- 4 Eylül 2018
- 18.738
- 72.068
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bu abi mesajları nerede yazıyor orayı kaçırdım galiba?Mesajlarda kız abi diye hitap etmiş, eşin evde yok yazmış, eşiniz de kısa ve samimi olmayacak şekilde cevaplar vermiş.
Baştan da birşeyler eksikti bunları okuyunca iyice saçma bir hâl aldı. Aralarında birşey olsa, abi dediğinde eşiniz ne abisi derdi, eşiniz kıza madem bunca yıldır sarkıntılık ediyor eşin yok minvalindeki mesaja balıklama atlaması lazımdı.
Hiçbiri olmamış. Öyle sıradan mesajlaşmalar size attıkları. Kafasında kuruyor olma ihtimali daha çok yakın geliyor şuan bana.
Ben de aynı fikirdeyim sanırım ben de eşimle bu durumu olduğu gibi konuşur, sonra da durumu gözlemlerdim.Hamile ve bir çocuğu olan biri olarak sizinle empati kurabiliyorum. Hormonlar altüst olduğu hassas bir dönemimiz.
Varsayın ki gerçekten böyle bir durum var. Öncelikle böyle bir şey olmasının sizinle zerre alakası olmadığını bilin. Sakın karşınızdaki hemcinsinizle kendinizi kıyaslama olayına girmeyin ve ona nezaket içerisinde bir daha aramamasını ve mesaj atmamasını söyleyin. Çünkü ilişkilerde 3. Kişi çok tehlikelidir ve muhatabınız o değil.
Eşinizi karşınıza alıp açıklıkla konuşmanızı öneririm.
Hadi kızın anlattıkları yalan ise. Yani kızın adamda gözü varsa ve kadını kocasından ayırmaya çalışıyorsa. Kadın yüzleştirme yaptığı zaman adamın sucu yoksa bu defada kadının kocası ile arası bozulmayacak mı. Ben yinede araştırmasından yanayım riske atmaya hiç gerek yok bence.bence kıza hiç güven olmaz. konu sahibinin kızla beraber hareket etmemesi lazım. adamla kesin ilişkileri var, kızı da dizginleyecektir adam muhtemelen bir süre sonra ortak hareket ederler. açık açık onları yüzleştirmesinden yanayım ben. başkaları da olsun yanlarında şahit olarak. sonra bassın tekmeyi tazminat davası da açsın.
Tahin mesajlar nereden?
Konu sahibinin yazdığı mesaj bu.Kız sürekli soru sormuş oda tek kelimelik cevaplar vermiş. Eşin yokken zor olmuyo falan demiş oda canım sıkılıyo tek kalınca demiş. Kız istediğin zaman yazabilirsin demiş oda tamam sağol demiş. Tek sorun kız abi dediği için eşimde mesafeli davranmış kız az ışık yaksaydı belkide kpnu farklı yerlere gidecekti
Ay eşim ne münasebet komşu kızıyla mesajlaşıyor?Konu sahibinin yazdığı mesaj bu.
Aralarında ilişki olan ya da biri yıllardir sarkıntılık yapan diğeri tacize uğrayan iki insanın mesajları olabilirsiniz mi bunlar?
Bana öyle gelmedi.
O kısımda haklısın, mesajlaşmalari da anlamsız ama kızın bahsettiği tarzda birşey olduğunu sanmıyorum ben.Ay eşim ne münasebet komşu kızıyla mesajlaşıyor?
Aralarında bi şey olmasa bile mesajlaşıyor olmasının altında iyi niyet aramam ben
Bi açıklaması da nasıl olur bu mesajlaşmanın bilmiyorum
Size mi soracağım bu konuda neyi tartıştıp tartışmayacağıma? Utanmasam sadece kaptırma değil, koca zor bulunur bile diyecektim hatta, nasıl da bildiniz yahu?Cidden konuda tartışılacak bu mu kaldı? Ben de kadınların eşlerinden ziyade diğer kadını kafaya takıp hırs haline getirmesine anlam veremiyorum mesela. Utanmasanız diğerine kaptırma sahip çık kocana diyeceksiniz.
