Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Ben boşanmak istedim daha önce eşim bırakmadı eve kilitledi beni. Boşanma vaadiyle kandırmış olduğunu sanmıyorum
Kızın daha önce babasıyla ilgili de sorunu oldu inanmamıştım hayal kuruyormş gibi geldi ondan böyle bi ihtimali düşündm
Alıntılamayı atlamış olabilirim gördüklerime yazmaya çalışıyorum. Dertleşelim moralim bozuk yazmış oda anlat dinliyorum demiş sürekli konuşuyolarmş gibi yazışmış. Eşimden beklentim eşim kızar daha yazma falan demesiydi konuşmaya devam etmiş malesef
Ah Kuzum herşey ortada masum bi tarafı yokki
Bunu yapabilirim çok teşekkür ederim
Kesinlikle ikiside masum değil
Bende başta inanmadım ama kız mesaj atıyo eşim konuşmaya devam ediyor. Eşim kızar doğru değil demiyor mesajları normal ama ne gerek var konuşmaya
Benim de kıza pek inanasım gelmedi. Ekran görüntüleri de arama kaydı galiba. Belki kiz aradı aradıklarını sildi etti. Takipte kalın derim.
Takipteyim. İkiside masum değil
Malesef ki öyle. Kimseye güvenim inancım kalmadı

Evet çünkü herkesin akıl sağlığı tam yerinde ülkemizde onun için öyle yapmışsa şu vardır,öyle yapmamışsa kesin yoktur diye yargıya varacak durumdayız.. ve birilerini ak ve kara diye hemen ikiye ayırabiliriz. Çünkü insani faktörler ve değişkenler araya girmez hiç. Siz öyle yaparsınız, başkası böyle yapar diye herkes aynı şeyi yapar. Evet bence de konu sahibinin eşi suçsuz biraksin peşini.

O iyiliği keşke yapsaydı elimden alsaydı be hediye ederdim ona
Tepki veremedim ki şok oldum anlamadan tepki vermek istemedim
Bi kaç konuşmasında kızın hayal kurabilecek yapıda olduğunu düşündm oda bi ihtimal olarak yazdım kesin hiçbişey yok malesef.

Ben otelde çalışıyorum. Geçen bir müşteri garsonun kendisini taciz ettiğini şikayet etti. Beni sürekli takip ediyor, ben havuza giriyorum arkamdan geliyor en son odama gizlice girdi dedi. Ne yaptık. Kamera kaydını inceledik. Garson mini barları kontrol etme amaçlı odasının kapısını çalıyor. Kadın istemediğini söyleyince geri dönüyor.
Allah’tan kadına inanıp personeli böyle bir iftiraya maruz bırakmadık.
Delil olmadan inanmayın. Suçu ispat edilene kadar herkes masumdur.

Wp konuşmasını atmış sanırım ve konuştukları belli. Demekki kız doğru söylüyor. Konusuyor eşiniz ve daha bilmediğiniz şeyler vardır kanıt toplayın

Umarım hiçbiriniz güveninizi sarsacak bir olay yaşamazsınız.
Evliler için artık bir şey diyemem ama bekar kadınlar lütfen öncelikle ekonomik özgürlüğünüz olsun, erkek için meslek/iş bırakmayın, yapmaz bu benim başıma gelmez demeyin.

Flört ederken sizi kısıtlayan, aşağılayan, hakaret eden, seviyorum adı altında kıskançlık yapan biriyse aşığım evlenince düzelir demeyin, aile kültürünüzün denkliğine dikkat edin, ben adamla evleniyorum ailesinden bana ne demeyin, zira herkes iyi kötü ailesinin yansımasıdır.

Ve kimseye değil kendinize güvenin.
_______

MoonfacedMom konu içeriğinizi okudum ama ayrıntı verdiğiniz mesajlar olduysa onları okumadım şahsen, kız beyin ameliyatı olmuş öyle mi?
Kesin öyledir diyemem ama burada birkaç tane ağır beyin ameliyatı geçirmiş komşu var, bir tanesi genç bir kız maalesef hayaller görüyor ve anlattığı her şeyi inanarak anlatıyor, sizin bahsettiğiniz kızcağız böyle bir durum yaşıyor olabilir gerçeklik algısı değişmiş olabilir, başka komşuya sordum yazmışsınız ama o komşuya da anlatan yine kız.

Hiçbir şeyden kesin emin olmadan hem kendinizi yıpratmayın hem kimseyi suçlamayın, önce emin olmanız lazım.

Ben kızı inandırıcı bulmadım, altında başka bir şey var. 9 yıl boyunca taciz ettiyse, neden numarasını değiştirmemiş, engellememiş, gizli no engelleme seçeneği var neden yapmamış? Saf ayağına mı yatmış? Hep reddettiyse 9 yıl boyunca neden arar ki? Tamam sapıklar var ama eşin öyle biri mi? Bu kadar kafaya takdıysa onunla evlenirdi. Niyeti kullanmak ise kız yüz vermeyince niye hala aramaya devam ediyor, karşı taraf niye cevap veriyor? Bunların aralarında bir şey var, kız kendini temize çıkarmaya çalışıyor da olabilir, ikinci kadın olarak intikam almaya çalışıyor da olabilir.

