• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basima gelenler saka gibi..

Canim iste haksiz insanlar vicdan yoksunu karaktersizligi olan kisiler kendini rezil etmeye devam eder iste sen yeterki hakli ol kazanirsin o hep kaybeder merak etme demekki o bukadar düşük biriymişki bunlari yapiyor ve ne dogru karar vermişsin ortada sen yeterki dogru ol,kiran kirildigi yerden kırilir elbette birgün, yoluna bak kendini mutlu etmeye bak unut herseyi herseyin hayırlısini iste umarim bundan sonra mutlu olursun:KK24:
amin canim, hepimizde mutlu olalim insallah!

son noktayı koymuş işte.
böyle bir adamla boşanamayacak da olabilirdiniz.
yatıp kalkıp şükredin. şükür namazları kılın.

Eklediği akrabaların fotoğrafın altına 'layığını bulmuşsun tebrikler' diye yorum yapsalarmış keşke.

canım sakin ol.. sen hayat dolu bi hatunsun.. bunu davan için kullancaksın ne güzel lehine birşey daha eklendi. amaan neden yapmışsa yapmış, mahkeme yaklaştıkça seni etkilemeye çalışıyodur kararından caymanı sağlamak içindir belki de, ya da bak hayatımı yaşıyorum mesajı verip seni psikolojik olarak yıpratmaya çalışıyodur. hiç takma davana odaklan canım

bu rezillikleri bnde yaşadım ve hala yaşıyorum ayrılalı 1,5 yıl oldu. resmen biteli 11 ay falan. inan bana bunun sonu yok. rezilliğim adam boyu oldu. çevremden çok utanıyorum artık. bazen ölmesini isteyecek kadar rabbimin gözünde küçülüyorum. ALLAH senin benim hepimizin yardımcısı olsun.

bu rezillikleri bnde yaşadım ve hala yaşıyorum ayrılalı 1,5 yıl oldu. resmen biteli 11 ay falan. inan bana bunun sonu yok. rezilliğim adam boyu oldu. çevremden çok utanıyorum artık. bazen ölmesini isteyecek kadar rabbimin gözünde küçülüyorum. ALLAH senin benim hepimizin yardımcısı olsun.
ciddimisin? ya hic hic hic boyle seylerle ugrasacak tipte biri degildi, inan saskinlikla ne dusunecegimi bile sasirmistim yeni gordugumde.
Allah yardimcin olsun. Derdi ne peki ne amacliyor seninle ugrasarak?

canım sakin ol.. sen hayat dolu bi hatunsun.. bunu davan için kullancaksın ne güzel lehine birşey daha eklendi. amaan neden yapmışsa yapmış, mahkeme yaklaştıkça seni etkilemeye çalışıyodur kararından caymanı sağlamak içindir belki de, ya da bak hayatımı yaşıyorum mesajı verip seni psikolojik olarak yıpratmaya çalışıyodur. hiç takma davana odaklan canım
Iki gundur enerjim yerin dibinde inan. Evde caktirmamaya calisiyorum, iyiyim havalarindayim ama hayir aslinda cok bozdu moralimi. Akli varsa bu sehire adimini bile atmaz bundan sonra, inan kardeslerimin yapabileceklerini kestiremedigim icin korkuyorum. Dava actigim icin zor zaptedebildim. Arkadaslari arayip ‘naapiyo bu, biseye ihtiyac varmi, gelelim mi’ lere girdiler. Gerizekali kiminle dans ettigini saniyor. Resmen beni birak, ailemin basi belaya girecek diye korkuyorum.

Ama asil sorun; ya cevremden biri bu cirkefligi yaptiysa?? vay gele onun haline…

Iki gundur enerjim yerin dibinde inan. Evde caktirmamaya calisiyorum, iyiyim havalarindayim ama hayir aslinda cok bozdu moralimi. Akli varsa bu sehire adimini bile atmaz bundan sonra, inan kardeslerimin yapabileceklerini kestiremedigim icin korkuyorum. Dava actigim icin zor zaptedebildim. Arkadaslari arayip ‘naapiyo bu, biseye ihtiyac varmi, gelelim mi’ lere girdiler. Gerizekali kiminle dans ettigini saniyor. Resmen beni birak, ailemin basi belaya girecek diye korkuyorum.

