Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Kriz yönetme beceriniz. Kendi elinizle evliliğinizi yıkacaksınız hem de dünyanın en lüzumsuz sebeplerinden birinden dolayı.

Sevgili konu sahibi.Hatayı başka bir hata ile örtmeyin.Sakın evden gitmek gibi bir hata yapmayın. Eşinizin sınırlarını zorladınız ve eşiniz belki de daha fazla patlamamak, geri dönülmez sözler söylememek için evden ayrıldı. Belki olayları sindirmek ve düşünmek istedi. Ama siz kısasa kısas diyip evi terkederseniz ( belki de bu şekilde hatanızı örtüp üste çıkacağınızı, eşinizi istediğiniz kıvama getireceğinizi düşünüyorsunuz. Kimbilir belki eniştemle tatile çıkmazsak eve dönmem restini de çekersiniz.Neden olmadın!) geri dönülmez bir yola girersiniz. En baştan hatalısınız.Yapmanız gereken eşinizden özür dileyip gönlünü almak: “Senin hislerini göz ardı ettim aşkım, senin pencerenden bakamadım, affet.” Özür dilemek de bir erdemdir, merak etmeyin prensesliğiniz düşmez.

Uslu bir gadın olursan sen de beyle bir Türk erkeğini görebilirsin Katip.
Köküne kibrit suyu
Bu elması alalım klonlayalım bence
Büyük proje Türk erkeğinin yeni dizaynı
:) çoğaltmamız lazım, böyle erkeklerle evlenip bolca üremek bir çözüm. Ama altyapı yok maalesef.

Uslu bir gadın olursan sen de beyle bir Türk erkeğini görebilirsin Katip.

:) çoğaltmamız lazım, böyle erkeklerle evlenip bolca üremek bir çözüm. Ama altyapı yok maalesef.
Bence konu sahibi çocuk yapmak için annesinden icazet ister
Annesi de once kardeşin yapsın der tabi
Kardeşi çocuk yapar
Bir iki sıralar çocuklar babaya çeker anne gibi kıskanç olur
'Baak benim otobüsümeee bakk benim barbiemeee' diyen bebeleri olur
Konu sahibi ve elmas eniştenin genetiği bu ailede ziyan olur

Aa yok konu sahibi çocuk istemeidigi için yokmuş , tek basina karar vermiş

:) kardeşinin çocuğu yok, şimdi sen yaparsan onlar kendini kötü hisseder kızım, derler.
Konu sahibinin kocası şimdi değilse de o zaman davayı açar, evet.

Adam çok kaliteli konuşmuş.belli ki bogmussunuz adamı ailecek

Adam git gide değerleniyor valla benimde taliplenesim geldi ne yalan söyleyeyim

İşte hepsi böyle olmuyor ki Helva hanımcım. Keşke böyle olsa, memnuniyetle evlenirim şahsen olsa.
Bireyselci, sağduyulu, mantıklı bir kadınım. İşime gelir bu tip adamlar. Ana kuzusu, hödük ve denyolardan gına geldi.

Bence bu adam bungalovdan dilekçeyle dönecek zaten.
Yani henüz o aşamaya gelmemiş olabilir. Ama az daha zorlarsa gelir bence de. Eniştenin "e"sini ağzına aldığı anda mesela.
Kadın kabahatliyken annesinin evine gitmeyi düşünüyor hala. Evliliğindeki sorunları çözmeyi değil, ailesine gitmezse üzüleceğini falan düşünüyor şu anda.
Adamı bungalovdayken arayıp ailem çağırıyor derse, adam da "Tek yönlü bilet al." diyebilir.
Şu durumu çözmenin tek yolu, adamla oturup sakince konuşmak bence. Tabi hakkını teslim ederek konuşmak gerek. Hala enişteyi sayıklarsa daha da beter olur. Ben olsam, tamam hayatım, görüşmeyelim, şart değil ya, biz mutlu olalım yeter derdim. Eşimden olacağıma eniştemden olurum şahsen.

Kapışırız iyi olan kazansın :)

Kusura bakmayın ama bazı yorumlarınızı iğrenerek okudum. Resmen boşanmamı isteyenler ve bundan zevk alacaklar var. Hatta bazıları o kadar guruna dokunmuş olacak ki, anlattığım şeylerin yalan, eşimin ise Türk olmadığından bahsetmiş. Bu kadar mı aciz duruma geldiniz? Bu kadar mı kendi eşleriniz kalitesiz diye sormamak içten bile değil!
Neyse size cevabım: Kocamın evindeyim. Bir yere gitmiyorum. Kocamı bekleyeceğim!

Uuu sakin ol Champ!
Kimse ekrandan içeri geçip gocanı alamaz. Derin bir nefes al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…