Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Anladım çok zor bir durum eliniz niye evde kualnız kalıyo işi gereği mi

bilemedim ya. yani eşiniz madem ara sıra arayıp dertleşelim, eve gel filan diyor. sizde evde değilsiniz, hazır kız yazmışken neden normal konuşsun ve konuşma bitsin.. eksik bir şeyler var gibi.

bilemedim ya. yani eşiniz madem ara sıra arayıp dertleşelim, eve gel filan diyor. sizde evde değilsiniz, hazır kız yazmışken neden normal konuşsun ve konuşma bitsin.. eksik bir şeyler var gibi.
Aynen kız abi demiş çünkü. İşin ilginç yanı konu sahibi komşu kızla hiç görüşüp konuşmuyor ama kocasında numarası var ve kocasıyla araşıp mesajlaşıyolar. Komşu kızın ailesi tutucu ama eş sanki dışarda yok gibi bununla taciz edip eve çağırabiliyor

görümcenin kız arkadaşı ve eve devamlı girip çıkan bir kız olduğu için numarasının olmasını garipsemedim aslında ben. bu arada kız arayıp, eş geri döndüyse hayırdır diye kendi aramalarını silip sadece eşin aramalarını da gösteriyor olabilir. ne eşe ne kıza yüzde yüz güvenemedim açıkçası, bir gariplik var ama çıkar kokusu diye düşünüyorum

Kız şu saatten sonra size anlattığı herşeyi İspat etmek zorunda .iftira atıyorda olabilirr. o tarz insanlarda var çünki., çok mantiklı ve dikkatli hareket etmelisiniz.. Olaki size anlattıkları yalan ve iftira ise elinizden geleni ardınıza koymayın. Bu yazdıklarım eşiniz içinde geçerli bırakın inceldiği yerden kopsun.. Allah yar ve yardımcınız olsun..

İhtimalleri düşününce ;
1- Kız aile baskısı görüyormuş, yani belki de ailesine evli barklı adam bana mesaj atıyor, rahatsızlık duyuyorum dahi demeye çekiniyor olabılır..."Sen kuyruk sallamıssın" deyıp belkıde aıle baskısından korktugu ıcın bu mobınge karsılık "abi ayagı" cekıp hatta daha baska turlusu dusunulmesın dıye salaktan adama sankı arkadas gözüyle bakıp olayı kendınce nötrlestırmeye calısıyor...( Neden engelleyemıyor? Acaba engellersen sunu yaparım bılmemne dıe adam tehdıt mı edıyor desem? ) Ki kız korkuyorsa şimdi ne değişti de karısına bunu söyleyebılıyor?
(Her ne olursa olsun bir genc kız evlı barklı adamla sıkıldıkca yaz bana der mi? Bu mantığa aykırı madem kı korku varsa bunu dememelı ben bu tezımı cürütüyorum bu kızda sorunlu net diyorum...)

2- Bu karşılıklı danışıklı-dövüşük olabılır..Adam belkıde evlılıgı bıtırmek ıstıyor ama kendı soyleyecek cesaretı bulamıyor.Kızda ben hallederım deyıp atlıyor ve adam kendını bıle bıle ifşa ediyor..

3-Bir ilişki var ve adam sürekli yıllardır yalanlarla kızı kandırıyor ve üstüne eşi tekrar hamile kalınca kızında tepesi atıyor ve madem öyle deyip patlatıyor...Ee mesajlarda abi yazıyor diyecek beyin ? Ama o karısına gönderılen mesajlar..Peki karısının görmediği mesajlarda da abi diye hitap ediliyor mu acaba? Belki de bir tuzak kurdu kız abili mesajlarla?

4- Evli bir adam herne olursa olsun davranıslarıyla dahi olsa burda evlilik SADAKATİNE zarar vermiş....o haklı bu haksızı geçiyorum sonuç bu adam sizi haketmiyor...

Kız masumdur kacıyormus falan geçiyorum her ne olursa olsun sen abi dediğin adamla sıkıldıkca yaz zart zurt olayına gırebılecek bır samımıyete gıremezsın..Girmemeliydin...Kızın savunulacak hıcbır tarafını bulamıyorum...(Beyın amelıyatının da psikiyatrılık bır duruma neden olup olmadıgını bılmıyorum...Velevkı oluyorsa da eş denilen şahıs, macera aramaya calısmamalıydı ya da hastaysa ya da farklı bır durum soz konusu varsada karsı tarafı kullanma nıyetıne girmemelıydı...( Yazmıs ve aramıs demıssınız ona ıstınaden dıyorum)

Allah yardımcınız olsun...Sabırla ve dingin duruşunuzla ne kadar güçlü bir kadın oldugunuzu hissediyorum...Allah'ım yolunuzu açık etsin ...Ayağınıza hayat boyu taş değmesin...

Son düzenleme:
9 yıldır ses etmiyorsa kadın, tahminimce şimdi aranızın bozulmasını istiyor. Iyi niyetinden anlattığını düşünmüyorum. 9 sene neyi beklemiş
Ee ne fark eder? Velev ki kötü niyetinden anlatıyor bu olay gerçekse kadının niyetinin hiç önemi yok. Şurda eşini değil de kadının niyetini sorgularsa konu sahibi ona da pes derim.

Cidden konuda tartışılacak bu mu kaldı? Ben de kadınların eşlerinden ziyade diğer kadını kafaya takıp hırs haline getirmesine anlam veremiyorum mesela. Utanmasanız diğerine kaptırma sahip çık kocana diyeceksiniz.