Adam kızla mesajlaşıyor eşinden gizliHadi kızın anlattıkları yalan ise. Yani kızın adamda gözü varsa ve kadını kocasından ayırmaya çalışıyorsa. Kadın yüzleştirme yaptığı zaman adamın sucu yoksa bu defada kadının kocası ile arası bozulmayacak mı. Ben yinede araştırmasından yanayım riske atmaya hiç gerek yok bence.
Kızın bahsettiği durumda bi şey olsun olmasınOm kısımda haklısın, mesajlaşmalari da anlamsız ama kızın bahsettiği tarzda birşey olduğunu sanmıyorum ben.
Kızın bahsettiği durumda bi şey olsun olmasın
Zaten taciz etmiyorsa ilişkileri vardır
3. Bi seçenek aklıma gelmiyor benim
Kız da ayrılsınlar diye söylemiştir şimdi
Ama ne fark eder yani?
Sonuçta kocasını boşayıp komşuyla kanka olmayacaklar peşinden
Komşuya kocamı yar etmeyeceğim kafasında biri değilse ilerisini araştırmak anlamsız geldi bana
Komşuyla karım evde yokken sıkılıyorum diyen adama bir daha sittin sene güvenemem ben
Bunlar tacizci konuşmaları değil ki. Normal konuşma bence. Taciz sıkıştırma neresinde ?Kız sürekli soru sormuş oda tek kelimelik cevaplar vermiş. Eşin yokken zor olmuyo falan demiş oda canım sıkılıyo tek kalınca demiş. Kız istediğin zaman yazabilirsin demiş oda tamam sağol demiş. Tek sorun kız abi dediği için eşimde mesafeli davranmış kız az ışık yaksaydı belkide kpnu farklı yerlere gidecekti
Komşu kızıyla en fazla ilişkileri vardırzaten ilk muhattap eş denen kişi. ondan hesap sorulmalı. ama komşu kızı müdahil oldu artık olaya. ister istemez o da bir cephe. en azından delil toplayana kadar ağzından laf almaya çalışmak mantıklı olabilir.
Konu sahibinin yazdığı mesaj bu.
Aralarında ilişki olan ya da biri yıllardir sarkıntılık yapan diğeri tacize uğrayan iki insanın mesajları olabilir mi bunlar?
Bana öyle gelmedi.
Her durumda da koca ahlaksizin teki. Biraz once beni onu savunmakla sucladiniz ama hic de oyle bir derdim yok.Kızda bunları düşünecek akıl yok belli. Safın teki.
Biraz aklı olsa uzak dururdu. Evi ayrı yurdu ayrı. Kendini koruyabilirdi.
Yada hadi diyelim kız şeytan. Kızın ne oldugunun onemi yok. Bunların hepsini yapan adam. Adam kansız. O adam bugun bu kıza yapmasa baska kıza yapar. Yine yapar. Kisiler değşir durum degismez.
Bu kadının adamı hayatından def etmesi lzım. Ama hamılelık mı varmıs neymiş… o zaman işler daha arap sacına dönüyor.
Komşu kızıyla en fazla ilişkileri vardır
Yine hamile olunca artık ortaya çıksın diye söylemiştir konu sahibine
Adam kendi kıza karım yokken canım sıkılıyor yazmış
Komşunun takıntılı olduğunu o yüzden düşünmüyorum ben pek
Bu adam eş olarak bana asla güven vermez o mesajlardan sonra
Ben aralarında bir ilişki olduğunu düşünmüyorum açıkçası insan ilişkisi olan birine istediğin zaman mesaj yazabilirsin der mi?Kızın bahsettiği durumda bi şey olsun olmasın
Zaten taciz etmiyorsa ilişkileri vardır
3. Bi seçenek aklıma gelmiyor benim
Kız da ayrılsınlar diye söylemiştir şimdi
Ama ne fark eder yani?
Sonuçta kocasını boşayıp komşuyla kanka olmayacaklar peşinden
Komşuya kocamı yar etmeyeceğim kafasında biri değilse ilerisini araştırmak anlamsız geldi bana
Komşuyla karım evde yokken sıkılıyorum diyen adama bir daha sittin sene güvenemem ben
Banada geldi. Geyik sohbeti sanmıştım. Sabah sabah entrikalar çemberinde buldum kendimi. Dedektif edasıyla konu sahibinin cevaplarını okuyorumBu konu neden bana bildirim olarak geldi merak ediyorum..