- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Moon bana cevap yazmıştı. aşık olduğunu düşünmüyorum onu kullanıyor amacı o yazmış. Bunu bu kadar kolay söylüyor sa demek ki eşinin sadakatsizliği var.
İşte 9 yıl bu kızı kullanmak için peşinden koşan adam başkalarıyla da yapmıştır diye düşünüyorum. Saplantılı bir aşık olsa ne yapar ne eder kızı ayarlardı.Ya çok kötü gerçekten.
Masumane olsa bile niye arıyor eşi de ayrı manyak.
Amacı kızı kullanmak sanırım ama çok iğrenç ya
Kız neden yeter demiş olabilir acaba ?İşte 9 yıl bu kızı kullanmak için peşinden koşan adam başkalarıyla da yapmıştır diye düşünüyorum. Saplantılı bir aşık olsa ne yapar ne eder kızı ayarlardı.
Ama benim görüşüm bunar sevgili ve kız artık yeter dediği noktada adamı ifşa etti
Eşiniz çok uyanık davranıyor dış dünyaya yani bir yanlışı yokmuş gibi göstermiş insanların da dediği gibi. Böyle dikkatleri üzerine çekmemeye çalışıyor 2kişi de söylemiş onlar neden uydursun böyle bir şeyi senin kötülüğünü isteyen insanlar mı ? Bence ilk olarak eşini al karşına konuş kafanda soru işaretleri varsa aramaları gösterBugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.
Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.
bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.
Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.
Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen
Kız neden yeter demiş olabilir acaba ?
Kıza yanlış bir hareketi mi dokundu ?
Ya da konu sahibesinin hamile olması artık onun son noktası mıydı ?
Bence hamile olması son nokta. Şimdi evli biriyle birliktesin ve adam ayrılacağım diyor. Bir bakıyorsun 2. çocuğa hamile kadın. E hani her şey bitmişti yanına bile yatmıyordun. Peki bu çocuk nasıl oldu? diye düşünüp adamı ifşa ettiKız neden yeter demiş olabilir acaba ?
Kıza yanlış bir hareketi mi dokundu ?
Ya da konu sahibesinin hamile olması artık onun son noktası mıydı ?
Olabilir.belki de kıza evlendik ama beraber olmuyoruz diyordu. kadın hamile kalınca kıza tak etti.
Taş olsa çatlardı bunca sene kimse susmaz diyorum. Ve evli barklı bir adama kimse böylesine büyük bir iftira atamaz buna cesaret edemez . Ben komşu kızına da konu sahibinin eşine de masum gözüyle bakmıyorum bir bok yenmişse bu asla tek taraflı değildir .Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum.Bu olay çok farklı ama ya. Bu kız taciz ettiğini iddia ettiği adamın kız kardeşi ile arkadaş olmuş, evine girmiş çıkmış. 9 yıl boyunca en ufak şikayeti yokken, neden şimdi hakikaten?
Ulan hakikaten çok kötü.Bence hamile olması son nokta. Şimdi evli biriyle birliktesin ve adam ayrılacağım diyor. Bir bakıyorsun 2. çocuğa hamile kadın. E hani her şey bitmişti yanına bile yatmıyordun. Peki bu çocuk nasıl oldu? diye düşünüp adamı ifşa etti
Bunun gerçektenşaka olmasını çok isterim. Kızın var ve hamilesin.Bugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.
Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.
bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.
Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.
Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen
Nolur tartışTartısacak değilim. Bu lafla daha cok karşılaşırsın sen bu kafayla.
Önceden ailesinden korkmuş kız, şimdi ne değişti mesela? Nerden geldi bu cesaret? Benim aklıma kötü kötü şeyler geliyor.Ay katip aklıma takılan kız bunu konu sahibesinw nasıl itiraf etti ya.
Bildigin kaos.
Ailesi duyacak ve konu sahibesi zaten bunlar dogru ise ikinizi de rezil edecek.
Bu konu neden bana bildirim olarak geldi merak ediyorum..
Acaba kız hamile mi demek istiyorsun.Önceden ailesinden korkmuş kız, şimdi ne değişti mesela? Nerden geldi bu cesaret? Benim aklıma kötü kötü şeyler geliyor.