Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Sosyal ilişkiler konusunda ciddi davranış ve iletişim problemleriniz var. Aklı başında bir adam gece boyunca aynı masada yüzüne dahi bakmayan, köşe bucak kaçan bir kadının yanına gidip konuşmaz. Kendisinden rahatsız olduğunu, tanışıklıklarının belli olmasını istemediğini düşünür çünkü. Normal olan bu.

Ee madem olay bu kadar basit ne diye pembe dizi gibi destan yazıp, ah vah ettiniz?

rezilliği bulamaadım, ama sıkılmadan okudum, kalemini güzel. sohbetiniz de bu şekilde güzelse paule takılmayın ya akın sosyal ortamlara

Abla ekşiduyuruyu kanser ettin sıra buraya geldi.

Bu paul ile bir şey olmaz. Eğer bu ızdıraba devam etmem istiyorsan hoşlanıyorsan bir mesaj yaz ne olduğu önemli değil.

Ama bu tutuk tavrın artık adama sökmez. Ya Fransız avrupai usülle takılıp başlayacaksınız ilişkiye. Ya da en başa tekrar döneceksiniz.

O dedigin şu aşamada yemez. Herif de farkında karşındakinin dibine kadar türk kızı olduğunun.

Başka yerlerede mi yazmış. Hikaye anlatımı barbara cartland romanları gibi. Beğendim

Valla biz de yurttaşındayız, uluslararasi buyuk ölçekli bir sirketteyiz ama daha dur komsuyu da cagirayim sirket yemegine konseptli bi organizasyona denk gelmedik henuz, bu Fransiz hanimi taniyomus da o da, angel'i sirket yemegine cagirmis da.

O dedigin şu aşamada yemez. Herif de farkında karşındakinin dibine kadar türk kızı olduğunun.
Yok ya. Burada Türk kızını yermek için söylemiyorum ama erasmusla gelen bir çok Türk kızıyla takılan arkadaşı vardır paul’un. Bizim arkadaşı da herhalde o tip biri gibi düşünüyordu. Paul’un bizim kadar arabesk olduğunu aşık falan olabileceğini düşünmüyorum halen daha aynı kafada bence hımm kız iyi güzel fena değil, bir bakalım deneriz ısınma turu, olursa olur olmazsa olmaz kafasında.

Ecnebilerin de kafası değişmez yani.

Yani bu kadar heyecanlanacak elin ayağın dolanacağı bir insan değil paul.

Şirket yemeklerine eşler bile davet edilmiyor çoğu zaman. Komşuya varana kadar...

Isınma turu atamayacagini çok net anladı bence kahve teklifini reddetmesi bundan. Sonra da kokteylde gördü bı acaba mi dedi,şimdi de yokluyor susak agizli

Adam aylar önce bütün hamleleri parkta yürüme teklifiyle karşılandığı için çoktaaan vazgeçti mevzudan ama konu sahibi kabullenmek istemiyor.
Abartılmış duygular dersem konu sahibini kirmaktan korkarim. Aynı şey başıma gelse umrumda olmazdı. Ama konu sahibi baya baya takıntı yapmis

Gerzo Paul'un sana dibi düştü, ee sen de pas vermedin,şimdi nabız yokluyor çakal Carlos gayet doğal davranıp salavatla derim.
Evet kesinlikle çakal. Yemeğe gittiğime pişman oldum Paul'ün orda olma ihtimali aklımda ilk belirdiğinde vazgeçmeliydim. Geçen Ekim ayında buluşma teklifimi reddetmesi beni kırmıştı çünkü duygusal biriyim, o zamandan beri işime gücüme baktım onu tamamen unuttum. İşin kötüsü ona karşı olan tüm hoşlanma duygularım tekrar belirdi salaklığım hala geçmemiş bunu anlıyorum of.

Paul özelinde söylemiyorum ama Avrupalı erkekler de aşık olamaz mı? Bir sürü evli barklı çocuklu Avrupalı erkek görüyorum etrafta demek ki onlar da duygusal bağa ve yuva kurmaya ihtiyaç duyuyorlar.

Bir dizi oyuncusu kız var, adını hatırlayamadım şimdi. Röportajını okumuştum hatırladığım kadarıyla, kız bir haftalığına falan İspanya'ya tatile gidiyor ve o tatilde bir Fransız erkekle tanışıyor, bu erkek kıza aşık olup peşinden Türkiye'ye geliyor, "sana aşık oldum ömür boyu acabayla yaşamak istemiyorum evlenelim" diyor. Kız aşırı güzel değil, güzelliğimiz denk diyebilirim hatta. Eee demek ki böyle şeyler oluyor yabancı erkeklerin hepsinin de tek derdi takılmak değil. Angelina Jolie düzeyinde güzel olmak da şart değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…