Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Sizi teselli edebilecek hicbir sözüm yok maalesef..delil toplamaya gayret edin. Allah güc kuvvet versin size

Ama gizli numaradan aramış adam. Kız demek ki ya engelledi yada numarasını görünce açmıyor.

Diyorsun ki gözünü kararttı, ne olursa olsun dedi. Hatta belki amacı ortaya saçmaktır her şeyi?
Bak aklıma ne geldi. Kızın ailesi o kadar sıkıysa, bu iş ortaya çıktığında sonuçları olacaktır. Bir tanıdığın kızı da evli barklı adamla bir şeyler yaşamıştı. Sonra kızın ailesi öğrendi. Ne yaptılar ettiler, adamı karısından boşattılar, kızla evlendirdiler. Namus temizlendi, mission completed.
Amaç bu da olabilir. Olay ortaya çıktığında ne olur en fazla? Babası bir iki döver, sonra olay benim anlattığım şekilde gelişirse kız 9 senedir alamadığına ulaşır. Temiz iş ne diyeyim.
Bir de kızın "sana bir şey anlatcam ama moralin bozulabilir." demesi de aşırı sakil şimdi düşündüm de. Lan tabi moralim bozulur. 9 senelik kocam burnumun dibinde her haltı yemiş. İkinizi de yok etsem yeri yani. Böyle bir olayı ben söylemeye çalışsam konuya böyle mi girerdim? Siz nasıl girerdiniz? Bilemedim ya, oturmuyor bir şeyler.

Ama gizli numaradan aramış adam. Kız demek ki ya engelledi yada numarasını görünce açmıyor.
Yaklaşık bir 10 senedir falan gizli numara engelleme diye bir mevzu var üstelik ücretsiz adamın 2. Telefonu yoksa arama kaydından çıkar o da çok kolay bütün hatların (Turkcell Vodafone vs) mobil uygulamalarına girince bile 3 aylık döküman sadece tele gelen şifreyi girerek çıkartılabiliyor Ayrıca kız arama kayıtlarını atmış gizli numara değil eşi. Muhtemelen adam kanıt kalmasın diye gizliden arıyor.

Evet oda doğru. O zaman adam neden gizli numaradan aramış? Birileri şüphelenirse kayıtlarda numarası çıkmasın diye mi? Gerçi şikayet durumunda gizli numaranın kime ait olduğu çıkıyor mu onuda bilmiyorum.

İşiniz vs var mı boşanırsanız ne nasıl olacak diyeceğim tabş bu durumda sorulmaz ama
Kusura bakmayın
İşim yok malesef eşim hiç çalıştırmadı ama bi şekilde iş bulup hayatımı devam ettiricem
Yarın ilk işim avukatla buluşmak neler yapabileceğimi sormak. Elimi güçlendirince bi tokadı var tabiki öyle boş boş ayrılmam
Konu sahibi ben sizi çok takdir ettim .
kiz hasta kemalim yapmaz havasinda degilsiniz gercegin pesindesiniz gozleyip delillerle harket etmeye calisiyorsunuz .helal olsun .
kocanizin eski telefon dokumlerinide basvurup cikarttirabilirsiniz .
Gerçeği öğrenmek istiyorum sadece körü körüne kimseye güvenmem. Kocamın dökümanlarını nerden çıkartabilirm yardımcı olur musun i
Demekki halinden memnundu hoşuna gidiyodu ki hergün görümcemin yanına gidiyomş
Biraz zaman alacak ama beklicem neticeye kavuşmak için acelem yok. Söyledim mesajları atıyo arama olursa kaydetmesini söyledm bana gönderecek. Eve gidince arayışa geçicem
Evet tam olarak böyle ama şöylede bişey var tacize uğrayacağın eve tekrar gitmezsin bu devam ediyo gitmeye
Her türlü ikiside suçlu benim gözümde. Biri bekarken elle tacize bile yeltenmiş diğeride bunlara rağmen evine gitmeye devam etmiş göz yummuş
Kız eşinle mesajlaşmalarını sana atsın. Arama kayıtlarındansa mesajlar delil açısından daha önemli.
Mesajlarda elle tutulur delil yok malesef bundan sonra olur inşallah diye bekliyorum
Kız da masum değil kesinlikle. Mesajlaşma hiç yok arayıp diyomş.
Dediğiniz gibi ikisinide gözlemlicem
Duruma göre yol izlicem
MoonfacedMom Rabbim yardımcın olsun. Kız boş değil bence de. Ya birlikte hareket ediyorlar ya da kız ile eşinizin arası açıldı kız bülbül kesildi..
Sağol canm. Gerçekler ortaya çıksın da sonra napıyosa yapsnlar
Yok zaten ikiside masum değil biri taciz ediyo biei göz yumuyor
Konu sahibi lütfen gelismelerden haberdar et bizleri ki ak koyun kara koyun kimmiş bilelim
Tabiki gelişme olursa yazarm
İkiside normal ve masum değil burda. İkisindede suçluluk payı var

