• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basima gelenler saka gibi..

elaide

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
4.277
12.428
208
Kizlar merhaba,

Iyiydim, gercekten cok iyiydim. Hersey yolunda ilerliyordum hayatima. Kaldigim yerden yoluma devam ediyordum. Bosanacagim, yakinda ilk davam var, ama buna ragmen gercekten iyiydim.

Taa ki ctesi gecesine kadar...bir yakinimizin dugununde sikir sikir oynayip eglendik, eve donerken ise neye ugradigimi sasirdigim o olay gerceklesti.
O, evet eski esim demek bile fazla geliyor, sosyal medyada bir kadin ismiyle sayfa acmis. Bu sayfayadan annemi, kardeslerimi, arkadaslarimi, yasadigim sehirdeki aile dostlarimizi eklemis (o baska bir sehirde yasiyor bu arada). Bircoguda kadin oldugunu sanarak, tanisiyoruz herhalde diyerek kabul etmis.
ama o cumartesi aksami ise ismini degistirmis o profilin, kendi adini koymus. Ve o profilin fotografini degistirmis; bir kulubte icki masasinda yanindaki kadinla cok abarti bir sekilde sarilmis bir haldeki fotografini yerlestirmis. Profile ‘2014ten beri iliskisi var’ yazmis. Ve hizini alamayip ayni aksam ayni profilden bir tane daha acmis, ayni fotografi bin defa tekrar postalayip butun esimi dostumu akrabami tanidiklarimi herkesi ama abartmiyorum; HERKESI eklemis.
Bana ve aileme mesaj mesaj ustune, arayan arayan ustune, neden eklemis beni, noluyor diye.
Insanlari goruntusuyle yargilamamak lazim, ama kadin bildiginiz hayat kadini. Bu davranisiyla kimi rezil ettigini saniyor, inanin anlamis degilim. Icimden bir ses bunu onun yapmadigi ihtimalinin kuvvetli oldugunu soyluyor. Ama benim dusmanim yok, problem yasadigim bir insan yok. Tuhaf olan ise bu fotografin o kulubun internet sayfasindan alinmis olmasi, 2 ay oncenin fotografi oldugunu gordum (biz 5 aydir ayriyiz). Ve baska hicbir fotograf yok. Sadece o ayni fotograf defalarca paylasilmis.

Okadar gereksiz bir durum ki. Moralim alt ust maalesef. Gururuma hic dokunmamasi cok tuhaf, belkide yanindaki kadini gorunce igrendigimdendir zoruma bile gitmemesi. Ama benimle ugrasilmasi cok ama cok zoruma gidiyor.
Fikirleriniz ne kizlar, bu olay bir erkegin degilde, daha cok bi kadinin yapacagi gereksiz ve luzumsuz bir olay degil mi? Yoksa bir erkek gercekten bukadar kudurabilirmi?

Bu arada bu olayi elbette davam icin kullanacagim. Avukatim haberdar, avukati vasitasiyla onu uyarmasini, ailemi ve beni hicbir sekilde rahatsiz etmemesini istedim. ben tenezzul edip asla ve asla aramam sormam.

Kizlar merhaba,

Iyiydim, gercekten cok iyiydim. Hersey yolunda ilerliyordum hayatima. Kaldigim yerden yoluma devam ediyordum. Bosanacagim, yakinda ilk davam var, ama buna ragmen gercekten iyiydim.

Taa ki ctesi gecesine kadar...bir yakinimizin dugununde sikir sikir oynayip eglendik, eve donerken ise neye ugradigimi sasirdigim o olay gerceklesti.
O, evet eski esim demek bile fazla geliyor, sosyal medyada bir kadin ismiyle sayfa acmis. Bu sayfayadan annemi, kardeslerimi, arkadaslarimi, yasadigim sehirdeki aile dostlarimizi eklemis (o baska bir sehirde yasiyor bu arada). Bircoguda kadin oldugunu sanarak, tanisiyoruz herhalde diyerek kabul etmis.
ama o cumartesi aksami ise ismini degistirmis o profilin, kendi adini koymus. Ve o profilin fotografini degistirmis; bir kulubte icki masasinda yanindaki kadinla cok abarti bir sekilde sarilmis bir haldeki fotografini yerlestirmis. Profile ‘2014ten beri iliskisi var’ yazmis. Ve hizini alamayip ayni aksam ayni profilden bir tane daha acmis, ayni fotografi bin defa tekrar postalayip butun esimi dostumu akrabami tanidiklarimi herkesi ama abartmiyorum; HERKESI eklemis.
Bana ve aileme mesaj mesaj ustune, arayan arayan ustune, neden eklemis beni, noluyor diye.
Insanlari goruntusuyle yargilamamak lazim, ama kadin bildiginiz hayat kadini. Bu davranisiyla kimi rezil ettigini saniyor, inanin anlamis degilim. Icimden bir ses bunu onun yapmadigi ihtimalinin kuvvetli oldugunu soyluyor. Ama benim dusmanim yok, problem yasadigim bir insan yok. Tuhaf olan ise bu fotografin o kulubun internet sayfasindan alinmis olmasi, 2 ay oncenin fotografi oldugunu gordum (biz 5 aydir ayriyiz). Ve baska hicbir fotograf yok. Sadece o ayni fotograf defalarca paylasilmis.