Ama asil sorun; ya cevremden biri bu cirkefligi yaptiysa?? vay gele onun haline…
haklı olarak etkileniyosun tabi. ama yılmıcaksın canım benim tamam mı

Sıkma canını, ex'in yaptığı aptallık ötesi. Kendini asıl zavallı durumuna koyuyor, böyle bir gösterişe ihtiyaç duyarak.

Şu internet/ sosyal medyaya kafası çok basmayan insanlarında, niye beni eklemiş diye seni rahatsız etmeleri onların lüzumsuzluğu. Sen kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Sonuçta kadın da olsa tanımadığın bir ismin niye davetini kabul ediyorsun ki? Arkadaş listen kabarık olsun...pfff . Şu boş işlere en azından 50 yaş sınırı konsa ya.

Bana eşiniz değil de sizi çok kıskanan psikopat derecesinde , musallat olmaya çalışan biri olabilir diye aklıma geldi düşünün sizce kim?

bariz ortada seni kıskanıyor ve kıskandırmaya çalışıyor
kaybettiği içinde pişman olmuş

Bana eşiniz değil de sizi çok kıskanan psikopat derecesinde , musallat olmaya çalışan biri olabilir diye aklıma geldi düşünün sizce kim?
hicbir fikrim yok. hasta beyinli oldugu kesin. Allah kuru iftiralardan korusun bizleri, inan benim asil korkum o.

Sıkma canını, ex'in yaptığı aptallık ötesi. Kendini asıl zavallı durumuna koyuyor, böyle bir gösterişe ihtiyaç duyarak.

Şu internet/ sosyal medyaya kafası çok basmayan insanlarında, niye beni eklemiş diye seni rahatsız etmeleri onların lüzumsuzluğu. Sen kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Sonuçta kadın da olsa tanımadığın bir ismin niye davetini kabul ediyorsun ki? Arkadaş listen kabarık olsun...pfff . Şu boş işlere en azından 50 yaş sınırı konsa ya.
Aslinda bircok kiside yazmaya cesaret edememis bana, hala ara ara mesaj geliyor. Ben o agda hesabimi coktan (aylar oncesinde) kapattim, acmayida kesinlikle dusunmuyorum. Hic biseyin eksikliginide hissetmiyorum.
Bu rezilligin gosterisinin oldugunu saniyorsa ben onu gercekten hic ama hic tanimamisim.
Ve nekadar kolaylastiriyor benim icin herseyi. Kararimdan okadar eminimki.

konularindan tanidigim kadariyla esin boyle bir sey yapacak biri degil.
baska bi dusmanin var bence.

haklı olarak etkileniyosun tabi. ama yılmıcaksın canım benim tamam mı
tamam tatlim sagolasin. Allahin izniyle yilmam asla, yormasi, beynimi mesgul etmesi sinir bozucu.
Ama hic adam degilmis, hiiiic hemde. ayrildiktan iki ay sonra oyle pozlar vermeler...icki masalarinda anlik mutluluklarla oyalanirsin sen ancak. mutlulugu keyfi ancak kafan guzelken hissedersin sen. Sukur Rabbime nasilll sansliyim O'nun nasil sevdigi bir kul musum ben...

tamam tatlim sagolasin. Allahin izniyle yilmam asla, yormasi, beynimi mesgul etmesi sinir bozucu.
Ama hic adam degilmis, hiiiic hemde. ayrildiktan iki ay sonra oyle pozlar vermeler...icki masalarinda anlik mutluluklarla oyalanirsin sen ancak. mutlulugu keyfi ancak kafan guzelken hissedersin sen. Sukur Rabbime nasilll sansliyim O'nun nasil sevdigi bir kul musum ben...
tabiki öyle Allahın sevdiği kuluymuşsun ki boşancaksın o adamdan. Seni haketmemiş hergün şükretmen lazım kurtulduğuna. Ancak anlık mutluluklar tatmin eder onları,bizim ahlarımızla zor biraz iyi bi yuva kurmaları.

oyle bir ihtimal zaten yok, neden ugrassin ki insanlar?

Kendisinin yapıp yapmadığını avukat aracılığıyla öğrenirsiniz zaten. Kafanızdaki soru işareti kalkar.
İnkar etme olasılığı var zaten o zaman da dava aşamasında tespit edilmesini talep edin.
Çok komik bir hareket olmuş gerçekten.

Back