Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

daha konuyu okur okumaz bunu düşündüm ben de. 9 yıl boyunca eşinin kızı taciz ediyor olma ihtimali yok bence. bunlar sevgiliydi, senin hamile kalmanla her şey patlak verdi. sen görürsün ifşa edeceğim demiştir kız eşine. eşin de bunun bilincinde olduğu için hiç açık vermiyor telde konuşurken. yalnız kızla eşin aranda senin de bilgin dahilinde olan nasıl bir ilişki var konu sahibi? birbirlerine böyle rahatça telefon edebiliyorlar mı? hiç mi şüphe uyandıracak bir durum görmedin yıllardır? bu arada komşu kadının cevabı da olaya bulaşmamak için gayet politik. onlar da biliyordur bu ilişkiyi, duymuşlardır en azından şahit olmasalar da. araştırman için kızın yalan söylemediğini, ama gözleriyle görmedikleri için de eşinin yanlışını görmediğini söylemiştir kadın. Kıza da güvenme sana yardımcı olacak vs diye. eşinden zılgıtı yiyince o da sus pus olur.

Üstelik bu durumu başkasıyla paylaşmış kız.

Olabilir.
Kıza vaatleri vardıysa eger artık aralarında ciddi çatışma çıkmış demektir.

diğer türlüsü çok saçma.
yani kızın cidden anormal olması lazım 9 sene tacize boyun eğmesi için. en pasif insan bile onca zaman dayanmaz.
kız adama da göz dağı veriyor bu şekilde bence.

Kızda bunları düşünecek akıl yok belli. Safın teki.
Biraz aklı olsa uzak dururdu. Evi ayrı yurdu ayrı. Kendini koruyabilirdi.
Yada hadi diyelim kız şeytan. Kızın ne oldugunun onemi yok. Bunların hepsini yapan adam. Adam kansız. O adam bugun bu kıza yapmasa baska kıza yapar. Yine yapar. Kisiler değşir durum degismez.
Bu kadının adamı hayatından def etmesi lzım. Ama hamılelık mı varmıs neymiş… o zaman işler daha arap sacına dönüyor.

Acaba kız hamile mi demek istiyorsun.
Olabilir, aklıma gelen direkt o. Şimdi, konu sahibi 2.ye hamile kalmış, kız da '' Tamaaam, bu adamın karıyı boşayacağı yok, beni zaten şu saatten sonra kimse almaz, benim harekete geçmem lazım. " diye de düşünmüş olabilir.

Bu konşunun kızı herşeyi tek tek anlatmayı bilmiş sana söylemeyi akıl etmişte
Arama kayıtlarının ekran görüntüsünü almamışmı mesela?
Ben böyle bi durumda ne karşı taraftan nede eşimden çekinmez korkmazdım..
İkisini eve çağırır açık açık sorardım..
Akla kara ortaya cıkardı..
Eşimde yapmamışsa, bana tutupta onamı inandın die sorgulayamazdı..
İnanmadm yüzleştirdim bak bu kız senin içib bnları bunları anlattı
Hatta bana değil herkese anlatmş die..
Bence herşeyi açık açık sormak içimin kemirmesinden daha iyidir...
Delile gelince zaten eşiniz aramşsa mahkeme yoluyla tüm ses kayıtları ortaya cıkarılıor

Kücüktür belki korkmustur. Belki neyin ne oldugunu simdi anlayabiliyordur. Yine sacma bir yerden bakıyor mağdur olanı değil, mağdur edeni savunuyorsunuz. Kadın kadının en büyük dusmanı gercekten
Kadın kadının en büyük düşmanı değil ama şöyle bir gerçek var kadınlarda masum değil!!! Kocalar aldatırken diğer erkeklerle mi aldatıyor?

Nerden biliyorsun belki kız kendi kendini başka telefonfandan gizli den arıyordur. Ben bu isten bi gıcıklandım. O kız bana hiç ınanılır ve güvenilir gelmedi. Bunu ortaya çıkarmanın çok yolu var yok değil. Kız yaninizdayken eşinizi arayabilirsiniz hoparlörden dinleyebilirsiniz sizde bi buluşma teklif etsin. Bakalım eşinin tepkisi ne olacak.

Birde artik o güvendiğin komsuna da artık güvenme madem boyle birseyden haberi var sana niye söylememiş kulağıma bisiler geldi diyipde kiz o aksam eşin yokken zor olmuyor mu diye mesaj atarken kendini ifşa etmemeye calisiyor nie yazmamis sen bana nie mesaj atiyosun nie ariyosun evli coluk cocuk sahibisin nie demiyor da abicim abicim diye takiliyor çünkü sana kanit atcak ama ayni zmanda mağduru oynayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…