Okadar gereksiz bir durum ki. Moralim alt ust maalesef. Gururuma hic dokunmamasi cok tuhaf, belkide yanindaki kadini gorunce igrendigimdendir zoruma bile gitmemesi. Ama benimle ugrasilmasi cok ama cok zoruma gidiyor.
Fikirleriniz ne kizlar, bu olay bir erkegin degilde, daha cok bi kadinin yapacagi gereksiz ve luzumsuz bir olay degil mi? Yoksa bir erkek gercekten bukadar kudurabilirmi?

Bu arada bu olayi elbette davam icin kullanacagim. Avukatim haberdar, avukati vasitasiyla onu uyarmasini, ailemi ve beni hicbir sekilde rahatsiz etmemesini istedim. ben tenezzul edip asla ve asla aramam sormam.

kendince kıskandırmaya çalışmış

yok artık yaaaa,boşanmısın gitmişin derdin ne be adam???
bence kendi yapmıştır yanındakine bakmadan,amac bak ben hayatımı yaşıyorum gör demek için. klasik boşanmış erkek psikolojisi!!!!avukata bildirmeniz iyi olmuş boşverin istediği gibi takılsın zaten sizi rahatsız etmez artık...
bir erkek bunu yapabilir! benim eski eşimde yaptı şaşmam!

yapar tabi neden yapmasın amaç sizin huzurunuzu kaçırmaksa eğer herşeyi yapar

Ağlayıp , sızlayıp peşinden koşmuyorsunuz ya ondan kudurmuştur.... Güya yanına bayan oturtarak ben iyiyim mesajı vermeye çalışmış. Sıkmayın sakın canınızı o kendini rezil eder ancak :KK55:

Eğer gerçekten o yapmışsa üzülmeye,sinir bozmaya değmeyecek kadar basit,bayağı ve komik bi hareket :)

Kendini guldurmus kiskandirmaya calismis diyecegim. Fakat, boyle bir sey yapmak isteyen sadece sana yollardi fotografi. Adamin rezil olmasini isteyen biri yapmis olabilir mi? Ne bileyim, amac kiskandirmaksa sana yollardi sadece senin esini dostunu neden eklesin ki mantikli gelmedi pek.

Eşin yapmamışsa, barışmanızı istemeyen biri yapmıştır.
Terbiyesizlik zaten 3 ay sonra klube gidip hayat kadınları ile eğlenen kocan için en doğru kararı zamanında vermişsin.

Çok mu kötü ayrıldınız? Sizi rezil etmeye çalışmış kuş beyinli pislik ama kendini küçük düşürmüş

Evet bencde bu erkegin yapicagi is degil gibi geldi. Acaba eski esinizin bir dostu mu vardi ? O mu yapti veya fotograftaki kadin olabilir mi??

yüksek ihtimal kendisi yapmıştır demekki kudurmuş bence hiçç görmezlikten gel kimseye de yorum yapmayın aşağıdaki çocuk yapsaydı daha çok ilgilendirirdi de soranlara da laf taşınır gider üzüldüğünü belli etme

Kendini guldurmus kiskandirmaya calismis diyecegim. Fakat, boyle bir sey yapmak isteyen sadece sana yollardi fotografi. Adamin rezil olmasini isteyen biri yapmis olabilir mi? Ne bileyim, amac kiskandirmaksa sana yollardi sadece senin esini dostunu neden eklesin ki mantikli gelmedi pek.
Bana gondermesi yeterli olur, neden cumle aleme rezilligini yaysin? Ustelik okadarrrr gururlu ki! Hic anlam veremiyorum kendini bu denli rezil etmesine.

Canim iste haksiz insanlar vicdan yoksunu karaktersizligi olan kisiler kendini rezil etmeye devam eder iste sen yeterki hakli ol kazanirsin o hep kaybeder merak etme demekki o bukadar düşük biriymişki bunlari yapiyor ve ne dogru karar vermişsin ortada sen yeterki dogru ol,kiran kirildigi yerden kırilir elbette birgün, yoluna bak kendini mutlu etmeye bak unut herseyi herseyin hayırlısini iste umarim bundan sonra mutlu olursun:KK24:

yazık ben insanlara çok üzülüyorum,ayrıldıysan ayrıldın bitmiş gitmiş mesele neden çirkinleşiyorsun hayatına devam et.kocaman adamlarda leblebi kadar beyin.yetmiyor haliyle

Çok mu kötü ayrıldınız? Sizi rezil etmeye çalışmış kuş beyinli pislik ama kendini küçük düşürmüş
Hayir, sonunda bardak tasti evi terkettim. O hicbir caba gostermedi toparlamak icin, keza bende. Sessiz sakin actim davayi. Simdide bu!

Senin işini kolaylaştırmış, sadakat yükümlülüğü halen devam ederken hemde.

Yerinde olsam direk çekişmeli davaya döndürür, malını mülkünü alır, bi yere bağışlarım.

Bu arada hakikaten senin burnu büyük exinin davranış şekli değil gibi geldi bana da, ancak bu sadakat yükümlülüğüne aykırı davrandığı gerçeğini değiştirmiyor.

Kizlar merhaba,

senin mutlu olmanı kendine yedirememiş saçma sapan nispet yapmaya çalışıyor komik duruma düşmüş rezil olmuş bence.

iyi olmuş bence
neden boşanıyorsun sorusunu kimse sormaz sana
kendini herkese ilan etmiş
yalnız ben hala bu işin altından bir kadın çıkacak diye düşünüyorum

Back