Konu sahibi diyor ki zaten, kocamın borç gırtlakta, alsın tepe tepe kullansın. Borçlu herife göz koyan biri çok da akıllı değildir zaten Helva hanımcığım. Kız hedefe kitlenmiştir, yani önünü sonunu düşünmeden atlamıştır. E zaten adamın niyeti bozukmuş, iki takılırım demiştir. Kız da görünce seviyor sanmıştır. Yani sen ben mantıklı düşünürüz de kimi insan düşünmüyor işte. Aaa Xy kromozomu var, erkek bu, tamamdır. Xx kromozomlu, kadın bu tamam. Valla fikriyat bundan ibaret, hakikaten gündüz kuşağı kafası.

Ya bu durum çok çetrefilli benim aklıma gelen kızı kullandığı, boşancam diye oyaladığı sonra da resti çektiği oldu. Kız tehdit eder diye de gizliden vs görüştü. Ya da kızla konuştular bir anlaşmazlık yaşadılar kızı tehdit etti (nude falan varsa) kız da karşılık olarak bunu yaptı. Zira hanımefendiye kız demiş ki benim adımı çıkartırsa benim yanımda ol suçum yok o taciz ediyor diye.

Ne alaka kızı araması zaten. Yani araması bile benim için aldattığına yeterli sebep
Aynen yani birde kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor mu falan diye düşünmüş ne alaka?
Kız apaçık arama kayıtlarını attıysa vardır bu işin içinde bir iş, annemi hiç komşunun eşi aramıyor mesela birşey olursa komşuyla muhatap oluyoruz.

Bdv ye girince yazanın sen olduğuna ınanamadım hayretler ıcınde okudum ve çokk üzgünüm
Nolur karnındaki bebeğini düşün stres yapmamaya çalış lütfen umarım sanıldığı gıbı değildir dicem ama net olarak ne soyleyeceğimi de bilemiyorum. Kabus olsa keske

Sevgili MoonfacedMom eşiniz uyurken telefonu alabilirseniz mobil uygulama yükleyin (hattı turkcellse turkcell, vodafonesa
Vodafone’un uygulaması) şifre ile giriş yapacaksınız zaten telefonuna mesaj olarak gelir. Orada 3 ayın dökümleri çıkıyor zaten. Ama bunun için eşinizin telefonu sizde olmalı. Onun dışında ancak mahkeme kararı ile ulaşabilirsiniz.

Çok korkuyorum başıma böyle bir şey gelir diye. İlişkimde bir şeyler olduğundan veya şüphe ettiğimden de değil. Hakikaten hayat insanın ihtimal dâhi vermediği şeyleri full hd izletiyor.

Birçok ihtimal tartışılıyor ama hepsi sizin açınızdan oldukça iç karartıcı. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Şu an kanıt toplamaktan başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Hadi kocanızın aklanacak hiçbir tarafı yok;ama ben o kızın da masum, saftirik falan olduğunu sanmıyorum. Ötecek zamanı bulmuş(!) Bunca zaman niye susmuş?

