- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ben boşanmak istedim daha önce eşim bırakmadı eve kilitledi beni. Boşanma vaadiyle kandırmış olduğunu sanmıyorumYa bu durum çok çetrefilli benim aklıma gelen kızı kullandığı, boşancam diye oyaladığı sonra da resti çektiği oldu. Kız tehdit eder diye de gizliden vs görüştü. Ya da kızla konuştular bir anlaşmazlık yaşadılar kızı tehdit etti (nude falan varsa) kız da karşılık olarak bunu yaptı. Zira hanımefendiye kız demiş ki benim adımı çıkartırsa benim yanımda ol suçum yok o taciz ediyor diye.
Kızın daha önce babasıyla ilgili de sorunu oldu inanmamıştım hayal kuruyormş gibi geldi ondan böyle bi ihtimali düşündmAynen yani birde kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor mu falan diye düşünmüş ne alaka?
Kız apaçık arama kayıtlarını attıysa vardır bu işin içinde bir iş, annemi hiç komşunun eşi aramıyor mesela birşey olursa komşuyla muhatap oluyoruz.
Alıntılamayı atlamış olabilirim gördüklerime yazmaya çalışıyorum. Dertleşelim moralim bozuk yazmış oda anlat dinliyorum demiş sürekli konuşuyolarmş gibi yazışmış. Eşimden beklentim eşim kızar daha yazma falan demesiydi konuşmaya devam etmiş malesefmesajlaşmış sadece eşim temkinli konuşmuş diyorsunuz. ne konuşmuşlar? bir arkadaş da bunu sormaya çalışmış ama cevap alamamış sanırım. temkinli konuşmak ne oluyor, ne sormuş ne cevap almış yani?
Ah Kuzum herşey ortada masum bi tarafı yokkiBdv ye girince yazanın sen olduğuna ınanamadım hayretler ıcınde okudum ve çokk üzgünüm
Nolur karnındaki bebeğini düşün stres yapmamaya çalış lütfen umarım sanıldığı gıbı değildir dicem ama net olarak ne soyleyeceğimi de bilemiyorum. Kabus olsa keske
Bunu yapabilirim çok teşekkür ederimSevgili MoonfacedMom eşiniz uyurken telefonu alabilirseniz mobil uygulama yükleyin (hattı turkcellse turkcell, vodafonesa
Vodafone’un uygulaması) şifre ile giriş yapacaksınız zaten telefonuna mesaj olarak gelir. Orada 3 ayın dökümleri çıkıyor zaten. Ama bunun için eşinizin telefonu sizde olmalı. Onun dışında ancak mahkeme kararı ile ulaşabilirsiniz.
Kesinlikle ikiside masum değilÇok korkuyorum başıma böyle bir şey gelir diye. İlişkimde bir şeyler olduğundan veya şüphe ettiğimden de değil. Hakikaten hayat insanın ihtimal dâhi vermediği şeyleri full hd izletiyor.
Birçok ihtimal tartışılıyor ama hepsi sizin açınızdan oldukça iç karartıcı. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Şu an kanıt toplamaktan başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Hadi kocanızın aklanacak hiçbir tarafı yok;ama ben o kızın da masum, saftirik falan olduğunu sanmıyorum. Ötecek zamanı bulmuş(!) Bunca zaman niye susmuş?
Bende başta inanmadım ama kız mesaj atıyo eşim konuşmaya devam ediyor. Eşim kızar doğru değil demiyor mesajları normal ama ne gerek var konuşmayaTüm bunlar oluyor ve hamilesin öyle mi
Çok üzüldüm gerçekten
Peki komşunun kızı sen 5 aylık hamile olana kadar neden susmuş?
Allah hakkında hayirlisi neyse onu çıkarsın karşına ama eşini sen herkesten daha iyi tanırsın bence fevri davranma
Bana biri böyle yazsa
Ben gozlerimle görmeden asla inanmam
Hoş gözlerimle görsem de inanmam zaman alır sanırım
Takipteyim. İkiside masum değilBenim de kıza pek inanasım gelmedi. Ekran görüntüleri de arama kaydı galiba. Belki kiz aradı aradıklarını sildi etti. Takipte kalın derim.
Malesef ki öyle. Kimseye güvenim inancım kalmadıGeçen Mune bir konuya bununla ilgili yazmıştı ne kadar yozlaştığımızla ilgili (bu akraba öğrenciyi eve alma konusu). Baldızıyla ilişki yaşayan, taciz eden erkekler, komşuyla ilişki yaşayanlar ve niceleri… Artık güven diye bir şey de kalmadı ne yazık ki herkese karşı hep bir şüphe içinde oluyor insan çocuk evde arkadaşlarıyla oynarken dahi endişe ediyor hale geldik ya bir şey yaparsa çocuğuma diye. Adamla hayatının en değerli anlarını paylaşıyorsun, çocuk sahibi oluyorsun, üstelik onun çocuğuna hamilesin ama o 2 dakikalık zevk peşinde koşuyor anlamak mümkün değil. Umarım yaşamazsınız, yasamayız, kimse yaşamaz. Ama dünya böyle bir yer oldu işte
artık hep bir olabilir payı bırakmak zorunda kalıyoruz.