- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Üf sıktınız şu laftan artik ha!Kücüktür belki korkmustur. Belki neyin ne oldugunu simdi anlayabiliyordur. Yine sacma bir yerden bakıyor mağdur olanı değil, mağdur edeni savunuyorsunuz. Kadın kadının en büyük dusmanı gercekten
Konu sahibinden 2 yaş küçükmüş ve 9 yıldır arıyor demiş. Bekarken de elle taciz ediyordu beni demiş
Tartısacak değilim. Bu lafla daha cok karşılaşırsın sen bu kafayla.Üf sıktınız şu laftan artik ha!
Kimsenin dusmani degilim. Kocayi nerede savundum ben bu konuda?
Rahatsiz olan 9 sene susup susup karisina mi anlatir?
Geyik mi ? Asla yapmam. Töbee tanrımasıte sahıbı geyıkvarı yorum yazarsa uyeler napsın
bıraz cıddıyet lutfen
Yanlışlıkla sebişiolarsa ya ?? Ona sa inanmaz mısınızKim ne derse desin adam ben kızın saftirik, dünyanın rengine kanan saf bir cahil değil, sinsi bir şeytan olduğunu düşünüyorum. Kimse tacize uğradığı adamın kız kardeşiyle arkadaş olup evlerine girip çıkmaz. Dokuz sene buna göz yumup, iletişime devam etmez, evli barklı adamla konuşmaya devam edip, karısı hamileyken bunu açıklaması da altında başka şeyler olduğunu düşündürdü.
Ha adam zaten sütten çıkmış ak kaşık değil, ama o kız da masum bir profil çizmiyor.
Moon bana cevap yazmıştı. aşık olduğunu düşünmüyorum onu kullanıyor amacı o yazmış. Bunu bu kadar kolay söylüyor sa demek ki eşinin sadakatsizliği var.Kazen ama hakikaten şok olunacak bir durum.
Aralarında ne geçtiğini öğrenmek istiyor, kaldı ki haklı.
Bence takipte kalın.. eşinizin evde tek oldugu zaman kız sizin eve geçerken msj atsın evde basın yapcagınız tek şey bu bence baskınBugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.
Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.
bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.
Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.
Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen
Ben niye bu mesajda alıntılandım?Tartısacak değilim. Bu lafla daha cok karşılaşırsın sen bu kafayla.
Ee olay basit, madem siz gisince adam ariyor. Gidin bir yere gidiyorum diye kizin yanina bakalim arayacakmi. Farz edelim aradi konusmayi hoparlorden yapsin adam ne diyecek dinleyin.Bugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.
Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.
bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.
Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.
Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen
Ya çok kötü gerçekten.Moon bana cevap yazmıştı. aşık olduğunu düşünmüyorum onu kullanıyor amacı o yazmış. Bunu bu kadar kolay söylüyor sa demek ki eşinin sadakatsizliği var.
Ne alakası var? Bu kadın sonuçta bir kanıt bulurum kurtulurum diye bu kızla muhatap zaten, belli. Belli ki zaten yolunda giden bir evlilikleri yok, kurtulmaya bakıyor. Ama daha birşey belli değil, ciddi şüpheler var ama. Çoğunun kızın hayal ürünü olmadığını nerden biliyoruz?Cidden konuda tartışılacak bu mu kaldı? Ben de kadınların eşlerinden ziyade diğer kadını kafaya takıp hırs haline getirmesine anlam veremiyorum mesela. Utanmasanız diğerine kaptırma sahip çık kocana diyeceksiniz.
Ay katip aklıma takılan kız bunu konu sahibesinw nasıl itiraf etti ya.Ne alakası var? Bu kadın sonuçta bir kanıt bulurum kurtulurum diye bu kızla muhatap zaten, belli. Belli ki zaten yolunda giden bir evlilikleri yok, kurtulmaya bakıyor. Ama daha birşey belli değil, ciddi şüpheler var ama. Çoğunun kızın hayal ürünü olmadığını nerden biliyoruz?
Kocanin taciz ettigi kismi bana gostermek icin. Hani ben biraz once magdur suclayiciligi yapmışım ya, ona karsilik bak bu tacizci demek istiyor.Ben niye bu mesajda alıntılandım?