-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Anladım çok zor bir durum eliniz niye evde kualnız kalıyo işi gereği miZaten aramış onu gözüyle görmüş atmış. Şimdi kızın kanıtlayacağı şeyler eşiyle konuştuğu ve taciz ettiği. Ki konuşmayı da atmış. Eşi gayet normal konuşmuş. Yani doğru. Konuşuyorlar araşıyorlar.
Aynen kız abi demiş çünkü. İşin ilginç yanı konu sahibi komşu kızla hiç görüşüp konuşmuyor ama kocasında numarası var ve kocasıyla araşıp mesajlaşıyolar. Komşu kızın ailesi tutucu ama eş sanki dışarda yok gibi bununla taciz edip eve çağırabiliyorbilemedim ya. yani eşiniz madem ara sıra arayıp dertleşelim, eve gel filan diyor. sizde evde değilsiniz, hazır kız yazmışken neden normal konuşsun ve konuşma bitsin.. eksik bir şeyler var gibi.
görümcenin kız arkadaşı ve eve devamlı girip çıkan bir kız olduğu için numarasının olmasını garipsemedim aslında ben. bu arada kız arayıp, eş geri döndüyse hayırdır diye kendi aramalarını silip sadece eşin aramalarını da gösteriyor olabilir. ne eşe ne kıza yüzde yüz güvenemedim açıkçası, bir gariplik var ama çıkar kokusu diye düşünüyorumAynen kız abi demiş çünkü. İşin ilginç yanı konu sahibi komşu kızla hiç görüşüp konuşmuyor ama kocasında numarası var ve kocasıyla araşıp mesajlaşıyolar. Komşu kızın ailesi tutucu ama eş sanki dışarda yok gibi bununla taciz edip eve çağırabiliyor
Ee ne fark eder? Velev ki kötü niyetinden anlatıyor bu olay gerçekse kadının niyetinin hiç önemi yok. Şurda eşini değil de kadının niyetini sorgularsa konu sahibi ona da pes derim.9 yıldır ses etmiyorsa kadın, tahminimce şimdi aranızın bozulmasını istiyor. Iyi niyetinden anlattığını düşünmüyorum. 9 sene neyi beklemiş
Cidden konuda tartışılacak bu mu kaldı? Ben de kadınların eşlerinden ziyade diğer kadını kafaya takıp hırs haline getirmesine anlam veremiyorum mesela. Utanmasanız diğerine kaptırma sahip çık kocana diyeceksiniz.Erkekleri boşadık böyle bir durumda tamam.
Ama bana biri de ikinci kadın olma psikolojisini anlatsın? Başka kimse bana bakmadı, sonunda bir erkek bana sevgi ilgi duydu, o da evliymiş ama beni seviyor ya, diye mi düşünüyorlar? Ikinci şıkda erkek bulabilen ama parası olmayan kadın, kendisini geçindirecek birini arıyor.
Hangisi bu kız???
Bence bunlar daha öncede mesajlaşıyodu kız bana foto atacağı için abi ayağı çekti. Rahat ol ağzından laf almak için rahat konuş itiraf etsin yeterki dedim tamam o zaman dedi hiç çekinmeden. Eşim deli diye bahseder hep. Evlenemedi kızıştı evde falan diye pisleşirdi kızardım sanane diye güler geçerdi ama düşündükçe her lafında bi anlam yüklemem gerekiyormş. Kafa yapısı gerçekten midemi bulandırıyorÇok ilginç gerçekten. Hayır kız uyduruyor diyeceğim baksana neden abi diyor? Madem ki bunlar yaşanmış ve sana delil sunacak, ne abisi? Ayrıca benim eşim gidecek benim bile görüşmediğim komşu kızının numarasını tutacakta mesajlaşacaklar araşacaklar. Yani bu nasıl olur, eşin hiç ondan bahsediyor muydu mahallenizde herkes birbirini tanıyıp mesajlaşır mı, kız uyduruyor diyesim geldi şimdi de.
Pek sanmıyorum abla bunun sonunda iyi bişey çıkmayacak sankiNe diyeyim bilemedim ablacıminşaallah buradaki kızcağız gibidir, gerçekten yaşanmış bir şey yoktur diye temennide bulunmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
Düğün için anneme gelmiştm ayda 1 kere gelirim görmeye. Yoksa tek kalmıyor anneleri babanneleri aynı apartmandaAnladım çok zor bir durum eliniz niye evde kualnız kalıyo işi gereği mi
Yarın söylücem indirsin konuşsun bakalım Aynı evde daha fazla belirsizlikle yaşayamamKız telefonuna konuşma kaydetmek için uygulama indirsin konuşmaları kaydedip size atsın
Temkinli davranıyor işini sağlama alıyo emin olsun dökülürbilemedim ya. yani eşiniz madem ara sıra arayıp dertleşelim, eve gel filan diyor. sizde evde değilsiniz, hazır kız yazmışken neden normal konuşsun ve konuşma bitsin.. eksik bir şeyler var gibi.
