Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ya çok kötü gerçekten.
Masumane olsa bile niye arıyor eşi de ayrı manyak.
Amacı kızı kullanmak sanırım ama çok iğrenç ya
İşte 9 yıl bu kızı kullanmak için peşinden koşan adam başkalarıyla da yapmıştır diye düşünüyorum. Saplantılı bir aşık olsa ne yapar ne eder kızı ayarlardı.
Ama benim görüşüm bunar sevgili ve kız artık yeter dediği noktada adamı ifşa etti

Siz yine de iyice araştırınız, fazla stres yapmayın bebeğe zarar, cinayet soruşturmalarında bile kesin katil dediğimiz adam masum çıkabiliyor bu işte bir bit yeniği var gibi geldi bana. Kimse 9 sene boyunca saklamaz sakladı diyelim neden 9 senenin sonunda söyleme gereği duysun ki? Önceki yorumda da belirtilen üzerine neden 9 sene gelmeye devam etsin? eşinizin telefonunda şifre var mı? arama kayıtları duruyor mu onda da?

İşte 9 yıl bu kızı kullanmak için peşinden koşan adam başkalarıyla da yapmıştır diye düşünüyorum. Saplantılı bir aşık olsa ne yapar ne eder kızı ayarlardı.
Ama benim görüşüm bunar sevgili ve kız artık yeter dediği noktada adamı ifşa etti
Kız neden yeter demiş olabilir acaba ?
Kıza yanlış bir hareketi mi dokundu ?
Ya da konu sahibesinin hamile olması artık onun son noktası mıydı ?

Bugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.

Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.
bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.

Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.

Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen 😔
Eşiniz çok uyanık davranıyor dış dünyaya yani bir yanlışı yokmuş gibi göstermiş insanların da dediği gibi. Böyle dikkatleri üzerine çekmemeye çalışıyor 2kişi de söylemiş onlar neden uydursun böyle bir şeyi senin kötülüğünü isteyen insanlar mı ? Bence ilk olarak eşini al karşına konuş kafanda soru işaretleri varsa aramaları göster

Kız neden yeter demiş olabilir acaba ?
Kıza yanlış bir hareketi mi dokundu ?
Ya da konu sahibesinin hamile olması artık onun son noktası mıydı ?
Bence hamile olması son nokta. Şimdi evli biriyle birliktesin ve adam ayrılacağım diyor. Bir bakıyorsun 2. çocuğa hamile kadın. E hani her şey bitmişti yanına bile yatmıyordun. Peki bu çocuk nasıl oldu? diye düşünüp adamı ifşa etti

Bu olay çok farklı ama ya. Bu kız taciz ettiğini iddia ettiği adamın kız kardeşi ile arkadaş olmuş, evine girmiş çıkmış. 9 yıl boyunca en ufak şikayeti yokken, neden şimdi hakikaten?
Taş olsa çatlardı bunca sene kimse susmaz diyorum. Ve evli barklı bir adama kimse böylesine büyük bir iftira atamaz buna cesaret edemez . Ben komşu kızına da konu sahibinin eşine de masum gözüyle bakmıyorum bir bok yenmişse bu asla tek taraflı değildir .Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum.

Bence hamile olması son nokta. Şimdi evli biriyle birliktesin ve adam ayrılacağım diyor. Bir bakıyorsun 2. çocuğa hamile kadın. E hani her şey bitmişti yanına bile yatmıyordun. Peki bu çocuk nasıl oldu? diye düşünüp adamı ifşa etti
Ulan hakikaten çok kötü.
Eger 9 yıldır cinsel manada kıza yaklaşıp eşiyle de mutlu aile senaryosu çizdiyse kız artık bütün kaosu göze almış demektir.

1- Ben taciz edilsem asla yıllarca susup o şahısla aynı ortamlara girmem. Sadece ben değil herkes yapardı bunu. Çünkü mide de kafa da kaldırmaz ötesini.
2- Beni rahatsız eden birini kim olursa olsun engeller iletişim yolunu kapatırım.
3- Karısına şikayet etmek en son aklıma gelen olur. (Beni yanlış anlayabilir çünkü, öncelikle kanıtım olmalı)
4- Beni yıllar önce elle taciz eden birinin rehberimde değil numarası kayıtlı, ulaşacak bir yolu dahi olmazdı. Hepsini kapatırdım.
5- Aileden biri olsa kız yine anlarım mecbur vs. diye ama oda yok eee o zaman ne oluyor 9 yıldır nasıl bu sapkın adam hala ulaşabiliyor ona ?

