- 11 Aralık 2018
- 39.742
- 246.381
-
- Konu Sahibi angelangle
Sosyal ilişkiler konusunda ciddi davranış ve iletişim problemleriniz var. Aklı başında bir adam gece boyunca aynı masada yüzüne dahi bakmayan, köşe bucak kaçan bir kadının yanına gidip konuşmaz. Kendisinden rahatsız olduğunu, tanışıklıklarının belli olmasını istemediğini düşünür çünkü. Normal olan bu.İyi de öyle düşünseydi sonradan mesaj yazmazdı ki. Ayrıca yemek boyunca şaşkın bir hali vardı ilk anda tanıdı beni.
Aynı masada oturduk ama yanyana oturmadığımızı söylemiştim, Paul ile aramızda iki kişi daha vardı ve ortam da gürültülüydü, takdir edersiniz ki bu şartlarda uzaktan doğru konuşmak zor. Ayrıca aslında o bana selam verebilirdi! Ben sonradan yemeğin sosyal medyadaki fotoğraflarından gördüm ki Paul'ün çalıştığı şirket de katkıda bulunmuş bu organizasyona, kısaca Paul ev sahibi sayılıyordu, kapı aralığından kaçamak bakışlar atmak yerine ev sahibi olarak ilk selamı verip hoşgeldin diyebilirdi. Ve ben o ortamda, beni davet eden kadın dışında kimseyi tanımıyordum Paul ise maşallah herkesi tanıyordu.
İyi de öyle düşünseydi sonradan mesaj yazmazdı ki. Ayrıca yemek boyunca şaşkın bir hali vardı ilk anda tanıdı beni.
Aynı masada oturduk ama yanyana oturmadığımızı söylemiştim, Paul ile aramızda iki kişi daha vardı ve ortam da gürültülüydü, takdir edersiniz ki bu şartlarda uzaktan doğru konuşmak zor. Ayrıca aslında o bana selam verebilirdi! Ben sonradan yemeğin sosyal medyadaki fotoğraflarından gördüm ki Paul'ün çalıştığı şirket de katkıda bulunmuş bu organizasyona, kısaca Paul ev sahibi sayılıyordu, kapı aralığından kaçamak bakışlar atmak yerine ev sahibi olarak ilk selamı verip hoşgeldin diyebilirdi. Ve ben o ortamda, beni davet eden kadın dışında kimseyi tanımıyordum Paul ise maşallah herkesi tanıyordu.
O dedigin şu aşamada yemez. Herif de farkında karşındakinin dibine kadar türk kızı olduğunun.Abla ekşiduyuruyu kanser ettin sıra buraya geldi.
Bu paul ile bir şey olmaz. Eğer bu ızdıraba devam etmem istiyorsan hoşlanıyorsan bir mesaj yaz ne olduğu önemli değil.
Ama bu tutuk tavrın artık adama sökmez. Ya Fransız avrupai usülle takılıp başlayacaksınız ilişkiye. Ya da en başa tekrar döneceksiniz.
Başka yerlerede mi yazmış. Hikaye anlatımı barbara cartland romanları gibi. BeğendimAbla ekşiduyuruyu kanser ettin sıra buraya geldi.
Bu paul ile bir şey olmaz. Eğer bu ızdıraba devam etmem istiyorsan hoşlanıyorsan bir mesaj yaz ne olduğu önemli değil.
Ama bu tutuk tavrın artık adama sökmez. Ya Fransız avrupai usülle takılıp başlayacaksınız ilişkiye. Ya da en başa tekrar döneceksiniz.
Valla biz de yurttaşındayız, uluslararasi buyuk ölçekli bir sirketteyiz ama daha dur komsuyu da cagirayim sirket yemegine konseptli bi organizasyona denk gelmedik henuz, bu Fransiz hanimi taniyomus da o da, angel'i sirket yemegine cagirmis da.Birleşmiş milletler toplantısında olabilir misiniz?
İsveçli hanım fransız hanım hollandalı fırlama abi fransız paul türk bir hanımın fıkrası gibi
Bu roman tutmaz ben diyeyim
Fransız hanımın bm toplantısına tanıdığı iki ismi çağıracağı aklıma geldi paul ve ben
paul hayranlıkla bakarken isveçli hanım kürsüye çıkıp dünyada kaosa yol açan koronavirüsten bahsetti
Orada hollandalı fırlama abi paule kaş göz işareti yaparak ooo hayırlı işler demeye çalıştı.( benim yorumum yanlış da olabilir)
Allahım bir de akıcılık katmaya çalışmış güya benzetmeler olmamış
Bu olmamışşşşşşşşş
Ne şirketmiş ya memleketteki herkes o topantıdaymış
Yok ya. Burada Türk kızını yermek için söylemiyorum ama erasmusla gelen bir çok Türk kızıyla takılan arkadaşı vardır paul’un. Bizim arkadaşı da herhalde o tip biri gibi düşünüyordu. Paul’un bizim kadar arabesk olduğunu aşık falan olabileceğini düşünmüyorum halen daha aynı kafada bence hımm kız iyi güzel fena değil, bir bakalım deneriz ısınma turu, olursa olur olmazsa olmaz kafasında.O dedigin şu aşamada yemez. Herif de farkında karşındakinin dibine kadar türk kızı olduğunun.