Bence bunlar daha öncede mesajlaşıyodu kız bana foto atacağı için abi ayağı çekti. Rahat ol ağzından laf almak için rahat konuş itiraf etsin yeterki dedim tamam o zaman dedi hiç çekinmeden. Eşim deli diye bahseder hep. Evlenemedi kızıştı evde falan diye pisleşirdi kızardım sanane diye güler geçerdi ama düşündükçe her lafında bi anlam yüklemem gerekiyormş. Kafa yapısı gerçekten midemi bulandırıyor
Ne diyeyim bilemedim ablacım inşaallah buradaki kızcağız gibidir, gerçekten yaşanmış bir şey yoktur diye temennide bulunmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
Pek sanmıyorum abla bunun sonunda iyi bişey çıkmayacak sanki
Anladım çok zor bir durum eliniz niye evde kualnız kalıyo işi gereği mi
Düğün için anneme gelmiştm ayda 1 kere gelirim görmeye. Yoksa tek kalmıyor anneleri babanneleri aynı apartmanda
Kız telefonuna konuşma kaydetmek için uygulama indirsin konuşmaları kaydedip size atsın
Yarın söylücem indirsin konuşsun bakalım Aynı evde daha fazla belirsizlikle yaşayamam
Temkinli davranıyor işini sağlama alıyo emin olsun dökülür
Çok saçma ki kızın numarası bende bile yoktu. Hem kızda numarası var hem eşimde. Belkide kızı erkek ismiyle kaydetti onuda bilmiyorum
Numarasının olması son derece saçma bende bile yoktu numarası. Kız böyle bişey de yapmış olabilir dediğin gibi ben kızada güvenmiyorum
Evet ıspat edemezse ben bi şekilde ortaya ÇIKARICAM. İkisininde canını yakıcam zaten her türlü o garanti. Bu haliyle bile masum değil ikiside.
Ee ne fark eder? Velev ki kötü niyetinden anlatıyor bu olay gerçekse kadının niyetinin hiç önemi yok. Şurda eşini değil de kadının niyetini sorgularsa konu sahibi ona da pes derim.
Yok ben ikisini de sorguluyorum ikiside masum değil
Benim öyle bi kocaya sahip çıkma gibi bi düşüncem yok zaten o bende bitti kanıt bulup defterini dürücem

Telefona istediğimiz numarayı istediğimiz isimle yükleyip bak beni şu arıyor diyemez miyiz? Hatta internette programlar var whatsup konuşması üretebiliyorsun hayali. Bence o kızla iletişim kurmayın. Eşinizi ve telefonunu takip edin

Valla oluyor böyle mistik hanım. Gözümle görmesem inanmazdım. Ha dersen ki mutlu oldular mı? Koca bir hayır. Kız 17 yaşında kocaya varmış oldu. Adamın yaşı büyük, çoluklu çocuklu falan. Kendi daha çocuk, durum iğrençti. Hak ettiğini buldu aslında bir yandan da. Gördü evli barklı adamı sevmeyi. Birkaç sene sonra gördüm, bir çocuk yapmış. On yaş çökmüş falan. Öyle uzaktan evli adamla ilişki yaşamaya benzemiyor tabi evlilik. Artık "evdeki kadın" kendi olunca işler değişti tabi. Ne okul okuyabildi ne bir şey. Oturdu evinde, çocuk baktı.
Bu konudaki kız da gözünü bu adamda açtı büyük ihtimal. Dünyayı ondan ibaret sanıyor. İki gözünü açsa, konu sahibinin eşinden iyileri olduğunu görecekti muhtemelen. Ama kolayı seçmiş tabi. İlk ilgi gösterene yapışmış. Ve her zaman ilk görülen en berbatı oluyor, tecrübeyle sabit.

gerçekten çok ilginç ya hemen kızı taşlamaya başlamışsınız
9 yıl korkusundan aile çevre baskısından susmuş olabilir mi
ömrü boyunca ses çıkaramayan içinde bu yarayla ölüp giden hatta intihar eden mağdurlar yok sanki bu ülkede
artık canına tak etmiş olabilir mi mesela
belki de ameliyat oldu hayata bağlandı
sağlık problemlerinden sonra s....mişim dünyayı psikolojisi olabiliyor eeeh yeter be demiş olabilir mi
eğer hastalığı yüzünden uydurmuyorsa sevgililerse tutar konuşma mesajlaşma foto atar direk bunlarla neden uğraşsın
daha biz kadınlar bir kadına inanmadan acabaya düşersek sonra mahkemelerden çıkan kararlara neden şaşıyoruz
onlar da diyordur kesin gözü vardır aşıktır sevgilidir diye
bu konuda hem adamdan hem kendimizden midem bulandı
tek masum kızla konu sahibi heralde

Kızın 9 yıl susup, simdi siz hamile iken söylemeye cesaret etmesi ilginç. Eşinizden böyle birşey bekler miydiniz ?

Bu olay çok farklı ama ya. Bu kız taciz ettiğini iddia ettiği adamın kız kardeşi ile arkadaş olmuş, evine girmiş çıkmış. 9 yıl boyunca en ufak şikayeti yokken, neden şimdi hakikaten?

Belki de kızın kaybedecek bir şeyi kalmadı.. Ay yoksa kız da mı hamile?

Bir birhtimal daha var
Sizi manipule edip psikolojinizi bozup hakli iken haksiz duruma dusurup gitmenizi istemesi geri donus yollarinizi tamamen kapatmakta olabilir
Hani iftira atti esim deyip kocaniz tamamen cocuklari ustunuze atip yeni bir hayatta kurmak olabilir
Gorumceniz ile samimi ise ve oncesinde bir sorun yasadiysaniz sizi boyle proveke de edebilirler

Aynen ben de bunu merak ediyorum. Bizim de komşularımız var. Eşim komşu hanımların doğru düzgün ismini bile bilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…