bana
Komşuyla karım evde yokken sıkılıyorum diyen adama bir daha sittin sene güvenemem ben

zaten ilk muhattap eş denen kişi. ondan hesap sorulmalı. ama komşu kızı müdahil oldu artık olaya. ister istemez o da bir cephe. en azından delil toplayana kadar ağzından laf almaya çalışmak mantıklı olabilir.

Bunlar tacizci konuşmaları değil ki. Normal konuşma bence. Taciz sıkıştırma neresinde ?

Komşu kızıyla en fazla ilişkileri vardır
Yine hamile olunca artık ortaya çıksın diye söylemiştir konu sahibine

Adam kendi kıza karım yokken canım sıkılıyor yazmış
Komşunun takıntılı olduğunu o yüzden düşünmüyorum ben pek

Bu adam eş olarak bana asla güven vermez o mesajlardan sonra

Aralarında ilişki olan ya da biri yıllardir sarkıntılık yapan diğeri tacize uğrayan iki insanın mesajları olabilir mi bunlar?

Bana öyle gelmedi.

Tamam evet konu düşündüğümüz gibi
ya ilişkileri var kız söylemek istiyor ya da kız saplanmış olabilir ancak gelende ilk şık doğru oluyor
yine de adamın komşu kızı hakkında söylediği şeyler de garip, kızışmış falan.
Hani ne kadar tiksinç bir konuşma olsa da kız acaba yazdı da adam da ondan mı nedi diye düşünmüyor değilim.

Her durumda da koca ahlaksizin teki. Biraz once beni onu savunmakla sucladiniz ama hic de oyle bir derdim yok.

Kiz saftır adam kullanmis magdur etmiştir dusuncesi bana cok zayif geliyor.

Konu sahibinin 1 cocugu var ve hamile. Bahsi geçen kız 2 yaş küçük ve evli bile degil. 9 senedir iliskileri olabilecegini de güçlendiriyor bu.

Sizi 9 senedir taciz eden biri olsa numarasini tasir misiniz telefonda? Mesajlaşır mısınız? 9 sene susar mısınız? Anneye ablaya aileye soylemek varken ortak nir komşuya, sonra da tacizcinin HAMİLE karısına soyler misiniz?

Her konuda mağdurun yaninda olurum ama ben bu konuda mağdur göremiyorum.

Boşanırlarsa adam hepten boşta kalacak. O zaman ne olacak? Boş evde, yalniz adamla, ayni binada yaşayacak. Nasil bir huzura erebilecek?

Konudan bildirim geldi

Ara sayfaları okumadım pek anlayamadım açıkçası olayı. Kıza aileni al bize gel yüzleştireceğim sizi deyin. Tepkisinden anlarsınız zaten

ya zaten o mesaj külliyen hata, direkt boşanma sebebi. ister komşu olsun ister başkası.
komşunun takıntısı adamın oyalamasından sıkılıp adam yerine bu işi aklınca çözmeye kalkmak şeklinde olabilir.
madem sen yapamıyosun ben yaparım demiştir belki de.

Ben aralarında bir ilişki olduğunu düşünmüyorum açıkçası insan ilişkisi olan birine istediğin zaman mesaj yazabilirsin der mi?
Canım cicim olur birşey olur mesajlaşmalarda.

Öyle olmasa bile komşu kızıyla mesajlaşan eşe güvenmeme kısmında hem fikirim, eş suçsuz falan demiyorum ama taciz ya da yıllardır süren bir ilişki olduğunu sanmıyorum durum tespiti açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…