Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

gerçekten çok ilginç ya hemen kızı taşlamaya başlamışsınız
9 yıl korkusundan aile çevre baskısından susmuş olabilir mi
ömrü boyunca ses çıkaramayan içinde bu yarayla ölüp giden hatta intihar eden mağdurlar yok sanki bu ülkede
artık canına tak etmiş olabilir mi mesela
belki de ameliyat oldu hayata bağlandı
sağlık problemlerinden sonra s....mişim dünyayı psikolojisi olabiliyor eeeh yeter be demiş olabilir mi
eğer hastalığı yüzünden uydurmuyorsa sevgililerse tutar konuşma mesajlaşma foto atar direk bunlarla neden uğraşsın
daha biz kadınlar bir kadına inanmadan acabaya düşersek sonra mahkemelerden çıkan kararlara neden şaşıyoruz
onlar da diyordur kesin gözü vardır aşıktır sevgilidir diye
bu konuda hem adamdan hem kendimizden midem bulandı
tek masum kızla konu sahibi heralde
Dediginiz gibi yillarca taciz ediyorsa neden adamin kardesinin evine girip cikiyor.hemde ordayken tacizde bulunmus guya.benim aklim almadi bana zarar verecegini bildigim ortama girmezdim

Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.

kıyamet alameti bunlar ... komşunuzun kızı Güzin abla mı? Ben olsam tüm delilleri toplar sonra Esra Erol'a gider orada bedavaya sağlam bir nafaka ile herifi boşardım. Tabi adam suçlu ise ama ben adamın masum olduğuna inanıyorum.

Son düzenleme:
Komşu kızının numarası niye var ki baştan fiyasko. Ama yeterli şeyleri görmeden emin olmadan boşanmaya kalkmayın. Bunlarda gayet can sıkıcı şeyler farkındayım. Ama emin olmadan yapmayın.

Bugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.

bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.

Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.

Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen 😔
İyice araştırın lütfen. Eğer gerçekse bu duruma katlanmayın nolur

ben kızın yalan soyledıgını dusunmuyorum baskasına da bu konuda bılgı vermıs ve rahatsız oldugu ıcın acıkca sıze soylemek zorunda kalmıs boyle bırseyı dırekt ınsanın esıne soylemek cok zor ıftıra atıyorsun deyıp ortalıgı ayaga kaldırsanız o zarar gorecektır bunu goze almıs

sız hıc bırsey olmamıs gıbı davranın sımdılık
esınızı gozlemleyın dıkkat kesılın suphe veya bırsey gordugunuz duydugunuz an kesınlık kazanır

bu arada yakaladıgınızda bosanmayacaksanız kurcalamayın gozunuzu sevım burada goruyorum kadınlar kurcalıyor neden yaptın dıye soruyor adamın komık bahanelerıne ınanıp devam edıyor bu daha rezıl durum.

kıyamet alameti bunlar ... komşunuzun kızı Güzin abla mı? Ben olsam tüm delilleri toplar sonra Esra Erol'a gider orada bedavaya sağlam bir nafaka ile herifi boşardım. Tabi adam suçlu ise ama ben adamın masum olduğuna inanıyorum.
sıte sahıbı geyıkvarı yorum yazarsa uyeler napsın
bıraz cıddıyet lutfen :halay:

Bilmiyorum anlam veremedm neden 9 sene bekledn dedim beni yanlış anlarsn diye korktm ama artk dayanamıyorum dedi. Şimdilik beklicem kızdan kanıt istedim kanıt toplamadan konuyu açmam
Madem 9 yıldır var bu durum, kız rahatsız. Neden eşinizin olduğu ortamlara girmeye devam etmiş, telefonunu engellememiş. Komşu kızının eşinizle zaruri görüşme hali yok ki istese çok rahat rest çeker.
Sizi ekarte etmeye çalışıyor bence ilişkileri var. Kız da masum değil kocanız gibi.
Telefon dökümlerine ulaşmaya çalışın, online işlemlerden en çok hangi numara ile görüşmüş ayrıntılı oluyor.