Tüm bunlar oluyor ve hamilesin öyle mi
Çok üzüldüm gerçekten
Peki komşunun kızı sen 5 aylık hamile olana kadar neden susmuş?
Allah hakkında hayirlisi neyse onu çıkarsın karşına ama eşini sen herkesten daha iyi tanırsın bence fevri davranma
Bana biri böyle yazsa
Ben gozlerimle görmeden asla inanmam
Hoş gözlerimle görsem de inanmam zaman alır sanırım

Geçen Mune bir konuya bununla ilgili yazmıştı ne kadar yozlaştığımızla ilgili (bu akraba öğrenciyi eve alma konusu). Baldızıyla ilişki yaşayan, taciz eden erkekler, komşuyla ilişki yaşayanlar ve niceleri… Artık güven diye bir şey de kalmadı ne yazık ki herkese karşı hep bir şüphe içinde oluyor insan çocuk evde arkadaşlarıyla oynarken dahi endişe ediyor hale geldik ya bir şey yaparsa çocuğuma diye. Adamla hayatının en değerli anlarını paylaşıyorsun, çocuk sahibi oluyorsun, üstelik onun çocuğuna hamilesin ama o 2 dakikalık zevk peşinde koşuyor anlamak mümkün değil. Umarım yaşamazsınız, yasamayız, kimse yaşamaz. Ama dünya böyle bir yer oldu işte
artık hep bir olabilir payı bırakmak zorunda kalıyoruz.

kız evli mi ?

katılıyorum. hamile kadına kocan beni taciz ediyor demek hiç kolay değil . durup durup bu zamanı bulması çok ilginç
Kız bekar. Amacını bilemem
Evet kız ailesinin korkusuna susmuş telefonu karıştırılacak diyede bişey saklamamş
O kıza güvenip de her planı anlatmayın. Birlikte hareket edebilirler. Çok çetrefilli bir durum.
Yok ben zaten kızada güvenmiyorum 1 hafta kanıtlayamazsa ben devreye giricem
Acr uygulamanin adi
Teşekkür ederim
Kızın masumiyetini anlamam imkansız. Gözümde ikiside suçlu zaten. Ispat bekliyorum olmazsa devreye giricem. Normal araması var sonra gizliden aramış gizliden aradığını tabiki ben bilemem ama normal aramada var ne amaçla kızın dediği gibi mi bilemem
Bugün WhatsApp mesajlaşması attı ama eşim temkinli konuşmuş
Doğrudur o kadar bilgim yok elle tutulur bi kanıt yok şuan için tatmin etmedi beni zaten
Eşimin şuan masum olması bile bişey ifade etmiyo kızla bu akşam konuşuyo vr benm kıskanç olduğumu o yüzden numarasının kayıtlı olmadığını falan demiş birde bu konuşmalardan asla bana bahsetmeyecek olması yeterli
Ben bi şekilde eşimi konuşturucam rabbim karşıma çıkarır elbet bişey
Sizi teselli edebilecek hicbir sözüm yok maalesef..delil toplamaya gayret edin. Allah güc kuvvet versin size
Sağol Allah razı olsun
Açmamış ondan gizli aramış
Bide 5 aylık hamileyim. Düşün tramvayı
Benimde o konuda bilgim yok maalesef
Kesinlikle

Oha artık. Bu ne biçim bir zihniyet. Hiç mi utanmamislar. Bugünkü konuları ve cevaplari hayretler içinde okuyorum. İnsanlar neler neler yapıyor böyle.
Kızın anlattıkları bende de oturmuyor. Kocanı istesem elinden de alırdım der gibi hareketler,konusmalar falan

Cok ilginç ya...bir gariplik var diyorum ama bir yandan da belli ki Kız herşeyi göze alarak gelmiş anlatmış,senin tepkin çok farklı olabilirdi bu kadar sakin davranmayıp cümle aleme rezil de edebilirdin ikisini de...
Gerçi senden önce başka ablanın haberi var,o durumu normal karşılıyor falan

Öncelikle çok üzüldüm senin adına kız yalan söylüyor gibi gelmiyor herkes aynı cesarette olamaz adım çıkar ailesi müsade etmez kapatmasını ister konuyu neler duyuyoruz asansör falan varsa aynı apartman çünkü sıkıştırıyorsa taciz ediyorsa bilmiyorum canına tak etmiş olabilir kızın kafasından ameliyatlı olması yalan söylüyor anlamına gelmez ki sen tanıyorsun ailesini falan Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…