Neyse ya ben birşey demiyorum artık.

Konu sahibi kk da konu açıyorsa birde bu insta capsleri vari başlığı atıyorsa bu adamın ilk vukuatı da değil bence. Son da olmayacak. Boşayacaksan kurcala yok beceremeyeceksen de kurcalama. 😁

Bugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.

Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.
bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.

Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.

Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen 😔
Bunun gerçektenşaka olmasını çok isterim. Kızın var ve hamilesin.😖 lütfen iyi araştır artık insanlara hiçbir konuda güven olmuyor hergün programlarda neler görüyoruz okuyoruz. Sakin kal ve öfke ile hareket etme bence. Çok iyi araştırıp bunu gerçekten yaptığından emin ol kendi gözlerin ile gör. Bana mesaj yazıyor diyor ya. Işte onları işte kızdan madem sana söylediyse kocanın yazdıkları duruyor olmalı.

İlk mesajı okudum 25 sayfa olmuş gelişme oldu mu bilmiyorum ama konu eksik bayağı eksik.

Bir kere eşin apartmandaki komşu kızıyla havadan sudan mesajlaşması bile garip ne alaka ya?

Kız neden ilk evlendiğinizde söylememiş de 2.ye hamile kalmanı beklemiş ki? Hamileyken niye söylüyor üzül de bir şey olsun diye mi?

Hepsini geçtm konu sahibi aşırı soğuk kanlı anlatıyor. Yapsın da apartmandaki kızla niye yapıyor gibi.

Çok ilginçli geldi.

Tartısacak değilim. Bu lafla daha cok karşılaşırsın sen bu kafayla.
Nolur tartış🙄

Komsu kizi küçük yavrucak bir sey degil. Uyeden 2 yaş küçük. Kim ne derse desin bu durumu karısına anlatmasi saçmalik.

Hani kadin kadinin düşmanı ya, "kocami sen ayartmışsındır aşifte" ye kadar giderdi konu.

Kiz kurtulmak istiyorsa kendi menfaatini düşünen birine açılabilirdi. Anne gibi.

Annesi destek olmuyorsa baska bir sehre okumaya gidebilirdi.

9 sene boyunca susup kadina anlatarak ne gibi bir çözüm umuyor?

Kandirilmana razi olmadim diyebilir. Üye boşanır.

Tamam, e adam bu durumda daha da bos kalmayacak mi?

Ev boş kalmayacak mi?

Dairenin onunden tek basina gecmeye korkmayacak mi kiz?

Ya birden boş eve çekilirse ne olacak?

Kime ispat edecek tecavüz oldugunu?

Kim inanacak?

Daha caresiz kalacak.

Ay katip aklıma takılan kız bunu konu sahibesinw nasıl itiraf etti ya.
Bildigin kaos.
Ailesi duyacak ve konu sahibesi zaten bunlar dogru ise ikinizi de rezil edecek.
Önceden ailesinden korkmuş kız, şimdi ne değişti mesela? Nerden geldi bu cesaret? Benim aklıma kötü kötü şeyler geliyor.

Ya düşünüyorum beni taciz eden bir adamın değil telefonu apartmanda onu görmeyeyim diye köşe bucak saklanarak dışarı çıkarım.
Neden benimle dertleşmesine izin vereyim ki ?
Hem beni taciz edecek, hem de bana ulaşabilecek, ayıp konuşacak.
Yok ya !
Konu sahibesi ikisi de masum degil.
Kız ifşayı göze almış.
Belli ki kendince sizin hamile olmanızı yediremedi.
Adam artık ona ne türlü vaatler ve yalanlar söylediyse, hiç birinin gerçek olmadığını tekrar gördü ve harekete geçti.
Ama çok korkusuzca bunu yapması da hayret verici.
Ailesi duyacak sonuçta.

X