Bir tanıdığım kiracısı olan evli adama takmıştı. Evime geliyor beni taciz ediyor diye.evladi yaşındaydı ama yinede kendi eşine ve adamın ailesine söylemiş, ailesi adamın ustune gitti ne diyor bu kadın diye. En son kadının eşi gelip eşim rahatsız, başka bir yere taşının dedi. Apar topar bir gecede ev taşıdılar.
Aile baskıcı diyorsunuz belki kızın psikolojisi bozuldu ve eşinize taktı kafayı, Bilemezsiniz. Ayrıca 12 yıllık birliktelikten bahsediyorsunuz. Hiç mi bir ipucu görmediniz bu aldatılmaya dair. Şimdi eşimle konuşuyorlar diyorsunuz ya eşinizin numarasını görüyor musunuz yoksa isimle mi kayıtlı, ayrica beni artik gizli numaradan arama açmayacağım yazmasını isteyin. Bakalım cevap ne olacak

Wp konuşmasını atmış sanırım ve konuştukları belli. Demekki kız doğru söylüyor. Konusuyor eşiniz ve daha bilmediğiniz şeyler vardır kanıt toplayın
Bilmediğim çok şey olduğundan eminim. Çok normal konuşmuş hiç rahatsız olmamış yani sanki her zaman mesajlaştığı biri gibi
Sağol abla.. Evet kız hayal kurabilecek biri malesef takıntı yapmış olabilir de. Emin olmadan hareket etmek istemiyorum bende. 2 evladım söz konusu emin adımlarla ilerlemek istiyorum zaten bunlar doğruysa böyle sapkın biriyle çocuklarımıda görüştürmem. Neler görüyoruz evladına bile hallenen var midem kaldırmıyor düşündükçe.
Şöyle söyleyeyim. Eşim bekarken onun deyimiyle elle taciz etmeye çalışıyomş yalnız yakalayınca sıkıştırıyormş ama kız yine o eve girmeye devam etti demek ki oda çokta rahatsız değilmiş. Ben o eve daha adımı mı atmam ama o hergün oraya gitmeye devam ediyor
Herşey olabilir. Numarası görünüyo ve eşimde çevrimiçiydi konuştu yani şahidim. Normalde arıyo o kayıtları da gördüm malesef

Umarım gerçekler bir an önce gün yüzüne çıkar, şu anki psikolojinizi hayal bile edemiyorum
Kızın gerçeklik algısı değişmiş olabilir, benim görüp bildiğim genç kız da ne anlatsa inanabilirdim şahsen, ama gözümün önünde olmayan bir şeyi yaşanmış gibi anlatınca anladım ki hastalığının sonucu ya da ameliyat sonrası oluşan bir komplikasyon nedeniyle yaşanmamış şeyleri yaşanmış gibi anlatıyor.

Konuşmalar ne şekilde ilerlemiş onu paylaşmadınız derdim var demiş dinliyorum demiş sonra, bence taciz olayını da söyleşin ama bildiğin kızın gözü var gbi taciz edilmiş gibi gözükmüyor bile isteye devam ediyor insan neden tacizcisiyle mesajlaşıp araşsın yahu bunlar sevgili fibi takılmış etmiş belli

Umarim abla. Gerçekten çok kötü durumdayım birde annemdeyim elim kolum bağlı eve gidene kadar.

Böyle bir durumda kızın yapması gereken dertleşecek benimi buldun birdaha beni ararsan seni eşine söylerim diye tehtit etmekti ama bunu yapmayıp eşin beni arıyor demek art niyetli geldi. Bence eşine "-sen elin kızlarını ne arıyorsun utanmıyor musun 2 çocuğun ve esin varken?" diye çok kötü çemkir birdaha duyarsan boşanacağını söyle. Ayağını denk alır. Bence yuvanı hemen yıkma.

Kız sürekli soru sormuş oda tek kelimelik cevaplar vermiş. Eşin yokken zor olmuyo falan demiş oda canım sıkılıyo tek kalınca demiş. Kız istediğin zaman yazabilirsin demiş oda tamam sağol demiş. Tek sorun kız abi dediği için eşimde mesafeli davranmış kız az ışık yaksaydı belkide kpnu farklı yerlere gidecekti

İşte sorunda o zaten kız safa yatıyo. Eşimde kızla konuşmaya devam ediyo ikiside halinden memnun kimse rahatsız olmuyo
Ya sana kıyamam ya nasıl üzüldüm varya aglıcam oturup cocuk gibi. insaAllah dogru degildir ya insaAllah
Ağlama canm. Herkes bişeyle imtihan oluyo benimkinde buda varmş

Çok ilginç gerçekten. Hayır kız uyduruyor diyeceğim baksana neden abi diyor? Madem ki bunlar yaşanmış ve sana delil sunacak, ne abisi? Ayrıca benim eşim gidecek benim bile görüşmediğim komşu kızının numarasını tutacakta mesajlaşacaklar araşacaklar. Yani bu nasıl olur, eşin hiç ondan bahsediyor muydu mahallenizde herkes birbirini tanıyıp mesajlaşır mı, kız uyduruyor diyesim geldi şimdi de.

Umarim abla. Gerçekten çok kötü durumdayım birde annemdeyim elim kolum bağlı eve gidene kadar.
Ne diyeyim bilemedim ablacım inşaallah buradaki kızcağız gibidir, gerçekten yaşanmış bir şey yoktur diye temennide bulunmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.

Eşinin onu aradığını gösterdin yani ekran tesmini çekip size atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…