Ben kizin yerinde olsam sizden korkar ve asla anlatamazdim. 9 sene surmesine de izin vermezdim. Ailemi tasinmaya ikna edemiyorsam üniversite kazanir giderdim. Hayatimi o sehirde kurardim. Numarami değiştirirdim. Eve geldikce karsilasirsak selam bile vermezdim vs vs.

Bu sebeple kizi samimi bulmadim. Aradan çekilmenizi istiyor gibi geldi bana. Rahatsizlik duyan çözüm üretmez mi? 9 sene poposunun uzerine oturup bekler mi? Annesine bile anlatmaz mi durumu?

Bugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.

bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.

Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.

Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen 😔
Kız dediğin küçük mü kac yasında? Bence de yalan soylemıyordur. Cok kotu bir durum ya elin ayagın titremiştir😔
Kıza iyi demissin bence telefonunu koysun cebine ses kayıt acsın bakalım neler konuscak esın

Ben kizin yerinde olsam sizden korkar ve asla anlatamazdim. 9 sene surmesine de izin vermezdim. Ailemi tasinmaya ikna edemiyorsam üniversite kazanir giderdim. Hayatimi o sehirde kurardim. Numarami değiştirirdim. Eve geldikce karsilasirsak selam bile vermezdim vs vs.

Bu sebeple kizi samimi bulmadim. Aradan çekilmenizi istiyor gibi geldi bana. Rahatsizlik duyan çözüm üretmez mi? 9 sene poposunun uzerine oturup bekler mi? Annesine bile anlatmaz mi durumu?
Kücüktür belki korkmustur. Belki neyin ne oldugunu simdi anlayabiliyordur. Yine sacma bir yerden bakıyor mağdur olanı değil, mağdur edeni savunuyorsunuz. Kadın kadının en büyük dusmanı gercekten😔😔😔😔

yazıklar olsun yaa :KK43: bu ne perhis bune lahana turşusu. bunu kızın gelip söylemesi bile saçma ya kendine yer yapıyor aranızı bozarak olmamış şeyi oldu gibi anlatıyor. yada oldu ve sizi gerçekten düşündügü için gelip uyarıyor.

konu şaka gibi ama ? yahu ne yapacaksın bu sorulur mu? elinde en ufak bir delil var ise bunu belgeleyip adamı boşayacaksın? Ne yapayım diye sorulur mu Allah aşkına ?
e normalde tabıkı sorulmaz ama bu sıtede en ıyı sız bılırsınız kı mılyon kere aldatılmasına ragmen , randevu mesajlarını yakalamasına ragmen ''esıme sordum aslında arkadası mesajlasmıs'' deyıp evlılıgıne devam eden zıbılyon tane maalesef kı hemcınslerımız var .

var yanı boyle ınsanlar

Çok bıçak sırtı bir durum.
Ama eşinin de kızı araması saçma.
Düşünüyorum eşim üst komşunun kızını niye arasın, arada bir olsa bile.
Aralarında bir şey olmasa bile kabul edebileceğim bir durum degil.
Ben diyelim bekarım ve üst komşumun evli barklı adamıyla konusuyorum, eee sebeb ?

e normalde tabıkı sorulmaz ama bu sıtede en ıyı sız bılırsınız kı mılyon kere aldatılmasına ragmen , randevu mesajlarını yakalamasına ragmen ''esıme sordum aslında arkadası mesajlasmıs'' deyıp evlılıgıne devam eden zıbılyon tane maalesef kı hemcınslerımız var .

var yanı boyle ınsanlar

tamamda işte yapması gerekeni sorması lazım ama olayı sorguluyor işin kötü tarafı hala olayın gerçekliğine inanmıyor.

Kücüktür belki korkmustur. Belki neyin ne oldugunu simdi anlayabiliyordur. Yine sacma bir yerden bakıyor mağdur olanı değil, mağdur edeni savunuyorsunuz. Kadın kadının en büyük dusmanı gercekten😔😔😔😔
Konu sahibinden 2 yaş küçükmüş ve 9 yıldır arıyor demiş. Bekarken de elle taciz ediyordu beni demiş

X