Basima gelenler saka gibi..

oyle bir ihtimal zaten yok, neden ugrassin ki insanlar?
Eski konuları hatırlıyorum o adam bunu yapar mıki şaşırdım pek bi kendini beğenmiş bi adam dı karısını arayıp sen ne yapıyorsun deyip eve goturmedi şimdi bu davranış çok ilginç

Kendi kıskançlıgından yapmıştır belki . Düğündeymişsiniz eğleniyormuşsunuz .Belki mutlu olmanızı kıskanmıştır

Kendisi olsa kendi çekildiği fotoğrafı koyardı. Neden bir internet sitesinden alıp da koysun ki?

Suç duyurusunda bulunun, ip adresi tespit edilince kim olduğu çıkar elbet ortaya.

Bence fotograftaki kadin olabilir bunu yapan cunku bana da bir erkegin yapacagi bir sey degilmis gibi geliyor. Ayrica baska fotograf olmamasi da ilginc adamin sevgilisi falan varsa o yapmistir diye dusunuyorum ben

vallahi size yarar bu olay diye düşünüyorum.
elinizde mis gibi kanıtınız oldu. alın sayfaların çıktısını ihaneti belgeleyin, ödetin tazminatı.
pis herif tertemiz eşini bırakmış da kimleri almış hayatına.
kalite başka da bir şey değil.

Iyi ya ne güzel işte.
Derinlerde bi yerde eskiye dair küçücük sevgi saygı kaldıysada , kendi elleriyle silmiş süpürmus maşallah.

hicbir fikrim yok. hasta beyinli oldugu kesin. Allah kuru iftiralardan korusun bizleri, inan benim asil korkum o.
Amin canım çokta takmayın gerçekten deymez kim attıysa attı o resimleri sizi sarsmasın sonuçta sizinle alakalı değil bırak istediği çöplükte eşininsin dursun kendisine yakışan layığını bulmuş. ...

Kendisi olsa kendi çekildiği fotoğrafı koyardı. Neden bir internet sitesinden alıp da koysun ki?

Suç duyurusunda bulunun, ip adresi tespit edilince kim olduğu çıkar elbet ortaya.
sayfayi bir sonraki gun kapatti. maalesef ip-adresiyle bisey arastirilamayacak yani. benimde anlamadigim nokta bu iste, madem aldatiyordun bir senedir, ozaman o sene icerisinde cekindigin baska fotolarida paylas.

bu iste bir bit yenegi var.

aynen. dunku moral bozuklugum bugun cok daha indi. sukur, ben kurtuldum, o kendine layik insanlarla ne halt yiyorsa yesin, umrumda bile degil.

Bir insan hic tanimadigi birinden gelen arkadaslik istegini niye kabul eder ki? Goruldugu uzere Neler neler var...

sayfayi bir sonraki gun kapatti. maalesef ip-adresiyle bisey arastirilamayacak yani. benimde anlamadigim nokta bu iste, madem aldatiyordun bir senedir, ozaman o sene icerisinde cekindigin baska fotolarida paylas.

bu iste bir bit yenegi var.

Bence sayfayı kapatması, bilişinde incelenmeyeceği anlamına gelmez.

Çok çocukça gerçekten...

Gül geç ve ekran görüntüsü al... Lazım olabilir...

Bir de Eeylacım, fotograflar gerçek değil mi? Yani böyle pozlar verilmiş. Kimin yaptığının önemi yok bence, önemli olan bu adam daha boşanmadan bu tür kadınlarla böyle gayri ahlaki yakınlaşmalar kurmuş mu kurmamış mı?

Olur da mahkemede bi yamukluk yapar, çıkarır tak diye koyarsın önüne fotoları, hiç dert etme sen...

Cok haklisin. Nedense icim okadar sogumuski, yaptigi igrenclik beni sanki hic sasirtmadi. Sadece beni ve cevremi rahatsiz etmesi beni gercekten sinirlendirdi. Seni silmisim, bitmissin, def etmisim hayatimdan. Istedigin halti ye umrumda degil. Lakin eger o yapmadiysa, etrafimdan birisi yapmis demektir, ve gozlerimi dort acmam gerekir, resmen acigimi arayan ve buldugu anda vurmaya hazir olan birileri var demek oluyor bu cunku.

Kendini rezil etmiş, ne seni ne aileni... Tabi haklısın, her zaman tetikte yaşamak lazım, yıpratıcı, zor ama gerekli...

Sen hayatına bak, ilk defa bu forumda boşanma aşamasında olup da bu kadar her seye hazırlıklı bir kadın gördüm. Güçlüsün, bunu kıskananlar olmuş da olabilir. Aynen devam...

insallah, sagol canim. benimde ara ara dibe vurdugum anlar oluyor ama elbette

bu arada hanimlar, kuzeninin esi sosyal medyada aciklama yapmis (yeni gordum); o sayfa sahte, lutfen hepiniz rapor yapinda kapansin diye. nekadar sevindim anlatamam, sadece benim cevreme degilde kendi sulaylesinede rezil oldugu icin. yorumlarda 'foto zaten tuhafimiza gitti' tarzi seylerde yaziyo hahahaa yaaa iste. kendi layigi o tip kisiler, madem o halti yiyorsun, o pozlar ne. mayan onu goturuyormus.

Rabbime nekadar sukur etsem az.

başkası yapmış olsa o pozları nerden bulcak..
muhtemelen kendi yaptı. mutluluk pozlarını gör istedi herkes görsün istedi. sonra da sahte yalanını uydurdular

başkası yapmış olsa o pozları nerden bulcak..
muhtemelen kendi yaptı. mutluluk pozlarını gör istedi herkes görsün istedi. sonra da sahte yalanını uydurdular
bir tane foto paylasilmisti zaten hep, ve o foto sosyal medyada o kulubun kendi profiline eklenmisti kulub tarafindan. sahte ihtimali zaten vardi. asil rezi olan zaten kendisiydi, kendi cevresindede oldukca rezil bir duruma dustugu icinde gayet memnun kaldim bu haberden canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…