- 22 Kasım 2010
- 11.045
- 19.329
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
daha konuyu okur okumaz bunu düşündüm ben de. 9 yıl boyunca eşinin kızı taciz ediyor olma ihtimali yok bence. bunlar sevgiliydi, senin hamile kalmanla her şey patlak verdi. sen görürsün ifşa edeceğim demiştir kız eşine. eşin de bunun bilincinde olduğu için hiç açık vermiyor telde konuşurken. yalnız kızla eşin aranda senin de bilgin dahilinde olan nasıl bir ilişki var konu sahibi? birbirlerine böyle rahatça telefon edebiliyorlar mı? hiç mi şüphe uyandıracak bir durum görmedin yıllardır? bu arada komşu kadının cevabı da olaya bulaşmamak için gayet politik. onlar da biliyordur bu ilişkiyi, duymuşlardır en azından şahit olmasalar da. araştırman için kızın yalan söylemediğini, ama gözleriyle görmedikleri için de eşinin yanlışını görmediğini söylemiştir kadın. Kıza da güvenme sana yardımcı olacak vs diye. eşinden zılgıtı yiyince o da sus pus olur.Bence hamile olması son nokta. Şimdi evli biriyle birliktesin ve adam ayrılacağım diyor. Bir bakıyorsun 2. çocuğa hamile kadın. E hani her şey bitmişti yanına bile yatmıyordun. Peki bu çocuk nasıl oldu? diye düşünüp adamı ifşa etti
Üstelik bu durumu başkasıyla paylaşmış kız.Nolur tartış
Komsu kizi küçük yavrucak bir sey degil. Uyeden 2 yaş küçük. Kim ne derse desin bu durumu karısına anlatmasi saçmalik.
Hani kadin kadinin düşmanı ya, "kocami sen ayartmışsındır aşifte" ye kadar giderdi konu.
Kiz kurtulmak istiyorsa kendi menfaatini düşünen birine açılabilirdi. Anne gibi.
Annesi destek olmuyorsa baska bir sehre okumaya gidebilirdi.
9 sene boyunca susup kadina anlatarak ne gibi bir çözüm umuyor?
Kandirilmana razi olmadim diyebilir. Üye boşanır.
Tamam, e adam bu durumda daha da bos kalmayacak mi?
Ev boş kalmayacak mi?
Dairenin onunden tek basina gecmeye korkmayacak mi kiz?
Ya birden boş eve çekilirse ne olacak?
Kime ispat edecek tecavüz oldugunu?
Kim inanacak?
Daha caresiz kalacak.
E o zaman onunla evlenirdi niye sizle evlensinki. Kız iftira atıyor olabilir iyice emin olun.9 yıldır ben evliyim. Bende öncede yapıyomş. Neden böyle bişey yaptığını anlamadm gerçekten hiçtw beklemezdim
Bu konu neden bana bildirim olarak geldi merak ediyorum..
Soralım o haldebana da bildirim olarak geldi enteresan
ama neyse çok enteresanmış durum gerçekten.
Konuyu takip edemedim. Üyeden baska kime anlatmis?Üstelik bu durumu başkasıyla paylaşmış kız.
Olabilir.
Kıza vaatleri vardıysa eger artık aralarında ciddi çatışma çıkmış demektir.
Kızda bunları düşünecek akıl yok belli. Safın teki.Nolur tartış
Komsu kizi küçük yavrucak bir sey degil. Uyeden 2 yaş küçük. Kim ne derse desin bu durumu karısına anlatmasi saçmalik.
Hani kadin kadinin düşmanı ya, "kocami sen ayartmışsındır aşifte" ye kadar giderdi konu.
Kiz kurtulmak istiyorsa kendi menfaatini düşünen birine açılabilirdi. Anne gibi.
Annesi destek olmuyorsa baska bir sehre okumaya gidebilirdi.
9 sene boyunca susup kadina anlatarak ne gibi bir çözüm umuyor?
Kandirilmana razi olmadim diyebilir. Üye boşanır.
Tamam, e adam bu durumda daha da bos kalmayacak mi?
Ev boş kalmayacak mi?
Dairenin onunden tek basina gecmeye korkmayacak mi kiz?
Ya birden boş eve çekilirse ne olacak?
Kime ispat edecek tecavüz oldugunu?
Kim inanacak?
Daha caresiz kalacak.
Konuyu takip edemedim. Üyeden baska kime anlatmis?
Olabilir, aklıma gelen direkt o. Şimdi, konu sahibi 2.ye hamile kalmış, kız da '' Tamaaam, bu adamın karıyı boşayacağı yok, beni zaten şu saatten sonra kimse almaz, benim harekete geçmem lazım. " diye de düşünmüş olabilir.Acaba kız hamile mi demek istiyorsun.
Baska bi komsuya anlatmis sora bu kız üyeye mesaj atinca oda cok güvendiği o komsu ablaya sormus ne gariptir ki üye de kızda o komşuya anlatiyor yani ortada cok acayip bi komşuluk varKonuyu takip edemedim. Üyeden baska kime anlatmis?
Evet başka bir komşusuna.Konuyu takip edemedim. Üyeden baska kime anlatmis?
Kadın kadının en büyük düşmanı değil ama şöyle bir gerçek var kadınlarda masum değil!!! Kocalar aldatırken diğer erkeklerle mi aldatıyor?Kücüktür belki korkmustur. Belki neyin ne oldugunu simdi anlayabiliyordur. Yine sacma bir yerden bakıyor mağdur olanı değil, mağdur edeni savunuyorsunuz. Kadın kadının en büyük dusmanı gercekten
Nerden biliyorsun belki kız kendi kendini başka telefonfandan gizli den arıyordur. Ben bu isten bi gıcıklandım. O kız bana hiç ınanılır ve güvenilir gelmedi. Bunu ortaya çıkarmanın çok yolu var yok değil. Kız yaninizdayken eşinizi arayabilirsiniz hoparlörden dinleyebilirsiniz sizde bi buluşma teklif etsin. Bakalım eşinin tepkisi ne olacak.Arıyormş demekki arama kayıtlarını attı kız. Gizli numaradan arıyomş açmıyor diye bide
Bencede benim şuan amacım delil toplayıp avukata gitmek
Keşke,
Malesef ki
Eşimin aldattığına inandm şuan inşallah kızın yalanıdır
Boşanma olacak benimde delil topluyorum
Ne kadar kurnaz kız. yediği haltta masum görülmek için gidip başkasına dertleniyor. Böylece bütün suç adama atılacak.Üstelik bu durumu başkasıyla paylaşmış kız.
Ne kadar kurnaz kız. yediği haltta masum görülmek için gidip başkasına dertleniyor. Böylece bütün suç adama atılacak.