Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Hicbir rezillik yok olayda, kahve teklifi kibarca reddedilen ilk kisi de siz degilsiniz. Sakin ol sampiyon dunya sen ve o adamin etrafinda donmuyor, sadece tesaduf

Benim bir tavsiyem var aklınıza herhangi bir şey getirmeyin maşallah bütün evren sizin aklınıza hizmet ediyor bizi bırakıp
Tüm aklınıza gelenler başınıza gelmiş

Paulu tanıyan fransız hanımın arkadaşı olmak çok zor

Ay okurken içim şişti. Rezillik o kadar yok ki neredeyse sıkıcı bulacaktım yazdıklarınızı ama gereksiz gerginliğinizi burdan bile hissedebilmek bir miktar heyecan kattı. Gerçekten gergin, kasıntı ve karamsar bir imaj çiziyor bu yazdıklarınız. Bir de anlattıklarınız bana şunu hissettirdi sizinki tecrübesizlikten çok bazı kalıplara sıkışmak gibi. Nasıl ifade etsem bilemedim örneğin kadın hemen evet derse veya ilgisini gösterirse erkek onu cepte görür, şöyle yapan erkek kadını ‘kullanmaya’ çalışıyordur, böyle yaparsam kesin şöyle görünürüm gibi. Bu tarz inançlarınız varsa tecrübesiz kalmaya devam edersiniz. Biraz rahat ve kendiniz olun rezillik falan yok ortada

sanki roman yazmaya çalışıyorsunuz da bir sosyal deney gibi üzerimizde deniyorsunuz gibi geldi
durumda en ufak rezillik bile yok, ex flörte cool görüneyim diye anlamadan sosyal olmuşsunuz sadece.. bu kadar takılmayın, eminim ki Paul beyefendi bile bu kadar takılmamıştır. aranızda kan davası yok nihayetinde, bir merhaba deseniz bu kadar görmemeye çalışmaktan daha normal olabilirdi. böyle taktiklerle, cool olmalarla, vay efendim karşımdaki şöyle mi düşündü böyle mi gözüktümlerle hiçbir ilişkide ilerleyemezsiniz. türk erkeklerin etkisine fazla kapılmışsınızkibarca reddetmek bir rezillik olmuyor, hele karşılaşmak hiç..

Aman Allahım, nasıl olur nasıl, bütün bunlar imkansız, şaka gibi

hayır yani tuvaletin kapısından seni görünce eyvah ekim ayındaki rezilliği konuşacak diye düşünmek nasıl bir kafa
hey merhana nasıl reddettim ama ekim ayında kahve içme teklifini, birde eski türk filmi kötü erkek kahkası patlattı mı tamamdır.

Aman allahım inanamıyorum , kalbim yerinden çıkmak üzere … kendinizi bu kadar ön planda tutmanıza gerek yok bence, nihayetinde ex flörtle karşılaşılmış aksam yemeği. Eminim adam “bu kızı sanki bir yerden hatırlar gibiyim” diye düşünüp geçmiştir .

O değilde kimseye yurt dışında Türk olduğunuzu söylediniz mi ? Acaba bizi ondan mı istemiyorlar dhhshdjs ne Paulmuş.

Neden kastınız kendinizi beğeniyoawrsanız kabul etseydiniz Paul un teklifini başta. Avrupalı erkekler anlamazlar öyle naz niyaz beğenseydi kabul ederdi diye düşünmüştür düz mantık. Orda kızlar da böyle garip tavırlar takınmıyor yaşamak isterse yaşıyor istemezse zaten söylüyor. Kendini ağırdan satmak diye birşey yok yani onların kültüründe. O akşamda Paul e bir selam verip ayak üstü konuşmalıydınız koşmalar aynı masada görmezden gelmeler falan tipik 18 yaş Türk kızı tepkileri
Selam Paul evet fırsat olmadı sohbet etmeye o akşam iyiyim sen nasılsın diyebilirsin artık

bahaneye gerek yok. evet konuşamadık maalesef, nasılsın nasıl gidiyor? gibi bir şey yaz bence. cevapsız bırakmana gerek yok ya asıl cevap vermemen garip bence. masada selam vermemen de tuhaf olmuş. olmadı ‘konuşursak garip olur gibi hissettim biraz da alkollüydüm selam veremedim kusura bakma, nasılsın’ gibi bir şey yaz.

İyi de öyle düşünseydi sonradan mesaj yazmazdı ki. Ayrıca yemek boyunca şaşkın bir hali vardı ilk anda tanıdı beni.
Gerçekten aynı masada oturduğunuz ve tanıdığınız bir insana selam verip hal hatır sormadınız mı?

Aynı masada oturduk ama yanyana oturmadığımızı söylemiştim, Paul ile aramızda iki kişi daha vardı ve ortam da gürültülüydü, takdir edersiniz ki bu şartlarda uzaktan doğru konuşmak zor. Ayrıca aslında o bana selam verebilirdi! Ben sonradan yemeğin sosyal medyadaki fotoğraflarından gördüm ki Paul'ün çalıştığı şirket de katkıda bulunmuş bu organizasyona, kısaca Paul ev sahibi sayılıyordu, kapı aralığından kaçamak bakışlar atmak yerine ev sahibi olarak ilk selamı verip hoşgeldin diyebilirdi. Ve ben o ortamda, beni davet eden kadın dışında kimseyi tanımıyordum Paul ise maşallah herkesi tanıyordu.

İlginç bir bakış açısı, DMlere dönmeyen herkes hoşlanıyor çünkü öyle mi? Bence tam tersi olur. Biri benim mesajıma cevap vermese beni sallamadigini düşünürüm. Aynı sekilde ben de sadece sallamadigim biri yazinca 'amaaan, salça' derim, cevap atmam

Gerzo Paul'un sana dibi düştü, ee sen de pas vermedin,şimdi nabız yokluyor çakal Carlos gayet doğal davranıp salavatla derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…