Çok saçma ki kızın numarası bende bile yoktu. Hem kızda numarası var hem eşimde. Belkide kızı erkek ismiyle kaydetti onuda bilmiyorumAynen kız abi demiş çünkü. İşin ilginç yanı konu sahibi komşu kızla hiç görüşüp konuşmuyor ama kocasında numarası var ve kocasıyla araşıp mesajlaşıyolar. Komşu kızın ailesi tutucu ama eş sanki dışarda yok gibi bununla taciz edip eve çağırabiliyor
Numarasının olması son derece saçma bende bile yoktu numarası. Kız böyle bişey de yapmış olabilir dediğin gibi ben kızada güvenmiyorumgörümcenin kız arkadaşı ve eve devamlı girip çıkan bir kız olduğu için numarasının olmasını garipsemedim aslında ben. bu arada kız arayıp, eş geri döndüyse hayırdır diye kendi aramalarını silip sadece eşin aramalarını da gösteriyor olabilir. ne eşe ne kıza yüzde yüz güvenemedim açıkçası, bir gariplik var ama çıkar kokusu diye düşünüyorum
Evet ıspat edemezse ben bi şekilde ortaya ÇIKARICAM. İkisininde canını yakıcam zaten her türlü o garanti. Bu haliyle bile masum değil ikiside.Kız şu saatten sonra size anlattığı herşeyi İspat etmek zorunda .iftira atıyorda olabilirr. o tarz insanlarda var çünki., çok mantiklı ve dikkatli hareket etmelisiniz.. Olaki size anlattıkları yalan ve iftira ise elinizden geleni ardınıza koymayın. Bu yazdıklarım eşiniz içinde geçerli bırakın inceldiği yerden kopsun.. Allah yar ve yardımcınız olsun..
Yok ben ikisini de sorguluyorum ikiside masum değilEe ne fark eder? Velev ki kötü niyetinden anlatıyor bu olay gerçekse kadının niyetinin hiç önemi yok. Şurda eşini değil de kadının niyetini sorgularsa konu sahibi ona da pes derim.
Benim öyle bi kocaya sahip çıkma gibi bi düşüncem yok zaten o bende bitti kanıt bulup defterini dürücemCidden konuda tartışılacak bu mu kaldı? Ben de kadınların eşlerinden ziyade diğer kadını kafaya takıp hırs haline getirmesine anlam veremiyorum mesela. Utanmasanız diğerine kaptırma sahip çık kocana diyeceksiniz.
Valla oluyor böyle mistik hanım. Gözümle görmesem inanmazdım. Ha dersen ki mutlu oldular mı? Koca bir hayır. Kız 17 yaşında kocaya varmış oldu. Adamın yaşı büyük, çoluklu çocuklu falan. Kendi daha çocuk, durum iğrençti. Hak ettiğini buldu aslında bir yandan da. Gördü evli barklı adamı sevmeyi. Birkaç sene sonra gördüm, bir çocuk yapmış. On yaş çökmüş falan. Öyle uzaktan evli adamla ilişki yaşamaya benzemiyor tabi evlilik. Artık "evdeki kadın" kendi olunca işler değişti tabi. Ne okul okuyabildi ne bir şey. Oturdu evinde, çocuk baktı.Oha artık. Bu ne biçim bir zihniyet. Hiç mi utanmamislar. Bugünkü konuları ve cevaplari hayretler içinde okuyorum. İnsanlar neler neler yapıyor böyle.
Kızın anlattıkları bende de oturmuyor. Kocanı istesem elinden de alırdım der gibi hareketler,konusmalar falan
Bu olay çok farklı ama ya. Bu kız taciz ettiğini iddia ettiği adamın kız kardeşi ile arkadaş olmuş, evine girmiş çıkmış. 9 yıl boyunca en ufak şikayeti yokken, neden şimdi hakikaten?Yok artık çok şaşırdım. " O saatte orda ne işi varmış?" tarzı yorumlar görüyorum hem de kadınlardan. Yok artık Ya... Iste kadınların korkmasinin belki hiç suçu yokken bile cekinmesinin nedenleri bu sorularda yatıyor.
Belki de kızın kaybedecek bir şeyi kalmadı.. Ay yoksa kız da mı hamile?Bu da olabilir tabi. Dedim ya, adam kıza karşı gebedir diye. Konu sahibi de yazmış birkaç kez, eşimin amacı aşk meşk değil, kızı kullanmak istemiş olabilir diye. Kıza böyle yanaşmıştır, baktı ki kız işin sonu yok, patlatmıştır bombayı.
Ama bir yandan da şu var, kızın ailesi sıkı diyor konu sahibi. Öyle kocamın yanına inemez her istediğinde, mesajlaşamaz vs. diye. Şimdi bu olay ortaya çıktığında, bu kızı ailesi ne yapar sizce? Adam kızı taciz etmiş bile olsa, yani diyelim ki kız masum, o nefes aldırmayan aile kızı mahveder. Kuyruk mu salladına kadar gider iş.
Kız kendini niye yaksın ki? Burası oturmuyor işte.
Acaba kızı o mu arıyor yoksa bir ilişkileri mi var ? Bana ilişkileri var ve kadını aradan çekmek istiyor gibi geldi.Ne alaka kızı araması zaten. Yani araması bile benim için aldattığına yeterli sebep
Yine formundasınBelki de kızın kaybedecek bir şeyi kalmadı.. Ay yoksa kız da mı hamile?
Aynen ben de bunu merak ediyorum. Bizim de komşularımız var. Eşim komşu hanımların doğru düzgün ismini bile bilmez...onu demiyorum hani anlaşmışsınız ya komşu kızıyla konuşturmak için eşini kız da aramış ne konuştular telefonda?
komşu kızı arayınca bir adam ne muhabbeti yapıyor komşu kızıyla onu soruyorum