Adam aylar önce bütün hamleleri parkta yürüme teklifiyle karşılandığı için çoktaaan vazgeçti mevzudan ama konu sahibi kabullenmek istemiyor.O dedigin şu aşamada yemez. Herif de farkında karşındakinin dibine kadar türk kızı olduğunun.
Şirket yemeklerine eşler bile davet edilmiyor çoğu zaman. Komşuya varana kadar...Valla biz de yurttaşındayız, uluslararasi buyuk ölçekli bir sirketteyiz ama daha dur komsuyu da cagirayim sirket yemegine konseptli bi organizasyona denk gelmedik henuz, bu Fransiz hanimi taniyomus da o da, angel'i sirket yemegine cagirmis da.
Isınma turu atamayacagini çok net anladı bence kahve teklifini reddetmesi bundan. Sonra da kokteylde gördü bı acaba mi dedi,şimdi de yokluyor susak agizliYok ya. Burada Türk kızını yermek için söylemiyorum ama erasmusla gelen bir çok Türk kızıyla takılan arkadaşı vardır paul’un. Bizim arkadaşı da herhalde o tip biri gibi düşünüyordu. Paul’un bizim kadar arabesk olduğunu aşık falan olabileceğini düşünmüyorum halen daha aynı kafada bence hımm kız iyi güzel fena değil, bir bakalım deneriz ısınma turu, olursa olur olmazsa olmaz kafasında.
Ecnebilerin de kafası değişmez yani.
Peki o zaman şimdi neden yazıyor derdi ne, benim mesaj beklentim yoktu ki o yemekten sonra.Adam aylar önce bütün hamleleri parkta yürüme teklifiyle karşılandığı için çoktaaan vazgeçti mevzudan ama konu sahibi kabullenmek istemiyor.
Abartılmış duygular dersem konu sahibini kirmaktan korkarim. Aynı şey başıma gelse umrumda olmazdı. Ama konu sahibi baya baya takıntı yapmisAdam aylar önce bütün hamleleri parkta yürüme teklifiyle karşılandığı için çoktaaan vazgeçti mevzudan ama konu sahibi kabullenmek istemiyor.
Evet kesinlikle çakal. Yemeğe gittiğime pişman oldum Paul'ün orda olma ihtimali aklımda ilk belirdiğinde vazgeçmeliydim. Geçen Ekim ayında buluşma teklifimi reddetmesi beni kırmıştı çünkü duygusal biriyim, o zamandan beri işime gücüme baktım onu tamamen unuttum. İşin kötüsü ona karşı olan tüm hoşlanma duygularım tekrar belirdi salaklığım hala geçmemiş bunu anlıyorum of.Gerzo Paul'un sana dibi düştü, ee sen de pas vermedin,şimdi nabız yokluyor çakal Carlosgayet doğal davranıp salavatla derim.
Sıradan, tanıdığı bir insanla iletişim kuruyor. Muhtemelen akşamki gerginlik rahatsız etti o yüzden yazıyor.Peki o zaman şimdi neden yazıyor derdi ne, benim mesaj beklentim yoktu ki o yemekten sonra.
Soyluyoruz ya sana. Saç makyaj elbise gördü seni bi aklı bulandi onun. Yada bu ara ortamı sakin en uygun seni gördü,acabasi ondan yani.Peki o zaman şimdi neden yazıyor derdi ne, benim mesaj beklentim yoktu ki o yemekten sonra.
Dümdük mesaj atın o zaman, neden çekiniyorsunuz ki?İşin kötüsü ona karşı olan tüm hoşlanma duygularım tekrar belirdi salaklığım hala geçmemiş bunu anlıyorum of.
Paul özelinde söylemiyorum ama Avrupalı erkekler de aşık olamaz mı? Bir sürü evli barklı çocuklu Avrupalı erkek görüyorum etrafta demek ki onlar da duygusal bağa ve yuva kurmaya ihtiyaç duyuyorlar.Yok ya. Burada Türk kızını yermek için söylemiyorum ama erasmusla gelen bir çok Türk kızıyla takılan arkadaşı vardır paul’un. Bizim arkadaşı da herhalde o tip biri gibi düşünüyordu. Paul’un bizim kadar arabesk olduğunu aşık falan olabileceğini düşünmüyorum halen daha aynı kafada bence hımm kız iyi güzel fena değil, bir bakalım deneriz ısınma turu, olursa olur olmazsa olmaz kafasında.
Ecnebilerin de kafası değişmez yani.
Yani bu kadar heyecanlanacak elin ayağın dolanacağı bir insan değil paul.